• Stránka 1 z 1
JailBreak2 VIP neVYHODY
Serus, zaujimalo by ma, naco je v OBCHODE moznost si VYBRAT kolo stastia? Deagle? Prevlek? Hecka+Flashe?
Mam na tom serveri VIP takze tie body niekde pominam som si povedal. No to som este nevedel ze Admin SUNNY ma killne pre kolo stastia pri ktorom som dostal HEcko do ruky. Cize to poprosim upravit aby tie HECKA ostali schovane alebo to vymazat odtial. To niesu VIP vyhody pre nas hracov ale pre CTcka
izi points.
A k tomu ma dostala jeho odpoved na OTAZKU naco mam to VIP ked ho nemozem vyuzivat bola: Ja som ti ho nekazal kupovat a nekazem ti tu ani hrat.
V pravidlach sa nepise ze si nemozem vybrat kolo stastia, kupit prevlek alebo dgl. No jeho reakcia bola zbran v ruke, automaticky kill. Cize VIP mi je na dve veci
Mam na tom serveri VIP takze tie body niekde pominam som si povedal. No to som este nevedel ze Admin SUNNY ma killne pre kolo stastia pri ktorom som dostal HEcko do ruky. Cize to poprosim upravit aby tie HECKA ostali schovane alebo to vymazat odtial. To niesu VIP vyhody pre nas hracov ale pre CTcka

A k tomu ma dostala jeho odpoved na OTAZKU naco mam to VIP ked ho nemozem vyuzivat bola: Ja som ti ho nekazal kupovat a nekazem ti tu ani hrat.

V pravidlach sa nepise ze si nemozem vybrat kolo stastia, kupit prevlek alebo dgl. No jeho reakcia bola zbran v ruke, automaticky kill. Cize VIP mi je na dve veci

- Balle
- Kolemjdoucí
JailBreak2 VIP neVYHODY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak2 VIP neVYHODY
Tak já si třeba vždy na začátku kola počkám, jestli nebude mod a když nebude, tak si dám kolo štěstí těsně před tím, než se otevřou cely a podle toho se pak můžeš libovolně zařídit. 

Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
-
tnXe - Drbna
tnXe píše:Tak já si třeba vždy na začátku kola počkám, jestli nebude mod a když nebude, tak si dám kolo štěstí těsně před tím, než se otevřou cely a podle toho se pak můžeš libovolně zařídit.
Pekne

- Balle
- Kolemjdoucí
V nastavení si to můžeš nastavit, aby se ti to nedalo do ruky. V nastavení dáš Multiplayer, tam dáš Advanced a tam dáš pryč označení z Automatically switch to picked up weapons (if more powerful).
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Admin jednal správě a dle pravidel.
Viktor ti tady hodil návod, nicméně i při kole štěstí musíš trochu přemýšlet. Nemůžeš čekat, že CTčka se na tebe budou koukat, když na ně vytáhneš dgl a nechají se zabít. To už je pak o tvém skillu, jak si s takovou situací poradíš
Viktor ti tady hodil návod, nicméně i při kole štěstí musíš trochu přemýšlet. Nemůžeš čekat, že CTčka se na tebe budou koukat, když na ně vytáhneš dgl a nechají se zabít. To už je pak o tvém skillu, jak si s takovou situací poradíš

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1