I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Sunny, Angel / public oldschool

Příspěvekod kontrihel » 08 lis 2016, 19:49

Jedná se o to, že hráč v časech 8:36 a 9:42 má zaplé Ab a zmiňovaní admini to ani nevidí. Tak se na mě nezlobte, ale ti nemají co dělat jako CHH. Jenom co já vím a řešil jsem, tak zrovna u Diaze to není první pochybení v naprosto jasném AB, viz házený přispěvek v jednom mém komentu, kdy se také řešil fejk a napřed se psalo jak nic nemá a já si stál za svým stejně jako teď.
Nejde mi momentálně o ban fejkovi.. ten ať si cheatuje třeba vesele dál. Jde mi o to, že by jste měli dělat něco se svojí CHH sekcí. Nazdar ;)

wh-ab-oldschool-t140276.html
Obrázek

Obrázek
kontrihel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Sunny, Angel / public oldschool

od Rumcajz » 08 lis 2016, 19:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sunny, Angel a dalsi co sledovali demo// public oldschoo

Příspěvekod GrooS » 08 lis 2016, 20:04 VIP

My dva asi máme rozdílní smysl jak vlastně funguje AB a jak to poznat. Jestli ty toto považuješ za AB tak by jsi se měl nejdřív zamyslet nad sebou a místo té zbytečné stížnosti jsis mohl třeba zakoupit naše VIP výhody na našich serverech..
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kontrihel » 08 lis 2016, 21:24

A ty by sis místo trapných rádoby vtipných komentů chlapče mohl stáhnout nové verze aimbotů, co v dnešní době existují, zapnout si je proti botům a trošku si osvěžit jak fungují, ať poznáš i víc, než když hráči skáče celej cross trhaně na hlavy jak to u starých AB bylo zvykem. Protože víš očividně momentálně úplný hovno ;)
Obrázek

Obrázek
kontrihel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 08 lis 2016, 22:18 VIP

Přesně něco takového jsem očekával že napíšeš. Stáhni si nejnovější AB a pak mi řekni jestli to funguje jinak než AB které je staré 3 roky. Já myslím že změna tam nebude nijak výrazná ;)

Klidně mi napiš PM, rád se dozvím jak vlastně ty "novější" AB fungují, je vidět že jsi vtomto ohledu profík tak se rád příučím. Topic zamykám.

edit: Nikdo neříká že je clear, jen to demo co je v PP nám prostě nestačí, proto jestli máš nějaké dema na toho hráče tak mi je pošli a pak to vyřešíme.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy