Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Jsi zavislej? Jb

Příspěvekod byLife » 15 lis 2016, 13:08 VIP

Zde je par pribehu..( psano z mobilu )

Updates:

Habs: Včera som bol svedkom nehody, keď osobné auto zrazilo chodcu. Snažil som som sa dozorcom vysvetliť, že teamkill je povolený, ale nepočúvali ma..

Jajox: To já chtěl po přítelkyni, aby mi udělala jídlo. Řekla mi, že za chvilku. Příkazy má ale plnit přímou cestou a bez zdržování. Nechtěl jsem jí dát kill, přece jen je to má přítelkyně. No pravidla jsou pravidla a nadržovat se nesmí.
Teď jsem na útěku, ještě že nemám lagy

GS.cz # Odysee: Proste sme boli s mamkou v obchode, robili sme nákup a ona, že vyber si jogurt. A ja som teda hľadal klávesnicu a nič, tak so msa bál, že dostanem kill :(

Dnes má matka křičela na psa, snad 10x mu řekla příkaz ,,Zůstaň". Skočil jsem ji do řeči s tím, že jakožto simon má dávat smysluplné příkazy. Poradil jsem, ať řekne ,, pusť klávesnici a myš"

1. Jelikoz verim v osud, tak si i v realnem zivote hazim kostkou, kterou se rozhoduji kdyz opravdu nevim co delat, zacal jsem ji strasne vyuzivat i na Jb a uz se bez ni nehnu.. No, byla hodina a ja si z Pani ucitelky udelal TT, hodil jsem kostkou, padlo cislo jedna, cili jsem ji chtel dat nevyhodu, prisel jsem k ni do kabinetu po hodine a poprosil, aby si klekla na kolena.. Ptala se co si to dovoluji a tak jsem odvet, ze jsem simon a ma me poslouchat, budeme hrat janosika.. No nevyslo.

2. Byl jsem u tabule a byla mi polozena otazka co bych rad, rekl jsem mod.. P. ucitelka se zeptala co to je, rekl jsem ze duchove, at to rychle zapne a rozebehl se proti zdi, no nezapla to vcas, mel jsem otres mozku..

3. Sel jsem za kamaradkou, ze si zahrajeme na slepice, usmala se a prikyvla, bezel jsem za panem skolnikem pro lopatu, nasel jsem kamaradku a uderil ji .. Nejak ji to ale nezmrazilo, porusila pravidla modu, asi se hacknula do GS, sebrala mi tu lopatu a zmlatila me do bezvedomi.

4. Pani ucitelka mi dala bezduvodne za 5 i presto, ze jsem odpovidal na otazky, nevysvetlila mi atrakci. Napomenul jsem ji ale ignorovala a tak jsem prikazal, at opusti tenhle server, ze tu nema co delat, protoze jsem ji zabanoval.. Neposlouchala a tak jsem ji grabl a hodil o zem, pri vsi smule ji par hp asi zbylo a udelala vzpouru, pri ktere jsem opustil server ja..

Mate i vy nejaky pribeh? Podelte se!

5. Sedim v KFC, nejaka holka se me zeptala na jmeno, rekl jsem, ze nema zapnuty mikrofon a jen vyuziva prava, vzal jsem mobil a zacal tocit dukazy, hodila me o zem .. Mam vsechno nahrany jdu za HLSA Kfc
byLife
CS:GO Admin

Jsi zavislej? Jb

od Rumcajz » 15 lis 2016, 13:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jsi zavislej? Jb

Příspěvekod TiberSeptim » 15 lis 2016, 13:31 VIP

Pil si? :)
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod tnXe » 15 lis 2016, 13:49

:D :D :D :D
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod Vonbrauncz » 15 lis 2016, 14:09

Zajímavé že lidé co věří v osud se vždycky ohlédnou , když přecházejí přez ulici :D
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod byLife » 15 lis 2016, 19:56 VIP

