Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

BaseBuilder otázka ohledně očividně nového pravidla?

Příspěvekod SieurDesto » 08 lis 2016, 14:57 VIP

Zdravím, rád bych se zeptal, kde si mohu přečíst očividně nové pravidla zejména pravidlo, které by stanovovalo něco ohledně této situace: https://www.gamesites.cz/forum/kavik444-forum-t143042.html, určitě tady nějaké takové pravidlo bude když byla žádost/stížnost uzavřena jako neoprávněná a nebylo poskytnuto žádné rozumné vysvětlení či úryvek z pravidel, který by něco takového ukazoval.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

BaseBuilder otázka ohledně očividně nového pravidla?

od Rumcajz » 08 lis 2016, 14:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BaseBuilder otázka ohledně očividně nového pravidla?

Příspěvekod SieurDesto » 08 lis 2016, 16:04 VIP

+Pokud bych tedy použil stejnou logiku jakou použil Kavík tzn. že pokud si hráče pustíš do kempu ať už na přeživ/spomal/kolotoč prostě sis ho do kempu pustil a je to tvoje vina tzn. že cokoliv on způsobí mu projde a nedostane slay i když třeba kemp není jeho protože si ho tam pustil ale podmínka už nikoho nezajímá, ok, tím pádem si tedy uvedeme velice pěkný a od této doby možná častý případ: Nějaký člověk se domluví s nějakým "silným" hráčem při čase na stavbu, že mu udělá spomalko nebo půjde na přežití, "silný" hráč s tím tedy bude souhlasit, následně v čase na schování mu tedy člověk vleze do kempu a jelikož ho daný "silný" hráč pustil k sobě na přeživ/spomal/kolotoč, může člověk tohoto "silného" hráče bloknout/nepustit ho do kempy, nechat ho zabít zombie hráčům a následně plně využít jeho kemp bez jakýchkoliv potíží a může si v něm hrát a admin ho nemůže slaynout protože ho tam přece "silný" hráč pustil, tomu "silnému" hráčovi to přece nebude vadit, že si nezahraje a že musí strpět, že ho někdo, komu povolil jít do kempy pouze pokud bude dělat spomalko/přeživko bloknul a nechal ho zabít Teroristům a on si tak nezahraje a když poprosí o slay protože člověk který je vevnitř kemp nestavěl tudíž v ní nemá mít bez majitele žádné pravomoce nedostane se mu žádné pomoci, následně bude tedy docházet k tomu, že buď budou mít hráči zkažené kolo protože je někdo blokl ve vlastní kempě nebo proto, že si nemohli vzít do kempy druhého hráče protože nemohli riskovat, že by je blokl či jim nějak pokazil hru a následně budou mnohem častěji umírat z důvodu nedostatečné palebné síly. Takže pokud bude uplatněna tato kavíkova logika, bude to v obou případech mínus pro hráče a pro jejich hraní na serveru.

Jsem otevřený všem návrhům, dotazům či názorům ať jsou od normálních hráčů nebo od výše postavených lidí.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eMkac » 08 lis 2016, 16:08

Na tohle se nevztahuje konkrétní pravidlo, ale platí, že je Zákazano stavění/lezení do cizího buildu.
Což známená, když ho tam stavitel [Majitel] stavby pustí už na přežití, nebo na spomalování, tak nikde není uvedené, že ten hráč, který tam je na [ Spomalko, přežití... ] musí tu podmínku dodržet. Jelikož v pravidlech není uvedena žádná podmínka, kterou hráč musí dodržet, když ho tam někdo pustí.
Takže pokud ho majitel stavby pustí ať už na přežití, nebo na spomalko je to na jeho riziko, jelikož ho do jeho stavby pustil.
Myslím si, že jsem to jasně popsal. Pokud někdo má dotazy o pravidlech stačí se ozvat.
eMkac
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod SieurDesto » 08 lis 2016, 16:14 VIP

