• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost o Práva JB4/Manko
Název Sekce ve které bych chtěl práva: JailBreak/Jailbreak 4/Manko
Zdravím všechny kteří si toto čtou a rád bych tímto požádal o práva na Jailbreak Serverech
Nick ve hře: Manko
Nick na Foru: Manko12
Profil na fore: ucp.php
Věk: 16 let ( za 2 měsíce 17 let)
Steam Nick: Forex http://steamcommunity.com/profiles/76561198123875419/
Steam ID: STEAM_0:1:81804845
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=990406
Nějaké bany nebo prohřešky na Gamesites nebo jinde: Samozřejmě když sme snad všichni začínali hrát tak nikdo neuměl tak nějak pravidla takže tak 4 roky zpět tam jsou nějaké bany za MFK ze kterých jsem si hodně toho vzal
Něco o mě: Moje jméno je Martin je mi 16 let studuji Střední Zdravotnickou a vyšší odbornou školu zdravotnickou v Karlových Varech v oboru LAS (Laboratorní Asistent) kromě hraní Counter-Striku samozřejmě hraji i jiné hry např. League of Legends, World of Warcraft, CS:GO apod. rád sportuji jezdím na kole a 5 let jsem dělal závodně plavání dostal jsem se i na Mistrovství České republiky kde sem skončil na 2. místě rád se podívám na nějaké filmy moje nejoblíbenější žánry jsou Horror, Sci-fi, Fantasy
Proč Chci na GS adminovat: Je to hlavně z toho důvodu že na serverech Jailbreaku se tvoří nebo je vytvořena taková komunita lidí prostě kteří neustále dávají Freekilly a nejsou vůbec za to potrestaný když mam možnost tak všechno hned hlásím adminovi zároveň je to taktéž z toho důvodu, že mam v poslední době obrovské množství času, a taky se snažím pomáhat druhým hráčům, když např. neví jestli nějaká oblast je CT zona nebo ne a hlavně myslím, že tato práce by mne mohla bavit
Já vám děkuji za přečtení a očekávám brzy výsledek sem připraven na jakékkoliv rozhodnutí
s pozdravem
Manko
Zdravím všechny kteří si toto čtou a rád bych tímto požádal o práva na Jailbreak Serverech
Nick ve hře: Manko
Nick na Foru: Manko12
Profil na fore: ucp.php
Věk: 16 let ( za 2 měsíce 17 let)
Steam Nick: Forex http://steamcommunity.com/profiles/76561198123875419/
Steam ID: STEAM_0:1:81804845
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=990406
Nějaké bany nebo prohřešky na Gamesites nebo jinde: Samozřejmě když sme snad všichni začínali hrát tak nikdo neuměl tak nějak pravidla takže tak 4 roky zpět tam jsou nějaké bany za MFK ze kterých jsem si hodně toho vzal
Něco o mě: Moje jméno je Martin je mi 16 let studuji Střední Zdravotnickou a vyšší odbornou školu zdravotnickou v Karlových Varech v oboru LAS (Laboratorní Asistent) kromě hraní Counter-Striku samozřejmě hraji i jiné hry např. League of Legends, World of Warcraft, CS:GO apod. rád sportuji jezdím na kole a 5 let jsem dělal závodně plavání dostal jsem se i na Mistrovství České republiky kde sem skončil na 2. místě rád se podívám na nějaké filmy moje nejoblíbenější žánry jsou Horror, Sci-fi, Fantasy
Proč Chci na GS adminovat: Je to hlavně z toho důvodu že na serverech Jailbreaku se tvoří nebo je vytvořena taková komunita lidí prostě kteří neustále dávají Freekilly a nejsou vůbec za to potrestaný když mam možnost tak všechno hned hlásím adminovi zároveň je to taktéž z toho důvodu, že mam v poslední době obrovské množství času, a taky se snažím pomáhat druhým hráčům, když např. neví jestli nějaká oblast je CT zona nebo ne a hlavně myslím, že tato práce by mne mohla bavit
Já vám děkuji za přečtení a očekávám brzy výsledek sem připraven na jakékkoliv rozhodnutí
s pozdravem
Manko
-
Manko12 - Amatér
[Zamietnuté] Žádost o Práva JB4/Manko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Práva JB4/Manko
Zdravím, tento člověk mě velmi zaujal z jednoho prostého důvodu:) Na Jailbreaku toho hodně umí, je velmi aktivní, nenadává, radí a je to fakt dobrej borec, kterého uznávám:) přeji ti ať se ti splní to co chceš, za mě máš velký +.
Bodů v akademii 0 

-
BlaHi98 - Zkušený
Přihlas se do akademie.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ok Děkuju už mi tam visí přihláška 

-
Manko12 - Amatér
• Stránka 1 z 1