• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [Vyřešeno]Dust 2 only 6 /Valach /Aklain - Love Blonde Gi
Garlin, jen to shrnu, protože si mi akorát potvrdil, že CS ohledně cheatů nerozumís.
Tím, co jsi za hráče sem myslel skillově, nemusels tu rozepisovat o své osobě. Všichni tě známe neboj
AK ti toto nestaci na posudenie dema tak pak nevim co by si chcel.
Už svou první odpovědí, kdy ti stačila 1. akce z dema na to, abys poznal, že mám wh, jsi mi dal najevo, že jsi na tom úplně stejně jako Diaz a nepoznáš ani prd. Protože ta 1. akce je úplně naprosto normální situace a když pominu, že sem je viděl přibíhat z midu, takže kama asi můžou přijít a nic neviděl, stejně by se tam každý průměrný hráč s mozkem a co používá radar díval, protože to byla jediná nepokrytá cesta.
To o těch 100 lidech je taky naprostá kravina. Prostě hráč na demu cheatuje nebo ne, a není to o lidech, ale o tom jak kdo umí WH či AB poznat. Nebudeme brát nějaký extrémní případy, kdy hráč nepravidelně díruje a zrovna si po 5ti kolech řekne, že teď to zkusím a zrovna tam někdo je. Nebo nějaké předmiřování předem, ale na místa, kde se běžně kepmí. Pak se taky musí brát ohled na skill hráče a že to není nějaký pepa s K:D 2.0... nacož v mém demu jsou naprosto normální banální fragy a když už teda bylo něco na posouzení jako wh, tak to udělám v tom krátkém demu ještě 2x .. 3x ..4x.... takže přesvědčení o tom, že tak hraju normálně.... dál se o tom už nebudu bavit, ty si budeš obhajovat svoje nesmysly... jako programátor jsi asi fajn, ale na posuzování dem se opravdu vykašly
Kazdopadne podla tvojho spravania v hre, pohyby, zbytocne pozeranie sa na miesta kde urcite nikto nieje a pak nepozeranie sa na miesta kde sa proste pozera aby si sa zahral ze nic nemas, absencia prirodzenych reflexov na nahle zobrazenia enemy ak to neboli nejake fejkovane reflexy ma utvrdili v tom ze mas WH.
aneb další důkaz jak u cs nedokážeš absolutně přemýšlet a absolutně nic ti neříká přizpůsobování hráče danému serveru a hráčům proti kterým hraje... absence přirozených reflexů a pozerání na místa kde určitě nikdo nieje.. jojo. proto sem v tom rohu téměř vždy někoho našel a proto mám K:D na ns 5.1
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=1461
a na steamu 3.94 http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=66040
což je v 1. případě nejlepší z celého GS kousek pře archerem a v druhém případě 6. nejlepší .. jojo, to bude vlastně tím, že nemám žádné reflexy a tím že mám wh, že?
A abych se teda konečně dostal k tomu, proč se tu zase obtěžuju něco psát...
jen chci ostatním lidem, co nemají přistup k admin fóru ukázat, jak to tu funguje a jediný co výs zajímá jsou akorát prachy z VIP a unbanů...
8 adminů, nevím kolik přesně z nich jsou cheathunteři a jedno HLSA se mě po sléze zastalo a napsalo, že demo je čisté, polovina tvrdí, že to je absolutně bez wh a nechápou, kde ho tam Diaz viděl, pár se nezdá akorát např 1 situace... smutný, že hlavní CHH, o jehož kvalitách jsem se zmiňoval výše, na naprosto čistém demu vidí asi 6 WH situací.. to už je vážně k zamyšlení... No i přes zastání 8 adminů se nic neděje a všichni víme proč. Akorát by se opět potvrdily moje slova o Diazovi a je mi jasné, že on nepřipustí po své arogantní odpovědi
Jééé, děkuji ti za kompliment .
Pokud teda dávám špatné verdikty, tak s tebou je to snad poprvé co jsem se nemýlil
...JuCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ Pááárty
Takže unban jedině za vip , mucq
abych nějaký UB dostal, protože by se akorát projevila jeho totání neschopnost...
byla sranda s některýma adminama debatovat, jak taky nechápou jak tenhle člověk hlavního CHH může dělat...
stejně všichni zůčastnění vidí oč tady jde a doufám, že si toho všimne i více hráčů a začnou chodit na konkurenční portály, kde ještě nějaká spravedlnost funguje...
Tím, co jsi za hráče sem myslel skillově, nemusels tu rozepisovat o své osobě. Všichni tě známe neboj

