Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

JailBreak2 VIP neVYHODY

Příspěvekod Balle » 30 srp 2016, 22:18

Serus, zaujimalo by ma, naco je v OBCHODE moznost si VYBRAT kolo stastia? Deagle? Prevlek? Hecka+Flashe?

Mam na tom serveri VIP takze tie body niekde pominam som si povedal. No to som este nevedel ze Admin SUNNY ma killne pre kolo stastia pri ktorom som dostal HEcko do ruky. Cize to poprosim upravit aby tie HECKA ostali schovane alebo to vymazat odtial. To niesu VIP vyhody pre nas hracov ale pre CTcka :) izi points.

A k tomu ma dostala jeho odpoved na OTAZKU naco mam to VIP ked ho nemozem vyuzivat bola: Ja som ti ho nekazal kupovat a nekazem ti tu ani hrat. :)

V pravidlach sa nepise ze si nemozem vybrat kolo stastia, kupit prevlek alebo dgl. No jeho reakcia bola zbran v ruke, automaticky kill. Cize VIP mi je na dve veci :)
Balle
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JailBreak2 VIP neVYHODY

od Rumcajz » 30 srp 2016, 22:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak2 VIP neVYHODY

Příspěvekod tnXe » 30 srp 2016, 22:40

Tak já si třeba vždy na začátku kola počkám, jestli nebude mod a když nebude, tak si dám kolo štěstí těsně před tím, než se otevřou cely a podle toho se pak můžeš libovolně zařídit. ;)
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod Balle » 30 srp 2016, 22:51

tnXe píše:Tak já si třeba vždy na začátku kola počkám, jestli nebude mod a když nebude, tak si dám kolo štěstí těsně před tím, než se otevřou cely a podle toho se pak můžeš libovolně zařídit. ;)

Pekne :) ...Tak update...Kolo stastia som spustil uz v BOXE
Balle
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 31 srp 2016, 00:52 VIP

V nastavení si to můžeš nastavit, aby se ti to nedalo do ruky. V nastavení dáš Multiplayer, tam dáš Advanced a tam dáš pryč označení z Automatically switch to picked up weapons (if more powerful).
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 31 srp 2016, 14:17

Admin jednal správě a dle pravidel.
Viktor ti tady hodil návod, nicméně i při kole štěstí musíš trochu přemýšlet. Nemůžeš čekat, že CTčka se na tebe budou koukat, když na ně vytáhneš dgl a nechají se zabít. To už je pak o tvém skillu, jak si s takovou situací poradíš :)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery