• Stránka 1 z 1
drevoška/ Awee abo Garlin
ID neviem kde zistim
Dovod: Bye
Prišiel som do roomky kde bol Awee a Garlin a ani som nenadaval, iba som si chcel niečo vybavit ohladom asi už byvaleho admina Spiritha z JB, ale tak chlapci ma nepochopili co som asi chcel a tak som dostal perma. Ako len chcem vediet, začo som ja dostal perma, na FB stranku už nič nepridavam, na TS nenadavam, mne to može byt jedno, len sa nudim a zaujima ma prečo Garlin abo Awee mi dali perma
Chlapci, kauza Spirith je už davno minulostou 
Dovod: Bye
Prišiel som do roomky kde bol Awee a Garlin a ani som nenadaval, iba som si chcel niečo vybavit ohladom asi už byvaleho admina Spiritha z JB, ale tak chlapci ma nepochopili co som asi chcel a tak som dostal perma. Ako len chcem vediet, začo som ja dostal perma, na FB stranku už nič nepridavam, na TS nenadavam, mne to može byt jedno, len sa nudim a zaujima ma prečo Garlin abo Awee mi dali perma

- drevoska
- Kolemjdoucí
drevoška/ Awee abo Garlin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: drevoška/ Awee abo Garlin
Som Nenažranec a pridem raz za čas sa pozriet ako to upada, vidim že ego adminov ostava rovnake ake bolo kedysi len tie deti, čo vam tvorili zaklad už niesu 
Ano je mi jasné, že nedostanem unban, lebo som vás pekne vytrolil, prekvapilo ma, že tá stranka ma tolko vela zhliadnuti a lajkov
PS: že pozdravujem Spiritha a mám ho rád, aj vás, peace gs, no ban no fun
Tento screen hovorí za všetko https://ctrlv.sk/YYAl
PS2: že aj Emila z Bratislavy pozdravujem (JimCarry)

Ano je mi jasné, že nedostanem unban, lebo som vás pekne vytrolil, prekvapilo ma, že tá stranka ma tolko vela zhliadnuti a lajkov

Tento screen hovorí za všetko https://ctrlv.sk/YYAl
PS2: že aj Emila z Bratislavy pozdravujem (JimCarry)
- drevoska
- Kolemjdoucí
pre zvedavých a tých čo nevedia o čom točím
post438009.html#p438009
jb3-spirith-t72841.html
jak to bolo 1:0 pre Nenažranca/Metinačka? chlapci chlapci viete ako sa hovorí? Ked admin už nemože, banovať mu pomože

post438009.html#p438009
jb3-spirith-t72841.html
jak to bolo 1:0 pre Nenažranca/Metinačka? chlapci chlapci viete ako sa hovorí? Ked admin už nemože, banovať mu pomože

- drevoska
- Kolemjdoucí
Zaujimave, ani ho nepoznam, ale on očividne mna hej a takto banuje hah
- drevoska
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku