Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Petice o mapě zm_dust_undead

Příspěvekod Jitrocelnik » 20 lis 2016, 18:55

Za mě rozhodně ano, tuhle mapu bych uvítal.
Obrázek [CS 1.6 Admin] 2016 - 17.8

Máš nějaký problém? Neváhej a napiš mi, rád poradím.
Jitrocelnik
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 20 lis 2016, 18:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod stora » 28 lis 2016, 18:05

Myslím si, že by tato mapa byla velký přínos pro všecky ZM servery ! Za mě super nápad !
Pokud budete mít jakýkoli dotaz, kontaktujte mě na steamu : StOrA! a nebo tady do Zpráv. :-)
stora
Amatér
Amatér

Příspěvekod TiberSeptim » 28 lis 2016, 18:52 VIP

Teraz tu pisete peticiu len pre jednu mapu ? :)
Ved pre jednu mapu sa to neoplati navrhnite trochu viac map
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Niggas » 29 lis 2016, 10:22

Tento rok sa nepláne obmena máp.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Jachymovec » 02 pro 2016, 17:36

a co takhle ji naplánovat jako vánoční dárek? :mrgreen:
Jachymovec
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Dwandy » 02 pro 2016, 18:34 VIP

nahazovat jednu mapu nemá smysl, musí se minimálně 3 ...
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Mexxis » 02 pro 2016, 22:36 VIP

Dwandy píše:nahazovat jednu mapu nemá smysl, musí se minimálně 3 ...

Maxwelovi jsem pár dalšch map před týdnem a kus poslal a zde je i zveřejnil, Myslím že to jsou dobré mapy a že by bylo super je přidat, Rád bych věděl názor Dwandyho.

Takže mám tady pro vás menší seznam map. Zkuste stahovat, zkoušet i psát názory. Lutherovi se zajisté jedna nebude líbit. :D

zm_queens_d2
zm_train_kamp_2k17
zm_cubeworld_mini
zm_dust_undead

Takže toto je zatím můj typ na mapy, uvidíme, co z toho vybereme reálně a jestli ještě něco nepřidáme. Stále platí, jestli máte nějaký nápad na mapy, tak mi to posílejte pmkou na webu.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod N3mO » 03 pro 2016, 05:55

Písal sem to do admin sekcie, napíšem to aj sem. JEDNA mapa nič nezmení. Tady sa treba baviť o 10 mapách. Pokiaľ na serveroch ostanú staré mapy, tak sa nikdy neuchytia. NIKDY.. Hral som Zm dva roky a takto to vždy bolo a vždy bude.. Prvý týždeň sa možno ešte budú hrať, ale potom sa všetko vráti k starým kolajom. Aby sa mapy uchytili je treba vymazať VŠETKY mapy až na jednu dve.. (Treba Army_beta a cpl_mill_kamp by ostali) a ostatné hodiť do pi**. Takto keď hráči nebudú mať na výber čo hrať tak sa uchytia s tých 10 nejakých 6/7..
O nejakom oživení pridaním 1 mapy nemože byť vobec reč.. Neožívíš tým nič..

PS: Pokiaľ tá mapa je tak veľká ako de_dust, tak je ešte k tomu úplne k ničomu.. Tie mapy sú k ničomu keď sú tak veľké.. Hra je ptm pomalá first behá ako zmatený.. Keď pridať mapy, tak aby neboli veľké.. Každá prerobená mapa v Csku do zm mapy je s prepáčením o hovne.. (tým myslím, keď ostane tak veľká ako je, pokiaľ sa zmenší na polovicu dajme tomu). Pamatám si na z_dd ako sa hrala na nič.. 70% kol končilo keď ostalo na žive 20 hráčov..
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod MaxwellCZE » 03 pro 2016, 10:19

N3mO to, ale není pravda. On pouze musí být člověk, co to na tom serveru těm lidem ukáže a to máš být právě ty jako admin. Není potřeba to dělat, takto složitě, že bys mazal ostatní mapy a pak je vracel apod. To nemá cenu. Lepší je prostě přijít na ten server a pokusit se zařídit, aby hráči měli zájem tu mapu zkusit a já mám zkušenosti jenom dobré, protože já jim řeknu, že mapa je super a, že bych ji rád zkusil a oni ji votují. Pak chvíli nevědí kam jít, ale například na blood 2 máme hodně inteligentních jedinců, takže tito budou tu mapu votovat dál + i ty ostatní nové.

Za zkoušku nic nedáme, když se nahodí aspoň na ty bloody, tak vám to otestuji a řeknu reakci hráčů. Dwandy pak může mrknout na to jak často je mapa hraná a uvidí se, kdo měl pravdu. ;)

e. Maxwell : jinak ještě pro aktuální mód je mnohem lepší větší mapa než malá, takže opět píšeš nesmysli. Přečti si, co tu na začátku psal Luther. Souhlasil s tím, že větší mapy se hodí a já s ním souhlasím. Ono ty kempy jsou jednoduché, takže velký počet kemp a velká mapa nevadí. Zombie ty kempy můžou dokonce dost očůrat. Například smoker z většiny kemp toho CT vytáhne a to se o většině aktuálních malých mapách říci nedá.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod N3mO » 03 pro 2016, 10:38

