• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Sunny, Angel / public oldschool
Jedná se o to, že hráč v časech 8:36 a 9:42 má zaplé Ab a zmiňovaní admini to ani nevidí. Tak se na mě nezlobte, ale ti nemají co dělat jako CHH. Jenom co já vím a řešil jsem, tak zrovna u Diaze to není první pochybení v naprosto jasném AB, viz házený přispěvek v jednom mém komentu, kdy se také řešil fejk a napřed se psalo jak nic nemá a já si stál za svým stejně jako teď.
Nejde mi momentálně o ban fejkovi.. ten ať si cheatuje třeba vesele dál. Jde mi o to, že by jste měli dělat něco se svojí CHH sekcí. Nazdar
wh-ab-oldschool-t140276.html
Nejde mi momentálně o ban fejkovi.. ten ať si cheatuje třeba vesele dál. Jde mi o to, že by jste měli dělat něco se svojí CHH sekcí. Nazdar

wh-ab-oldschool-t140276.html
- kontrihel
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Sunny, Angel / public oldschool
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sunny, Angel a dalsi co sledovali demo// public oldschoo
My dva asi máme rozdílní smysl jak vlastně funguje AB a jak to poznat. Jestli ty toto považuješ za AB tak by jsi se měl nejdřív zamyslet nad sebou a místo té zbytečné stížnosti jsis mohl třeba zakoupit naše VIP výhody na našich serverech..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
A ty by sis místo trapných rádoby vtipných komentů chlapče mohl stáhnout nové verze aimbotů, co v dnešní době existují, zapnout si je proti botům a trošku si osvěžit jak fungují, ať poznáš i víc, než když hráči skáče celej cross trhaně na hlavy jak to u starých AB bylo zvykem. Protože víš očividně momentálně úplný hovno 

- kontrihel
- Kolemjdoucí
Přesně něco takového jsem očekával že napíšeš. Stáhni si nejnovější AB a pak mi řekni jestli to funguje jinak než AB které je staré 3 roky. Já myslím že změna tam nebude nijak výrazná
Klidně mi napiš PM, rád se dozvím jak vlastně ty "novější" AB fungují, je vidět že jsi vtomto ohledu profík tak se rád příučím. Topic zamykám.
edit: Nikdo neříká že je clear, jen to demo co je v PP nám prostě nestačí, proto jestli máš nějaké dema na toho hráče tak mi je pošli a pak to vyřešíme.

Klidně mi napiš PM, rád se dozvím jak vlastně ty "novější" AB fungují, je vidět že jsi vtomto ohledu profík tak se rád příučím. Topic zamykám.
edit: Nikdo neříká že je clear, jen to demo co je v PP nám prostě nestačí, proto jestli máš nějaké dema na toho hráče tak mi je pošli a pak to vyřešíme.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1