I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Maxwel, megaplayer, diaz / dust 2 only 6

Příspěvekod MooNecka » 03 led 2017, 18:37

Nesouhlasím s verdiktem rozhodnutí mé žádosti o UB, kde mám údajný "wh"
dust-2-only-6-valach-aklain-love-blonde-girls-t148129.html

Člověk, megaplayer, který umí nahrát sotva kladné score a o orientaci na mapě a radaru, hned dle jeho prvního mého "wh" času ani nemluvě, bude hodnotit člověka, kterému skilově nesahá ani po paty? Člověka kterej má na dust 2 nahráno jak už píšu v topicu, za 2 měsíce se stejnýma lidma dokola hodin, co on nemá za celej život?
maxwel, kterej zná cs akorát tak z fóra a diaz o kterém každý ví, že WH nepozná ani prd, jakmile ho někdo nedává naprosto najevo? viz případ post672410.html#p672410
kde píše jak je hráč čistý a přitom je následně na můj nátlak, protože tam cheaty jdou úplně jasně vidět, zabanován? a není to jedinej případ a všichni to víme....

na usvědčení tam jsou vypsány naprosto směšné časy, které se tam ve stejných, či dokonce totožných situacích vyskytují? pouze v 15ti minutovém demu?
když sem žádal vypsat časy, na kterých po verdiktu teda WH mám, tak mi akorát maxwel zkopíroval, co admin megaplayer, který je trošku mimo, viz jeho neumění si ani přes hlstats ověřit oč se jedná za hráče, jak můžete vidět v topicu o žádosti o UB

a všichni vímě, jak tito cheathunteři a admini pracují, viz:
public-1-ab-t144935.html
w1-public-1-vamos-a-la-playa-t118577.html
gungame-3-xxx-fofosgaming-sweat-t114253.html
public-1-delix-vamos-a-la-playa-t95378.html
wh-vamos-a-la-playa-t98506.html
porusenie-pravidiel-admin-necrotic-pouziva-wh-t146428.html
public-1-hack-the-planet-vamos-a-la-playa-t92718.html
public-1-dem0-vamos-a-la-playa-t86500.html
wh-ab-dust-only-6-t136808.html
aneb když vaši K:D 1,xx admini hodnotí, zda-li někdo cheaty má....

jak můžou admini a "cheathunteri" kteří se sotva někdy připojí na server a když už, tak patří do totálně průměrných hráčů hodnotit lidi, co hrají 10x líp a 5x dýl cs jako oni?

Chtěl bych požádat, aby demo přezkoumal někdo, kdo se trošku vyzná, hraje aktivně a hlavně na dust 2 only serverech, takže ví, jak se tam hráči dají za pár týdnů naučit a ví jak lepši lidi přemýšlí...
Piri wepu, narcotic, vamos, archer a tak dále.. lidi co mají K:D, které jim může 99% gamesites závidět... od těhle se dá brát názor opravdu objektivně.. né od lidí co hrají 1x za den na 20 minut.... jestli to není problém, sám se těmto lidem zkusím ozvat a poprosit, jestli se na demo nepodívají a zhodnotí... s vaší CHH sekcí by jste měli opravdu něco udělat.
ns
Obrázek
steam
Obrázek
MooNecka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Maxwel, megaplayer, diaz / dust 2 only 6

od Rumcajz » 03 led 2017, 18:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Maxwel, megaplayer, diaz / dust 2 only 6

Příspěvekod Garlin » 03 led 2017, 18:51

+karma za
fóra a diaz o kterém každý ví, že WH nepozná ani prd,

Kazdopadne WH tam je :D Unban za VIP

Casy co su tu popisane som nepozeral, stacilo mi prva situacia co som videl ;)

PS na demo som povodne pozeral s dojdom ze tam WH nieje pretoze diaz cheaty nepozna ;)
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Diaz » 03 led 2017, 19:18 VIP

MooNecka píše:Nesouhlasím s verdiktem rozhodnutí mé žádosti o UB, kde mám údajný "wh"
dust-2-only-6-valach-aklain-love-blonde-girls-t148129.html

Člověk, megaplayer, který umí nahrát sotva kladné score a o orientaci na mapě a radaru, hned dle jeho prvního mého "wh" času ani nemluvě, bude hodnotit člověka, kterému skilově nesahá ani po paty? Člověka kterej má na dust 2 nahráno jak už píšu v topicu, za 2 měsíce se stejnýma lidma dokola hodin, co on nemá za celej život?
maxwel, kterej zná cs akorát tak z fóra a diaz o kterém každý ví, že WH nepozná ani prd, jakmile ho někdo nedává naprosto najevo? viz případ post672410.html#p672410
kde píše jak je hráč čistý a přitom je následně na můj nátlak, protože tam cheaty jdou úplně jasně vidět, zabanován? a není to jedinej případ a všichni to víme....

na usvědčení tam jsou vypsány naprosto směšné časy, které se tam ve stejných, či dokonce totožných situacích vyskytují? pouze v 15ti minutovém demu?
když sem žádal vypsat časy, na kterých po verdiktu teda WH mám, tak mi akorát maxwel zkopíroval, co admin megaplayer, který je trošku mimo, viz jeho neumění si ani přes hlstats ověřit oč se jedná za hráče, jak můžete vidět v topicu o žádosti o UB

a všichni vímě, jak tito cheathunteři a admini pracují, viz:
public-1-ab-t144935.html
w1-public-1-vamos-a-la-playa-t118577.html
gungame-3-xxx-fofosgaming-sweat-t114253.html
public-1-delix-vamos-a-la-playa-t95378.html
wh-vamos-a-la-playa-t98506.html
porusenie-pravidiel-admin-necrotic-pouziva-wh-t146428.html
public-1-hack-the-planet-vamos-a-la-playa-t92718.html
public-1-dem0-vamos-a-la-playa-t86500.html
wh-ab-dust-only-6-t136808.html
aneb když vaši K:D 1,xx admini hodnotí, zda-li někdo cheaty má....

jak můžou admini a "cheathunteri" kteří se sotva někdy připojí na server a když už, tak patří do totálně průměrných hráčů hodnotit lidi, co hrají 10x líp a 5x dýl cs jako oni?

Chtěl bych požádat, aby demo přezkoumal někdo, kdo se trošku vyzná, hraje aktivně a hlavně na dust 2 only serverech, takže ví, jak se tam hráči dají za pár týdnů naučit a ví jak lepši lidi přemýšlí...
Piri wepu, narcotic, vamos, archer a tak dále.. lidi co mají K:D, které jim může 99% gamesites závidět... od těhle se dá brát názor opravdu objektivně.. né od lidí co hrají 1x za den na 20 minut.... jestli to není problém, sám se těmto lidem zkusím ozvat a poprosit, jestli se na demo nepodívají a zhodnotí... s vaší CHH sekcí by jste měli opravdu něco udělat.

Jééé, děkuji ti za kompliment .
Pokud teda dávám špatné verdikty, tak s tebou je to snad poprvé co jsem se nemýlil :D ...JuCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ Pááárty

Takže unban jedině za vip , mucq
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod iamfamasmachin » 03 led 2017, 22:28

admini su tu na prd. (tvoje demo za ktore si dostal ban som nepozeral), ale cheathunteri az tak nie, kedze vkuse ked som dostal ban od noob admina, tak 8x som dostal unban od cheathunterov, ktorí to preskumali a dali mi unban, .... u teba to demo preskumali ti istí chh o ktorých ja hovorim ze trosku sa asi do toho rozumeju ked mi dali 8x unban a vedia ze tam ziadne wh nie je.... tak neviem, ale nemam času to ani kukat (skuskove atd).... s pozdravom vamos
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Izmael » 08 led 2017, 23:36 VIP

Nikdo k tomu už nic nemá, proto pokládám za vyřešeno.
Lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy