• Stránka 1 z 1
2 Otázky
Za 1. chcel by som sa opýtať ako to je zo skriňou na mape Snow či sa počíta ako zadná stena alebo nie a za 2. či je MFK až pri polke T teamu alebo už od 3 a viacej hráčov
Predom ďaukjem za odpoveď veľmi pomôže 

Život nieje len o šťastí . Musia tu byť aj tie zlé veci aby sme neboli moc namyslení a pozrite sa aj tak niektorí sú .
-
Foren - Pokročilý
Re: 2 Otázky
K první otázce, na mapě SNOW se to jako zadní stěna nebere, na mapě RUSH se to jako zadní stěna bere.
K druhé otázce, MFK jsou 3 a více hráčů, ale pokud simon zabije naschvál například 2 hráče a už začíná střílet do třetího a mezitím mu dojdou náboje a CT mu stihnou dát například vote, tak se to počítá jako pokus o MFK tudíž by mohl být zabanován za MFK i tak.
Snad jsem ti poradil dobře a vysvětlil ti to. S pozdravem Shox
K druhé otázce, MFK jsou 3 a více hráčů, ale pokud simon zabije naschvál například 2 hráče a už začíná střílet do třetího a mezitím mu dojdou náboje a CT mu stihnou dát například vote, tak se to počítá jako pokus o MFK tudíž by mohl být zabanován za MFK i tak.
Snad jsem ti poradil dobře a vysvětlil ti to. S pozdravem Shox

-
Shox - Zkušený
Diki vysvetlil si mi to dostatočne
Môžte to Locknúť 

Život nieje len o šťastí . Musia tu byť aj tie zlé veci aby sme neboli moc namyslení a pozrite sa aj tak niektorí sú .
-
Foren - Pokročilý
Není pravda že MFK je od 3 a víc hráčů. Bere se to podle situace, když budou u T 2 hráči a CT přijde, zabije oba dva a odpojí to, tak bych mu dal taky ban za MFK.
-
Abee - Drbna
Ja to potrebujem vedieť kôli tomu keď je Ct a dá omylom pár FK tak či im má dávať VD alebo nie. Akože chápem že keď sú iba dvaja a oboch zabije tak je to už MFK ale povedzme pri 5 a viac hráčov
-
Foren - Pokročilý
Foren píše:Ja to potrebujem vedieť kôli tomu keď je Ct a dá omylom pár FK tak či im má dávať VD alebo nie. Akože chápem že keď sú iba dvaja a oboch zabije tak je to už MFK ale povedzme pri 5 a viac hráčov
Pokud jsou na serveru například 3 teroristi a CT úmyslně zabije 2, už bych mu dal ban za MFK.. Prostě, záleží na situaci/počtu hráčů atp... Je to prostě o posouzení dané situace. MFK může být i zabitím jednoho hráče, pokud ho admin stačil hodit o zem dříve, než zabil zbytek.. resp. "pokus o mfk" .. Nikdo ti neřekne přesné číslo.
-
byLife - CS:GO Admin
byLife píše:Foren píše:Ja to potrebujem vedieť kôli tomu keď je Ct a dá omylom pár FK tak či im má dávať VD alebo nie. Akože chápem že keď sú iba dvaja a oboch zabije tak je to už MFK ale povedzme pri 5 a viac hráčov
Pokud jsou na serveru například 3 teroristi a CT úmyslně zabije 2, už bych mu dal ban za MFK.. Prostě, záleží na situaci/počtu hráčů atp... Je to prostě o posouzení dané situace. MFK může být i zabitím jednoho hráče, pokud ho admin stačil hodit o zem dříve, než zabil zbytek.. resp. "pokus o mfk" .. Nikdo ti neřekne přesné číslo.
Mne ide iba o to že sa mi stalo že som si zobral Simona ale blbol mi Mik takže ma nebolo počuť a ja som ich teda omylom asi 3 zabil a bolo tam okolo 8 hráčov celkovo tak som nevedel či im VD mám dať alebo sa to už počítalo ako MFK a nemam im ho dať. Ja som nakoniec povedal že podla môjho názoru to bol MFK a nedal som im ho ale práve sa pýtam či som urobil chybu alebo som sa zachoval správne.
-
Foren - Pokročilý
Pokud jde o neúmyslné zabití, klidně jim to VD dej i v tak malém počtu. V takovém případě jim stejně hned skončí..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1