• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress
Nazov: ZM/BB, eXatronik|Patress
Zdravíčko rád by som požiadal o prava na ZM/BB serveroch na Gamesites.
Nick v hre : eXatronik|Patress|SVK
Nick na fóre : Pato8520
Profil na fóre : pato8520---> KLIK
Vek : 25
Steam nick : eXatronik|Patress|SVK
Steam ID : STEAM_0:1:35756799
Hlstats : KLIK
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie nikdy som nemal a ani nebudem mať. Vždy som bol vzorom a slušním človekom na serveri.. ty čo ma poznajú vedia ...
Niečo o sebe : Tak čaute, volám sa Patrik momentálne prežívam 25 rok svojho života, mám skončenú strednú školu drevársku ( stolár) z maturitou. Za ten krátky čas som sa stihol stať otcom a už mám 4 ročného syna Patrika zloba po fotrovi
Zatial som zamestnaní v jednej nemenovanej firme neďaleko Púchova ako stolár a celkom ma ta robotička baví
. Vo voľnom čase rád hrávam futbal, Florbal, a pasívne navštevujem MMA gym a samozrejme na záver aby som nezabudol rád si zahrám kvalitné hry a samozrejme medzi ne patrí aj CS-ko
Filmy a hudba sú zamozrejmosť každého zdravého človeka ...
Prečo by som chcel na GS adminovať? :Takže na začiatok by som asi chcel pomôcť na chode GS portálu. Ako viete a kto ma pozná, tak už som tu adminom bol a nikdy som nikto nemal problem či už sa to týka hráčov alebo adminov, teda nič vážne až na nejaké menšie rýpanie medzi adminmi (v rámci srandy) .... z adminom som skoncil preto pretože mi odišiel PC a mal som vela práce čo sa týka roboty a rodiny ... teraz som zase volný a môžem si do sítosti vychutnat hranie hier a tak tiež byť schopný kandidát na admina .... to by asi bolo ku mne a z mojej strany všetko...
PS: dúfam že na mňa nemá nikto ťažký žalúdok
PS2: chcel by som sa stať adminom preto pretože už ma nebavý vypisovať chalanom a kopa snich mi povie ze nemá čas alebo sú niekde na odchode ... dogy je pán ten ma ešte neodmietol
Tak to by asi bolo všetko vopred ďakujem a prečítanie si mojej žiadosti a dúfam že sa k nej kladne vyjadrite
z pozdravom Patress 
Zdravíčko rád by som požiadal o prava na ZM/BB serveroch na Gamesites.
Nick v hre : eXatronik|Patress|SVK
Nick na fóre : Pato8520
Profil na fóre : pato8520---> KLIK
Vek : 25
Steam nick : eXatronik|Patress|SVK
Steam ID : STEAM_0:1:35756799
Hlstats : KLIK
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie nikdy som nemal a ani nebudem mať. Vždy som bol vzorom a slušním človekom na serveri.. ty čo ma poznajú vedia ...
Niečo o sebe : Tak čaute, volám sa Patrik momentálne prežívam 25 rok svojho života, mám skončenú strednú školu drevársku ( stolár) z maturitou. Za ten krátky čas som sa stihol stať otcom a už mám 4 ročného syna Patrika zloba po fotrovi

Prečo by som chcel na GS adminovať? :Takže na začiatok by som asi chcel pomôcť na chode GS portálu. Ako viete a kto ma pozná, tak už som tu adminom bol a nikdy som nikto nemal problem či už sa to týka hráčov alebo adminov, teda nič vážne až na nejaké menšie rýpanie medzi adminmi (v rámci srandy) .... z adminom som skoncil preto pretože mi odišiel PC a mal som vela práce čo sa týka roboty a rodiny ... teraz som zase volný a môžem si do sítosti vychutnat hranie hier a tak tiež byť schopný kandidát na admina .... to by asi bolo ku mne a z mojej strany všetko...

Tak to by asi bolo všetko vopred ďakujem a prečítanie si mojej žiadosti a dúfam že sa k nej kladne vyjadrite

]
-
pato8520 - Pokročilý
[Zamítnuto] ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress
Zdravím,
nahlaš alespoň 4 hráče z BB/ZM módu do PP a pak se mi pomocí soukromé zprávy zde na fóru ozvi, postoupíme k pohovoru.
Zatím v řešení..
nahlaš alespoň 4 hráče z BB/ZM módu do PP a pak se mi pomocí soukromé zprávy zde na fóru ozvi, postoupíme k pohovoru.
Zatím v řešení..

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [V řešení] ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress
Zdravím,
hráč zamítnut, protože nesouhlasil splnit podmínky.
Zkusit to můžeš za měsíc, prozatím doporučuji udělat akademii.
hráč zamítnut, protože nesouhlasil splnit podmínky.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress
Zamietam na 3 mesiace od dnešného dňa.
-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1