eMkac píše:Na tohle se nevztahuje konkrétní pravidlo, ale platí, že je Zákazano stavění/lezení do cizího buildu.
Což známená, když ho tam stavitel [Majitel] stavby pustí už na přežití, nebo na spomalování, tak nikde není uvedené, že ten hráč, který tam je na [ Spomalko, přežití... ] musí tu podmínku dodržet. Jelikož v pravidlech není uvedena žádná podmínka, kterou hráč musí dodržet, když ho tam někdo pustí.
Takže pokud ho majitel stavby pustí ať už na přežití, nebo na spomalko je to na jeho riziko, jelikož ho do jeho stavby pustil.
Myslím si, že jsem to jasně popsal. Pokud někdo má dotazy o pravidlech stačí se ozvat.

To znamená, že může člověk klidně uplatnit můj druhý post a kazit tím hru? :) protože druhý příspěvek je sepsán za použití stejného logického(nelogického) systému jako byl použit při prvním příspěvku, no jako pokud chce GS takto kazit hru hráčům tak jo.

Ještě bych tedy chtěl slyšet potvrzení i od někoho výše postaveného abych mohl beztrestně kazit hru tímto hnusným způsobem ostatním a nebýt přitom nijak trestán, děkuji :)
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eMkac » 08 lis 2016, 16:45

V tom druhém příspěvku je už zase jiná tématika..
To co jsem psal v první odpovědí, tak jsem probíral, že smí střílet, když ho pustí na spomalko atd..
Tvoje druhá odpověd už pojednává o tom, že ho ten daný hráč může bloknout, což už je zase probíráme něco jiné.
Jak píšeš, že ho blokneš o tom už pojednává jiné pravidlo, které není sepsané v pravidlech a bylo by třeba ho doplnit.
Ale to co popisuješ není zakázané, ale bylo by třeba doplnit pravidla a zakázat to.
eMkac
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod SieurDesto » 15 lis 2016, 17:03 VIP

Po týdnu stále bez jakékoliv odpovědi či reakce ze strany hlsa/šerifů/vedení, doufal jsem, že tady bude někdo kdo k tomuto problému přistoupí a třeba ho začne řešit nebo mi to vysvětlí ale mohl jsem očekávat, že tady na to všichni ... Potom má člověk hrát podle pravidel, když mu není nikdo na otázku ohledně pravidel schopný odpovědět :roll:
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Kavik444 » 15 lis 2016, 21:17

To pravidlo už tu je dost dlouho. Když si do buildu někoho pustíš, tak si ho tam prostě pustíš a jestli jde jen na přežití nebo střílet, tak to už je jen na dohodě těch dvou hráčů a zodpovídá si za to ten, kdo si toho hráče pustí do buildu. Můj verdikt platí.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Příspěvekod SieurDesto » 15 lis 2016, 23:05 VIP

Kavik444 píše:To pravidlo už tu je dost dlouho. Když si do buildu někoho pustíš, tak si ho tam prostě pustíš a jestli jde jen na přežití nebo střílet, tak to už je jen na dohodě těch dvou hráčů a zodpovídá si za to ten, kdo si toho hráče pustí do buildu. Můj verdikt platí.

Hádám, že můj druhý příspěvek si vůbec nečetl jelikož si mi na něj neodpověděl.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Kavik444 » 16 lis 2016, 20:03

Stejná odpověď - zodpovídáš si za to, koho si tam pustíš. Přece je to tvoje volba, když víš, že je v pohodě a bude dělat to, co ty chceš, tak si ho tam pusť a když si nejsi jistý, tak to radši nepokoušej a jdi sám. Pokud ho tam bude blokovat ten, co to nestavěl, tak to v pořádku není, tu se ale jedná o to, že hráč střílel a ne, že ho blokoval. Pokud by se stalo tak, že by tam blokoval stavitele, tak se to trestá.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Zpět na Zombie Servery