Už svou první odpovědí, kdy ti stačila 1. akce z dema na to, abys poznal, že mám wh, jsi mi dal najevo, že jsi na tom úplně stejně jako Diaz a nepoznáš ani prd. Protože ta 1. akce je úplně naprosto normální situace a když pominu, že sem je viděl přibíhat z midu, takže kama asi můžou přijít a nic neviděl, stejně by se tam každý průměrný hráč s mozkem a co používá radar díval, protože to byla jediná nepokrytá cesta.
To o těch 100 lidech je taky naprostá kravina. Prostě hráč na demu cheatuje nebo ne, a není to o lidech, ale o tom jak kdo umí WH či AB poznat. Nebudeme brát nějaký extrémní případy, kdy hráč nepravidelně díruje a zrovna si po 5ti kolech řekne, že teď to zkusím a zrovna tam někdo je. Nebo nějaké předmiřování předem, ale na místa, kde se běžně kepmí. Pak se taky musí brát ohled na skill hráče a že to není nějaký pepa s K:D 2.0... nacož v mém demu jsou naprosto normální banální fragy a když už teda bylo něco na posouzení jako wh, tak to udělám v tom krátkém demu ještě 2x .. 3x ..4x.... takže přesvědčení o tom, že tak hraju normálně.... dál se o tom už nebudu bavit, ty si budeš obhajovat svoje nesmysly... jako programátor jsi asi fajn, ale na posuzování dem se opravdu vykašly

Kazdopadne podla tvojho spravania v hre, pohyby, zbytocne pozeranie sa na miesta kde urcite nikto nieje a pak nepozeranie sa na miesta kde sa proste pozera aby si sa zahral ze nic nemas, absencia prirodzenych reflexov na nahle zobrazenia enemy ak to neboli nejake fejkovane reflexy ma utvrdili v tom ze mas WH.
aneb další důkaz jak u cs nedokážeš absolutně přemýšlet a absolutně nic ti neříká přizpůsobování hráče danému serveru a hráčům proti kterým hraje... absence přirozených reflexů a pozerání na místa kde určitě nikdo nieje.. jojo. proto sem v tom rohu téměř vždy někoho našel a proto mám K:D na ns 5.1
což je v 1. případě nejlepší z celého GS kousek pře archerem a v druhém případě 6. nejlepší .. jojo, to bude vlastně tím, že nemám žádné reflexy a tím že mám wh, že?

jen chci ostatním lidem, co nemají přistup k admin fóru ukázat, jak to tu funguje a jediný co výs zajímá jsou akorát prachy z VIP a unbanů...
8 adminů, nevím kolik přesně z nich jsou cheathunteři a jedno HLSA se mě po sléze zastalo a napsalo, že demo je čisté, polovina tvrdí, že to je absolutně bez wh a nechápou, kde ho tam Diaz viděl, pár se nezdá akorát např 1 situace... smutný, že hlavní CHH, o jehož kvalitách jsem se zmiňoval výše, na naprosto čistém demu vidí asi 6 WH situací.. to už je vážně k zamyšlení... No i přes zastání 8 adminů se nic neděje a všichni víme proč. Akorát by se opět potvrdily moje slova o Diazovi a je mi jasné, že on nepřipustí po své arogantní odpovědi
Pokud teda dávám špatné verdikty, tak s tebou je to snad poprvé co jsem se nemýlil

abych nějaký UB dostal, protože by se akorát projevila jeho totání neschopnost...
byla sranda s některýma adminama debatovat, jak taky nechápou jak tenhle člověk hlavního CHH může dělat...
stejně všichni zůčastnění vidí oč tady jde a doufám, že si toho všimne i více hráčů a začnou chodit na konkurenční portály, kde ještě nějaká spravedlnost funguje...
ns

steam

steam
- MooNecka
- Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
já nějak nerozumím tomu o čem se pořád hádáš, dostal jsi rozhodnutí a téma je považované za vyřešené, to že tu budeš dál psát slohovky ti na 90% nijak nepomůže a tím, že se tu obouváš do vedení gs ti taky určitě nepomůže, jaké jsou tvé možnosti ti vysvětleno bylo, tak je respektuj a nespamuj forum zbytečně
Isle of Jura = nejlepší whiskey

-
frydas - Zkušený
nechce sa mi to citat
stacila mi prva veta 
Tipujem ze tam budu reci taketo:
1. Bla bla bla nevies posudit cheaty
2. Bla bla bla podla reflexov sa cheaty poznat nedaju
3. Bla bla bla pozeram sa vsade stale
4. Bla bla bla gamesites admini si myslia ine ( pricom nikoho nehcces menovat lebo sa bojis ze pridu o prava)
5. Bla bla bla du hrat inam
6. Urco tam este nekde spomina diaza
Nekto kto to precital napiste ci sa mylim

Tipujem ze tam budu reci taketo:
1. Bla bla bla nevies posudit cheaty
2. Bla bla bla podla reflexov sa cheaty poznat nedaju
3. Bla bla bla pozeram sa vsade stale
4. Bla bla bla gamesites admini si myslia ine ( pricom nikoho nehcces menovat lebo sa bojis ze pridu o prava)
5. Bla bla bla du hrat inam
6. Urco tam este nekde spomina diaza
Nekto kto to precital napiste ci sa mylim

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Vis co ale dozral si ma ty sráč jeden.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=3283 -> Toto si ty banovany za cheaty
Toto je tvoje steam -> VAC banned
https://steamid.eu/profile/76561197981741719
napis tu este tecku do fora a rovno schytas permice vsade kde sa da.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=3283 -> Toto si ty banovany za cheaty
Toto je tvoje steam -> VAC banned
https://steamid.eu/profile/76561197981741719
napis tu este tecku do fora a rovno schytas permice vsade kde sa da.

-
MooNecka píše:Garlin, jen to shrnu, protože si mi akorát potvrdil, že CS ohledně cheatů nerozumís.
To o těch 100 lidech je taky naprostá kravina. Prostě hráč na demu cheatuje nebo ne, a není to o lidech, ale o tom jak kdo umí WH či AB poznat. Nebudeme brát nějaký extrémní případy, kdy hráč nepravidelně díruje a zrovna si po 5ti kolech řekne, že teď to zkusím a zrovna tam někdo je. Nebo nějaké předmiřování předem, ale na místa, kde se běžně kepmí. Pak se taky musí brát ohled na skill hráče a že to není nějaký pepa s K:D 2.0... nacož v mém demu jsou naprosto normální banální fragy a když už teda bylo něco na posouzení jako wh, tak to udělám v tom krátkém demu ještě 2x .. 3x ..4x.... takže přesvědčení o tom, že tak hraju normálně.... dál se o tom už nebudu bavit, ty si budeš obhajovat svoje nesmysly... jako programátor jsi asi fajn, ale na posuzování dem se opravdu vykašly![]()
Pokud teda dávám špatné verdikty, tak s tebou je to snad poprvé co jsem se nemýlil...JuCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ Pááárty
Zajímavé, že cheaty/ unban žádosti řešim několik let a stále jsou oprávněné? Jak je možné, že přijde jeden tento týpek, začně držkovat, že nic nemá a ti , co to řešili jsou neschopní a kdoví co ještě všechno. Kdyby jsi byl normální, tak nepíšeš jak "blb".
Garlin to vystihl dobře, jednou cheater navždy cheater !
-
Diaz - CS 1.6 Admin
diaz to zas nesuhlasim
to skor poukazujem na to ze on sa tu brani tak akokeby bol svaty nikdy cheaty nedostal a smrtelne sme ho urazili jeho profika co vi vsetko 
PS VAC ban neuznavam osobne, ale v kombinacii VAC ban a predosle bany u nas pod inymi identitami mi ako dokaz toho ze si starty znamy cheater stacia.
PS toco si napsal plati max na ceca

PS VAC ban neuznavam osobne, ale v kombinacii VAC ban a predosle bany u nas pod inymi identitami mi ako dokaz toho ze si starty znamy cheater stacia.
PS toco si napsal plati max na ceca

-
tečka... ban pls
žííly mi to bude trhat a asi si to rovnou hodím, že nemůžu hrát na portálu kde si retardi léčí komplexy z mládí a lamy, co neumí hrít, rozhodují o tom, kdo má či nemá cheaty
a ještě něco tady vybliješ ty retardované v mládí šikanované zaostalé děcko?

a ještě něco tady vybliješ ty retardované v mládí šikanované zaostalé děcko?

ns

steam

steam
- MooNecka
- Kolemjdoucí
Rozhodnuto bylo,, takže není co řešit, pokud si i přesto myslíš, že jde o neoprávněný ban, nehraj tu.
Navíc začínáš psát provokativní sračky, takže to rovnou zamykám.
Navíc začínáš psát provokativní sračky, takže to rovnou zamykám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2