• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Jsi zavislej? Jb
Zde je par pribehu..( psano z mobilu )
Updates:
Habs: Včera som bol svedkom nehody, keď osobné auto zrazilo chodcu. Snažil som som sa dozorcom vysvetliť, že teamkill je povolený, ale nepočúvali ma..
Jajox: To já chtěl po přítelkyni, aby mi udělala jídlo. Řekla mi, že za chvilku. Příkazy má ale plnit přímou cestou a bez zdržování. Nechtěl jsem jí dát kill, přece jen je to má přítelkyně. No pravidla jsou pravidla a nadržovat se nesmí.
Teď jsem na útěku, ještě že nemám lagy
GS.cz # Odysee: Proste sme boli s mamkou v obchode, robili sme nákup a ona, že vyber si jogurt. A ja som teda hľadal klávesnicu a nič, tak so msa bál, že dostanem kill
Dnes má matka křičela na psa, snad 10x mu řekla příkaz ,,Zůstaň". Skočil jsem ji do řeči s tím, že jakožto simon má dávat smysluplné příkazy. Poradil jsem, ať řekne ,, pusť klávesnici a myš"
1. Jelikoz verim v osud, tak si i v realnem zivote hazim kostkou, kterou se rozhoduji kdyz opravdu nevim co delat, zacal jsem ji strasne vyuzivat i na Jb a uz se bez ni nehnu.. No, byla hodina a ja si z Pani ucitelky udelal TT, hodil jsem kostkou, padlo cislo jedna, cili jsem ji chtel dat nevyhodu, prisel jsem k ni do kabinetu po hodine a poprosil, aby si klekla na kolena.. Ptala se co si to dovoluji a tak jsem odvet, ze jsem simon a ma me poslouchat, budeme hrat janosika.. No nevyslo.
2. Byl jsem u tabule a byla mi polozena otazka co bych rad, rekl jsem mod.. P. ucitelka se zeptala co to je, rekl jsem ze duchove, at to rychle zapne a rozebehl se proti zdi, no nezapla to vcas, mel jsem otres mozku..
3. Sel jsem za kamaradkou, ze si zahrajeme na slepice, usmala se a prikyvla, bezel jsem za panem skolnikem pro lopatu, nasel jsem kamaradku a uderil ji .. Nejak ji to ale nezmrazilo, porusila pravidla modu, asi se hacknula do GS, sebrala mi tu lopatu a zmlatila me do bezvedomi.
4. Pani ucitelka mi dala bezduvodne za 5 i presto, ze jsem odpovidal na otazky, nevysvetlila mi atrakci. Napomenul jsem ji ale ignorovala a tak jsem prikazal, at opusti tenhle server, ze tu nema co delat, protoze jsem ji zabanoval.. Neposlouchala a tak jsem ji grabl a hodil o zem, pri vsi smule ji par hp asi zbylo a udelala vzpouru, pri ktere jsem opustil server ja..
Mate i vy nejaky pribeh? Podelte se!
5. Sedim v KFC, nejaka holka se me zeptala na jmeno, rekl jsem, ze nema zapnuty mikrofon a jen vyuziva prava, vzal jsem mobil a zacal tocit dukazy, hodila me o zem .. Mam vsechno nahrany jdu za HLSA Kfc
Updates:
Habs: Včera som bol svedkom nehody, keď osobné auto zrazilo chodcu. Snažil som som sa dozorcom vysvetliť, že teamkill je povolený, ale nepočúvali ma..
Jajox: To já chtěl po přítelkyni, aby mi udělala jídlo. Řekla mi, že za chvilku. Příkazy má ale plnit přímou cestou a bez zdržování. Nechtěl jsem jí dát kill, přece jen je to má přítelkyně. No pravidla jsou pravidla a nadržovat se nesmí.
Teď jsem na útěku, ještě že nemám lagy
GS.cz # Odysee: Proste sme boli s mamkou v obchode, robili sme nákup a ona, že vyber si jogurt. A ja som teda hľadal klávesnicu a nič, tak so msa bál, že dostanem kill

