Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Otázka

Příspěvekod tymko » 07 srp 2016, 12:49

Ak sa hráč na servery volá napr. "posledna reakcia na skok" a simon povie: "posledna reakcia na skok skočí." Tak má skočiť daný hráč alebo majú väzni skočiť (príkaz posledná reakcia na skok) alebo väzni splnia príkaz posledná reakcia na skok a hráč "posledna reakcia na skok" skočí ešte raz?
Bol by som rád ak by mi to niekto z vedenia zrozumiteľne a prehľadne vysvetlil. Ďakujem :)
tymko
Pokročilý
Pokročilý

Otázka

od Rumcajz » 07 srp 2016, 12:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Otázka

Příspěvekod Vonbrauncz » 07 srp 2016, 16:07

tymko píše:Ak sa hráč na servery volá napr. "posledna reakcia na skok" a simon povie: "posledna reakcia na skok skočí." Tak má skočiť daný hráč alebo majú väzni skočiť (príkaz posledná reakcia na skok) alebo väzni splnia príkaz posledná reakcia na skok a hráč "posledna reakcia na skok" skočí ešte raz?
Bol by som rád ak by mi to niekto z vedenia zrozumiteľne a prehľadne vysvetlil. Ďakujem :)

Ahoj , nejsem sice z vedení , ale pokud vím tak tyto niky jako :Žirafy,hráč s označením VD atd. se nesmí zneužívat. :)
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod tymko » 07 srp 2016, 16:52

Prečo? :D :P
tymko
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod asdfJB » 07 srp 2016, 18:50 VIP

Môžeš mať nickname aký chceš, ale nemôžeš ten nickname zneužívať na nachytávanie viď. hráč označený VD, skočte, VIP... Simon sa musí vedieť vyjadrovať tak, aby nevznikali nedorozumenia.

Z toho vyplýva- Hráč "posledná reakcia na skok" a hráč "skočte" nebudú zneužívať svoj nickname v ich prospech a simon Ferko bude používať príkazy typu: "Hráč skočte a hráč posledná reakcia na skok pôjdu za mnou."

Moja rada pre takých hráčov je, aby prehodnotili svoje prezývky a vymysleli si niečo originálne ako napríklad ja. #kappa :D
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod tymko » 07 srp 2016, 19:37

Chápem, ale mám ešte jednu otázku. Je za používanie takéhoto nicku ban?
tymko
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 07 srp 2016, 20:53 VIP

tymko píše:Chápem, ale mám ešte jednu otázku. Je za používanie takéhoto nicku ban?

Nick ať si má jaký chce, až na vulgární nick. Ale pokud prostě bude zneužívat toho nicku, dostane BAN za slovíčkaření.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 srp 2016, 09:58

V takovém případě by Simon příkaz položil takto "Hráč s nickem poslední reakce na skok skočí".
Pokud by hráčův nick opakovaně kazil hru na serveru, admin by jej přejmenoval, popř. zabanoval.
Nikdo nebude ojebávat systém.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod tymko » 09 srp 2016, 10:40

Fajn chápem, už to môžete lock.
tymko
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na JailBreak Servery