• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyřešeno] Hlae :/ prosím pomoc
Čaute mam problém s HLAE neviem najsť spravnu verziu ked si zapnem hlae tak ked chcem urobiť campath nemám dole napisané tie Time ... na campath alebo proste nevidím hráča aj po pridaní cl_minnmodels 1/0 ani po odškrtnutí Tools demo tools .. prosím vás aby ste mi poslali Hlae ktore funguje správne ako má alebo ktore používate vy . Dakujem za každú ochotu 
- Demonil

- Demonil
- Demonil
- Amatér
[vyřešeno] Hlae :/ prosím pomoc
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hlae :/ prosím pomoc
Já používám 2.13.něco-nevim-co ale campath mi nějak nešel. Asi jsem na to šel, stejně jako ty, špatně.
Můžeš si zkusit na něco nabindovat "mirv_campath add" a pokaždé když to zmáčkneš ti to udělá jeden ten bod do kterého ti to dá pozici a úhel kamery. Takové body musíš mít alespoň 4, ale zase jich nesmí být víc jak 10 (nebo 15, teď si nejsem jist).
Jakmile budeš mít ty body, napiš do konzole mirv_campath enable 1 a potom mirv_campath start.
Můžeš si zkusit na něco nabindovat "mirv_campath add" a pokaždé když to zmáčkneš ti to udělá jeden ten bod do kterého ti to dá pozici a úhel kamery. Takové body musíš mít alespoň 4, ale zase jich nesmí být víc jak 10 (nebo 15, teď si nejsem jist).
Jakmile budeš mít ty body, napiš do konzole mirv_campath enable 1 a potom mirv_campath start.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
mohol by si mi napisať rovno aka je to verzia ?
- Demonil
- Amatér
Tu kterou přesně mám ti tu dám až dojedu domů (okolo 15:00), když bez toho nemůžeš nic. Ale campath už tam je nějakých pár let a tak je to celkem irelevantní.
Spíše se ujisti, že děláš vše správně, že jsi ho stáhl z oficiálních stránek a že jsi si ho správně zprovoznil a nastavil.
Spíše se ujisti, že děláš vše správně, že jsi ho stáhl z oficiálních stránek a že jsi si ho správně zprovoznil a nastavil.

-
Mohol by si mi sem hodit screen ako mas nastavene ? diky
- Demonil
- Amatér
Nastav si to podle toho.. campath-bez-cfg-a-ceed-cs-t70020.html
Já osobně používám verzi 2_14_7
Já osobně používám verzi 2_14_7
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Dík už mi tam ukazuje event-time ... len ked zadám do konzole viewdemo server. tak mi counter strike prestane reagovať ale to už nejako vyrieším.
- Demonil
- Amatér
Ale notak. Já se tu plácám s vysvětením a ty to vyřešíš sám 
No tak, či tak, je to úplně primitivní:

No tak, či tak, je to úplně primitivní:
- Zapni si CS v HLAE
- Spusť si demo přes viewdemo (pokud to není hltv demo, tak před jeho spuštěním napiš do konzole dem_forcehltv 1).
- Až se ti demo načte, dostaň se do části kde chceš udělat campath. Napiš do konzole bind "c" "mirv_campath add".
- Teď si jen pusť to demo zpomaleně a mačkáním C si vždycky přidáš 1 bod do celého campath (předtím, než tam ten bod dáš si to demo samozřejmě pauzni, uprav si pozici kamery, atd.).
- Pozn. na campath se hodí si snížit fov (tak na 30-60). Uděláš to přes příkaz mirv_fov # , kde # je číslo od 1 do 180.
- Jakmile bude celý campath hotov, napiš do konzole mirv_campath enable 1 a přetoč zpátky demo kousek před čas, ve kterém jsi udělal první bod.
- Po chvilce by se ti měl zapnout a pak už to jen stačí natočit. Tady vidíš že to funguje
- Pokud jsi takový ten klučina co rád dělá hodně efektů, můžeš si do konzole přes natáčením dát mirv_movie_depthdump 1; mirv_movie_splitstreams 3; mirv_matte_setcolor 0 255 0 (a potom tam v Sony Vegas přidat Hloubku ostrosti).

-
diky že si mi to sem rozpísal no stále aj ked dám dem_forcehlv 1 a dám viewdemo tak program nereaguje a vypne sa
- Demonil
- Amatér
Možná to bude tím, že máš zapnutý -demoedit. Zkus ho odebrat z nastavení:

Ale to zase potom nejspíš nepůjde udělat campath
Taky se ujisti že máš nejnovější verzi Steam klienta, CSka i HLAE

Ale to zase potom nejspíš nepůjde udělat campath

-
mam 2.14.7 a ked si dam +toggle.. tak mi to tiež prestane reagovat stahoval som HLAE z ich stranky
- Demonil
- Amatér
už to ide na druhej 2 17 .. ale posledna otazka ako spravim to aby som nemal tak blizko pri sebe steny a knife strasne uzky priestor je ked to dam na celu obrazovku a ked to dam do okna tak neviem ako to bude vyzerať ked natočim aj s oknom ten campath
- Demonil
- Amatér
už som to vyriešil všetko ide len niekedy blikaju Ctčka nevieš prečo?
- Demonil
- Amatér
blikaju aj ked si to cez campath prehravam proste vždy aj bez natačania
- Demonil
- Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2