Dnes má matka křičela na psa, snad 10x mu řekla příkaz ,,Zůstaň". Skočil jsem ji do řeči s tím, že jakožto simon má dávat smysluplné příkazy. Poradil jsem, ať řekne ,, pusť klávesnici a myš"
1. Jelikoz verim v osud, tak si i v realnem zivote hazim kostkou, kterou se rozhoduji kdyz opravdu nevim co delat, zacal jsem ji strasne vyuzivat i na Jb a uz se bez ni nehnu.. No, byla hodina a ja si z Pani ucitelky udelal TT, hodil jsem kostkou, padlo cislo jedna, cili jsem ji chtel dat nevyhodu, prisel jsem k ni do kabinetu po hodine a poprosil, aby si klekla na kolena.. Ptala se co si to dovoluji a tak jsem odvet, ze jsem simon a ma me poslouchat, budeme hrat janosika.. No nevyslo.
2. Byl jsem u tabule a byla mi polozena otazka co bych rad, rekl jsem mod.. P. ucitelka se zeptala co to je, rekl jsem ze duchove, at to rychle zapne a rozebehl se proti zdi, no nezapla to vcas, mel jsem otres mozku..
3. Sel jsem za kamaradkou, ze si zahrajeme na slepice, usmala se a prikyvla, bezel jsem za panem skolnikem pro lopatu, nasel jsem kamaradku a uderil ji .. Nejak ji to ale nezmrazilo, porusila pravidla modu, asi se hacknula do GS, sebrala mi tu lopatu a zmlatila me do bezvedomi.
4. Pani ucitelka mi dala bezduvodne za 5 i presto, ze jsem odpovidal na otazky, nevysvetlila mi atrakci. Napomenul jsem ji ale ignorovala a tak jsem prikazal, at opusti tenhle server, ze tu nema co delat, protoze jsem ji zabanoval.. Neposlouchala a tak jsem ji grabl a hodil o zem, pri vsi smule ji par hp asi zbylo a udelala vzpouru, pri ktere jsem opustil server ja..
Mate i vy nejaky pribeh? Podelte se!
5. Sedim v KFC, nejaka holka se me zeptala na jmeno, rekl jsem, ze nema zapnuty mikrofon a jen vyuziva prava, vzal jsem mobil a zacal tocit dukazy, hodila me o zem .. Mam vsechno nahrany jdu za HLSA Kfc
-
byLife - CS:GO Admin
Jsi zavislej? Jb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jsi zavislej? Jb
Pil si? 

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha

Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
-
tnXe - Drbna
Zajímavé že lidé co věří v osud se vždycky ohlédnou , když přecházejí přez ulici 

-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Sedim v KFC, nejaka holka se me zeptala na jmeno, rekl jsem, ze nema zapnuty mikrofon a jen vyuziva prava, vzal jsem mobil a zacal tocit dukazy, hodila me o zem .. Mam vsechno nahrany jdu za HLSA Kfc
-
Dneska máma na psa 10x: " Zůstaň!!"
Říkám: "Musíš říct pusť klávesnici a myš"

Říkám: "Musíš říct pusť klávesnici a myš"

Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
-
tnXe - Drbna
tnXe píše:Dneska máma na psa 10x: " Zůstaň!!"
Říkám: "Musíš říct pusť klávesnici a myš"![]()

-
Odohrávala sa mapa jb_hrinova_zs. Pani učiteľka zapla mikrofony a povedala že bude hovoriť iba Stano, ako pravý vudca gangu som zapol speed a demič a spoločne sme ju zabili. Potom zobrala simona riaditelka, a to bol masaker. Dávala príkazy ktoré nikto nevedel, a vyvolala k tabuli naše HLSA, Habsa. Habs chudák stál pri tabuli, trasli sa mu nohy, a hádzala mu kockou do vtedy kým mu nepadlo číslo 13 aby zomrel. Čakali sme 2 minúty, ale pani riaditelka zabudla že bolo HVD, a kolo skončilo.
-
Mizuu - Mistr
Proste sme boli s mamkou v obchode, robili sme nákup a ona, že vyber si jogurt. A ja som teda hľadal klávesnicu a nič, tak so msa bál, že dostanem kill 

-
byLife píše:Proste sme boli s mamkou v obchode, robili sme nákup a ona, že vyber si jogurt. A ja som teda hľadal klávesnicu a nič, tak so msa bál, že dostanem kill
Hoši, hoši.

-
Habs - Spamer
Habs píše:byLife píše:Proste sme boli s mamkou v obchode, robili sme nákup a ona, že vyber si jogurt. A ja som teda hľadal klávesnicu a nič, tak so msa bál, že dostanem kill
Hoši, hoši.
ale ja som to naozaj zažil, preto som mu to písal

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
To já chtěl po přítelkyni, aby mi udělala jídlo. Řekla mi, že za chvilku. Příkazy má ale plnit přímou cestou a bez zdržování. Nechtěl jsem jí dát kill, přece jen je to má přítelkyně. No pravidla jsou pravidla a nadržovat se nesmí.
Teď jsem na útěku, ještě že nemám lagy.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
JayoX píše:To já chtěl po přítelkyni, aby mi udělala jídlo. Řekla mi, že za chvilku. Příkazy má ale plnit přímou cestou a bez zdržování. Nechtěl jsem jí dát kill, přece jen je to má přítelkyně. No pravidla jsou pravidla a nadržovat se nesmí.

ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
Já když jsem začínal na jb, tak sem u toho byl pořád a spal jsem třeba jenom 3-4 hodinky a ráno mě budila mamka a já sem jí ze spaní prý říkal běž do boxu na zadní stěnu, ta z toho už byla v nervech, takže jsem byl věčně v té době bez pc 

Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3