Sedim v KFC, nejaka holka se me zeptala na jmeno, rekl jsem, ze nema zapnuty mikrofon a jen vyuziva prava, vzal jsem mobil a zacal tocit dukazy, hodila me o zem .. Mam vsechno nahrany jdu za HLSA Kfc
byLife

Příspěvekod asdfJB » 16 lis 2016, 11:48 VIP

asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod tnXe » 16 lis 2016, 14:48

Dneska máma na psa 10x: " Zůstaň!!"
Říkám: "Musíš říct pusť klávesnici a myš"
:D :D
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod byLife » 16 lis 2016, 15:37 VIP

tnXe píše:Dneska máma na psa 10x: " Zůstaň!!"
Říkám: "Musíš říct pusť klávesnici a myš"
:D :D

:lol: :lol: :lol: To přidám
byLife

Příspěvekod Mizuu » 17 lis 2016, 19:29

Odohrávala sa mapa jb_hrinova_zs. Pani učiteľka zapla mikrofony a povedala že bude hovoriť iba Stano, ako pravý vudca gangu som zapol speed a demič a spoločne sme ju zabili. Potom zobrala simona riaditelka, a to bol masaker. Dávala príkazy ktoré nikto nevedel, a vyvolala k tabuli naše HLSA, Habsa. Habs chudák stál pri tabuli, trasli sa mu nohy, a hádzala mu kockou do vtedy kým mu nepadlo číslo 13 aby zomrel. Čakali sme 2 minúty, ale pani riaditelka zabudla že bolo HVD, a kolo skončilo.
Mizuu
Mistr
Mistr

Příspěvekod byLife » 19 lis 2016, 18:28 VIP

Proste sme boli s mamkou v obchode, robili sme nákup a ona, že vyber si jogurt. A ja som teda hľadal klávesnicu a nič, tak so msa bál, že dostanem kill :(
byLife

Příspěvekod Habs » 21 lis 2016, 10:13 VIP

byLife píše:Proste sme boli s mamkou v obchode, robili sme nákup a ona, že vyber si jogurt. A ja som teda hľadal klávesnicu a nič, tak so msa bál, že dostanem kill :(

Hoši, hoši. :D
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod odyseenko » 21 lis 2016, 10:59 VIP

Habs píše:
byLife píše:Proste sme boli s mamkou v obchode, robili sme nákup a ona, že vyber si jogurt. A ja som teda hľadal klávesnicu a nič, tak so msa bál, že dostanem kill :(

Hoši, hoši. :D

ale ja som to naozaj zažil, preto som mu to písal :(
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JayoX » 21 lis 2016, 11:48 VIP

To já chtěl po přítelkyni, aby mi udělala jídlo. Řekla mi, že za chvilku. Příkazy má ale plnit přímou cestou a bez zdržování. Nechtěl jsem jí dát kill, přece jen je to má přítelkyně. No pravidla jsou pravidla a nadržovat se nesmí.

Teď jsem na útěku, ještě že nemám lagy.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod W0rt3x » 21 lis 2016, 15:12

JayoX píše:To já chtěl po přítelkyni, aby mi udělala jídlo. Řekla mi, že za chvilku. Příkazy má ale plnit přímou cestou a bez zdržování. Nechtěl jsem jí dát kill, přece jen je to má přítelkyně. No pravidla jsou pravidla a nadržovat se nesmí.

Teď jsem na útěku, ještě že nemám lagy.

:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
ahoj :hugging:
W0rt3x
Drbna
Drbna

Příspěvekod Jadberg » 27 lis 2016, 19:13

Já když jsem začínal na jb, tak sem u toho byl pořád a spal jsem třeba jenom 3-4 hodinky a ráno mě budila mamka a já sem jí ze spaní prý říkal běž do boxu na zadní stěnu, ta z toho už byla v nervech, takže jsem byl věčně v té době bez pc :D
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Další

Zpět na Volná debata