Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

2 Otázky

Příspěvekod Foren » 16 srp 2016, 17:26

Za 1. chcel by som sa opýtať ako to je zo skriňou na mape Snow či sa počíta ako zadná stena alebo nie a za 2. či je MFK až pri polke T teamu alebo už od 3 a viacej hráčov :D Predom ďaukjem za odpoveď veľmi pomôže :D
Život nieje len o šťastí . Musia tu byť aj tie zlé veci aby sme neboli moc namyslení a pozrite sa aj tak niektorí sú .
Foren
Pokročilý
Pokročilý

2 Otázky

od Rumcajz » 16 srp 2016, 17:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 2 Otázky

Příspěvekod Shox » 16 srp 2016, 18:08 VIP

K první otázce, na mapě SNOW se to jako zadní stěna nebere, na mapě RUSH se to jako zadní stěna bere.
K druhé otázce, MFK jsou 3 a více hráčů, ale pokud simon zabije naschvál například 2 hráče a už začíná střílet do třetího a mezitím mu dojdou náboje a CT mu stihnou dát například vote, tak se to počítá jako pokus o MFK tudíž by mohl být zabanován za MFK i tak.

Snad jsem ti poradil dobře a vysvětlil ti to. S pozdravem Shox :)
Shox
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Foren » 16 srp 2016, 18:23

Diki vysvetlil si mi to dostatočne :D Môžte to Locknúť :D
Život nieje len o šťastí . Musia tu byť aj tie zlé veci aby sme neboli moc namyslení a pozrite sa aj tak niektorí sú .
Foren
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Abee » 16 srp 2016, 18:46 VIP

Není pravda že MFK je od 3 a víc hráčů. Bere se to podle situace, když budou u T 2 hráči a CT přijde, zabije oba dva a odpojí to, tak bych mu dal taky ban za MFK.
Abee
Drbna
Drbna

Příspěvekod JayoX » 16 srp 2016, 19:07 VIP

Zda se jedná o mfk vždy posoudí admin.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Foren » 16 srp 2016, 20:09

Ja to potrebujem vedieť kôli tomu keď je Ct a dá omylom pár FK tak či im má dávať VD alebo nie. Akože chápem že keď sú iba dvaja a oboch zabije tak je to už MFK ale povedzme pri 5 a viac hráčov
Foren
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod byLife » 16 srp 2016, 23:46 VIP

Foren píše:Ja to potrebujem vedieť kôli tomu keď je Ct a dá omylom pár FK tak či im má dávať VD alebo nie. Akože chápem že keď sú iba dvaja a oboch zabije tak je to už MFK ale povedzme pri 5 a viac hráčov

Pokud jsou na serveru například 3 teroristi a CT úmyslně zabije 2, už bych mu dal ban za MFK.. Prostě, záleží na situaci/počtu hráčů atp... Je to prostě o posouzení dané situace. MFK může být i zabitím jednoho hráče, pokud ho admin stačil hodit o zem dříve, než zabil zbytek.. resp. "pokus o mfk" .. Nikdo ti neřekne přesné číslo.
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Foren » 17 srp 2016, 12:10

byLife píše:
Foren píše:Ja to potrebujem vedieť kôli tomu keď je Ct a dá omylom pár FK tak či im má dávať VD alebo nie. Akože chápem že keď sú iba dvaja a oboch zabije tak je to už MFK ale povedzme pri 5 a viac hráčov

Pokud jsou na serveru například 3 teroristi a CT úmyslně zabije 2, už bych mu dal ban za MFK.. Prostě, záleží na situaci/počtu hráčů atp... Je to prostě o posouzení dané situace. MFK může být i zabitím jednoho hráče, pokud ho admin stačil hodit o zem dříve, než zabil zbytek.. resp. "pokus o mfk" .. Nikdo ti neřekne přesné číslo.

Mne ide iba o to že sa mi stalo že som si zobral Simona ale blbol mi Mik takže ma nebolo počuť a ja som ich teda omylom asi 3 zabil a bolo tam okolo 8 hráčov celkovo tak som nevedel či im VD mám dať alebo sa to už počítalo ako MFK a nemam im ho dať. Ja som nakoniec povedal že podla môjho názoru to bol MFK a nedal som im ho ale práve sa pýtam či som urobil chybu alebo som sa zachoval správne.
Foren
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 18 srp 2016, 14:54

Pokud jde o neúmyslné zabití, klidně jim to VD dej i v tak malém počtu. V takovém případě jim stejně hned skončí..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery