Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress

Příspěvekod pato8520 » 30 srp 2016, 06:52

Nazov: ZM/BB, eXatronik|Patress

Zdravíčko rád by som požiadal o prava na ZM/BB serveroch na Gamesites.

Nick v hre : eXatronik|Patress|SVK

Nick na fóre : Pato8520

Profil na fóre : pato8520---> KLIK

Vek : 25

Steam nick : eXatronik|Patress|SVK

Steam ID : STEAM_0:1:35756799

Hlstats : KLIK

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie nikdy som nemal a ani nebudem mať. Vždy som bol vzorom a slušním človekom na serveri.. ty čo ma poznajú vedia ...
Niečo o sebe : Tak čaute, volám sa Patrik momentálne prežívam 25 rok svojho života, mám skončenú strednú školu drevársku ( stolár) z maturitou. Za ten krátky čas som sa stihol stať otcom a už mám 4 ročného syna Patrika zloba po fotrovi :D Zatial som zamestnaní v jednej nemenovanej firme neďaleko Púchova ako stolár a celkom ma ta robotička baví ;). Vo voľnom čase rád hrávam futbal, Florbal, a pasívne navštevujem MMA gym a samozrejme na záver aby som nezabudol rád si zahrám kvalitné hry a samozrejme medzi ne patrí aj CS-ko :) Filmy a hudba sú zamozrejmosť každého zdravého človeka ... :D

Prečo by som chcel na GS adminovať? :Takže na začiatok by som asi chcel pomôcť na chode GS portálu. Ako viete a kto ma pozná, tak už som tu adminom bol a nikdy som nikto nemal problem či už sa to týka hráčov alebo adminov, teda nič vážne až na nejaké menšie rýpanie medzi adminmi (v rámci srandy) .... z adminom som skoncil preto pretože mi odišiel PC a mal som vela práce čo sa týka roboty a rodiny ... teraz som zase volný a môžem si do sítosti vychutnat hranie hier a tak tiež byť schopný kandidát na admina .... to by asi bolo ku mne a z mojej strany všetko... :) PS: dúfam že na mňa nemá nikto ťažký žalúdok :D :D PS2: chcel by som sa stať adminom preto pretože už ma nebavý vypisovať chalanom a kopa snich mi povie ze nemá čas alebo sú niekde na odchode ... dogy je pán ten ma ešte neodmietol :D

Tak to by asi bolo všetko vopred ďakujem a prečítanie si mojej žiadosti a dúfam že sa k nej kladne vyjadrite :) z pozdravom Patress ;)
]
pato8520
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress

od Rumcajz » 30 srp 2016, 06:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress

Příspěvekod Izmael » 30 srp 2016, 10:28 VIP

Zdravím,

nahlaš alespoň 4 hráče z BB/ZM módu do PP a pak se mi pomocí soukromé zprávy zde na fóru ozvi, postoupíme k pohovoru.

Zatím v řešení.. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V řešení] ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress

Příspěvekod pato8520 » 30 srp 2016, 13:59

Vďaka :) okej dnes to zbúcham :)
]
pato8520
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V řešení] ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress

Příspěvekod Izmael » 03 zář 2016, 10:47 VIP

Zdravím,

hráč zamítnut, protože nesouhlasil splnit podmínky. ;) Zkusit to můžeš za měsíc, prozatím doporučuji udělat akademii.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] ZM/BB sekcia/ eXatronik|Patress

Příspěvekod Zesh » 15 zář 2016, 12:51 VIP

Zamietam na 3 mesiace od dnešného dňa.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda