• Stránka 1 z 1
Otázka
Ak sa hráč na servery volá napr. "posledna reakcia na skok" a simon povie: "posledna reakcia na skok skočí." Tak má skočiť daný hráč alebo majú väzni skočiť (príkaz posledná reakcia na skok) alebo väzni splnia príkaz posledná reakcia na skok a hráč "posledna reakcia na skok" skočí ešte raz?
Bol by som rád ak by mi to niekto z vedenia zrozumiteľne a prehľadne vysvetlil. Ďakujem
Bol by som rád ak by mi to niekto z vedenia zrozumiteľne a prehľadne vysvetlil. Ďakujem

- tymko
- Pokročilý
Re: Otázka
tymko píše:Ak sa hráč na servery volá napr. "posledna reakcia na skok" a simon povie: "posledna reakcia na skok skočí." Tak má skočiť daný hráč alebo majú väzni skočiť (príkaz posledná reakcia na skok) alebo väzni splnia príkaz posledná reakcia na skok a hráč "posledna reakcia na skok" skočí ešte raz?
Ahoj , nejsem sice z vedení , ale pokud vím tak tyto niky jako :Žirafy,hráč s označením VD atd. se nesmí zneužívat.

-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Môžeš mať nickname aký chceš, ale nemôžeš ten nickname zneužívať na nachytávanie viď. hráč označený VD, skočte, VIP... Simon sa musí vedieť vyjadrovať tak, aby nevznikali nedorozumenia.
Z toho vyplýva- Hráč "posledná reakcia na skok" a hráč "skočte" nebudú zneužívať svoj nickname v ich prospech a simon Ferko bude používať príkazy typu: "Hráč skočte a hráč posledná reakcia na skok pôjdu za mnou."
Moja rada pre takých hráčov je, aby prehodnotili svoje prezývky a vymysleli si niečo originálne ako napríklad ja. #kappa
Z toho vyplýva- Hráč "posledná reakcia na skok" a hráč "skočte" nebudú zneužívať svoj nickname v ich prospech a simon Ferko bude používať príkazy typu: "Hráč skočte a hráč posledná reakcia na skok pôjdu za mnou."
Moja rada pre takých hráčov je, aby prehodnotili svoje prezývky a vymysleli si niečo originálne ako napríklad ja. #kappa

-
asdfJB - Spamerův sluha
Chápem, ale mám ešte jednu otázku. Je za používanie takéhoto nicku ban?
- tymko
- Pokročilý
tymko píše:Chápem, ale mám ešte jednu otázku. Je za používanie takéhoto nicku ban?
Nick ať si má jaký chce, až na vulgární nick. Ale pokud prostě bude zneužívat toho nicku, dostane BAN za slovíčkaření.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
V takovém případě by Simon příkaz položil takto "Hráč s nickem poslední reakce na skok skočí".
Pokud by hráčův nick opakovaně kazil hru na serveru, admin by jej přejmenoval, popř. zabanoval.
Nikdo nebude ojebávat systém.
Pokud by hráčův nick opakovaně kazil hru na serveru, admin by jej přejmenoval, popř. zabanoval.
Nikdo nebude ojebávat systém.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Fajn chápem, už to môžete lock.
- tymko
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1