Tak
1. Povieš im, že je super, že nech ju votnú. Oni ju votnú lebo sú ovce, ktoré sa chcú adminovi vtierať do prdele. Ale akonáhle na tom serveru nejsi, tak mi, že tú mapu nevotne ani pes.. Pokiaľ tam bude birioza, beta, millka, artic fun, tak tú novú neznámu mapu nevotne nikto.. To, keď im ty ako admin napíšeš votnite ju, ona je super.. Jasné, že ju votnú.. Aj ja keď som hrával tak mi strkali bazuky do ruky len aby sa mi zapáčili. To je v tom celé..
2. Veľká mapa.. No dajme napríklad tú zm_dd 32 ľudí na serveru a večne vždy bolo tak 10 zm.. First pobehoval po celej mape ako zmyslov zbavený, ale nič z toho.. Poďla mna nikoho nebaví hra keď je 10 zm, ale keď ti 30 sekúnd trvá než prejdeš z jedného konca mapy na druhú.. Prečo si myslíš, že sa tak často hraje BETA A MILLKA? pretože sú malé, hra je na nich rýchla zm nemajú problém s nákazou možem pokračovať do nekonečna.. Narozdieľ od veľke mapy kde narazíš na zm raz za 1 minutu..
3. Zažil som asi 2 krát keď sa pridávali nové mapy.. Uchytila sa len LEPŠIE jedna :D :D Birioza.. Inak všetky ty mapy čo sa tam momentálne hrajú tam boly už v roku 2013.. O prepáč ešte jedna. Ale nespomeniem si na meno.
4. To čo tu píšem, že vymazať tieto mapy a nahodiť len nové je na 100%, že sa tie mapy hrať budú.. Takto keď nahodíš 2/3 nepočítaj, že na Blood1/Chronic1 sa budú hrať. Nečakaj..

PS: tú mapu cubeworld_mini čo si písal, že je dobrá.. tak ona je dobrá, ale len pre humanov.. Keď si zm je to osina v prdeli.. Kempy sú dlhšie ako týždeň pred výplatou.. A pokiaľ sa do jednej takmej kempy vtrepe 6 VIP, tak je takmer nemožné ju dobiť.
PS 2: Na zm som nehral cca 600 hodín a viem čo treba s mapami a čo nie.. pridaním 2/3 máp neoživíš nič. :) muck.. :*
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod MaxwellCZE » 03 pro 2016, 10:50

N3mO zkušenosti na zombie serverech máme naprosto stejně dlouhé, takže se moc nepovyšuj. :) Prostě mi věř, že vím, co dělám. Votovat se budou a hrát taktéž. Ono je jen potřeba je protlačit. Já tady byl na více změn map a taktéž jsem pomáhal Killerovi teď vybírat a otestovat mapy na knife servery. Všechno se nahodilo a hrálo se to taktéž. Tam jsem já tedy navrhl, aby se ty mapy odebrali a dali místo některých horších map nějaké lepší. Ať už šlo o bugy, textury nebo cokoli jiného. No a hned jsme narazili na problém v podobě obrovské zdi. Co má Dw. dělat, když na serveru zjistíme, že některé mapy jsou nepoužitelné? Musí vrátit ty, které byly za ně nahrazeny atp. Čas jsou peníze, takže k tomuto bych se nevracel, ještě k tomu když je to neplánovaná změna. Myslím si, že se nestane nic, když se nahodí ty mapy prostě navíc. Buď se hrát budou nebo ne, ale pak si hráči nemůžou stěžovat, že pro ten server nikdo nic nedělá. :) On zase není takový problém tam ty mapy nahodit.
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod N3mO » 03 pro 2016, 13:53

Potlačit? Ako chceš potlačit 2 000 hráčov aby votovali čo chceš ty.. :D Budeš im vyhrožovať banom? :D Knife a Zombie komunita je trochu iná.. Ako som napísal a stále si to asi ešte nepochopil. Pochybuj o tom, že keď tam ostanú mapy, ktoré som menoval vyššie, tak sa budú hrať nové. Istotne sú aj iné riešenia na to, ale toto čo som menoval ja mi dojde najlepšie.
Ale čo už dwandy urobí je len na nom..
Len mi príde humorné, že píšete o oživení serveroch pridaním máp, ktoré sa aj tak nebudú hrať. :D Pri najlepšom sa bude hrať tak jedna.. :)
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod Mexxis » 03 pro 2016, 14:22 VIP

Len mi príde humorné, že píšete o oživení serveroch pridaním máp, ktoré sa aj tak nebudú hrať. :D Pri najlepšom sa bude hrať tak jedna.. :)

Tak to dejte na týden na zombie servery a ked se chytnu tak je tam nechte,Když ne tak je dejte pryč.Nemusíme se tu hádat kdo lže či má pravdu..
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod MaxwellCZE » 03 pro 2016, 14:36

Mexxis, to je přesně to, co tím myslím. Konečně mě někdo pochopil. :) Prostě já rozumím tomu co mi chce N3mO vysvětlit, ale je to prostě zbytečné takto komplikovat. Konečné rozhodnutí je jen na Dwandym. Mapy jsem mu zde poslal i s odkazy. Více není potřeba probírat.
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod N3mO » 03 pro 2016, 17:33

Neni to komplikované, ale radikálne riešenie, ktoré by ako vy hovoríte tu hru oživilo.
N3mO
Mistr
Mistr

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery