Re: Návrh na menší posilnění zm strany!
Mexxis píše:Je pravda že stímhle nic dělat nehodlám, Ale aspoň jsem už něco udělal. Bohužel, Co se zatím potvrdilo tak nikde u tvého topiku jsem neviděl "Možná by se to dalo udělat, zajímavý návrh" nebo podobnou větu. Tak se pak nediv, že mi vadí když člověk jako ty kritizuje něco když sám lepší návrh nevymyslel.
at ty by si stim souhlasil? Už ted chcou odebrat momžna hanyho a chcou je omezit ??:! Co to je za blbost vyjádři se k tomu díky?
souhlasíš stím ? EVIP je od toho aby si to človek měl užit

A ANO souhlasím že některé mé navhry nejsou přijatelne, ale kdyby to zkusili nic by se nestalo za pokus se vše cenni.
Nebo spíš takhle . Udělejme TOPIC ná navrhy a uvydíme

-
bajgar - Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Mexxis píše:Je pravda že stímhle nic dělat nehodlám, Ale aspoň jsem už něco udělal. Bohužel, Co se zatím potvrdilo tak nikde u tvého topiku jsem neviděl "Možná by se to dalo udělat, zajímavý návrh" nebo podobnou větu. Tak se pak nediv, že mi vadí když člověk jako ty kritizuje něco když sám lepší návrh nevymyslel.
At ty by si stim souhlasil? Už ted chcou odebrat momžna hanyho a chcou je omezit ??:! Co to je za blbost vyjádři se k tomu díky?
souhlasíš stím ? EVIP je od toho aby si to človek měl užit

A ANO souhlasím že některé mé navhry nejsou přijatelne, ale kdyby to zkusili nic by se nestalo za pokus se vše cenni.
Nebo spíš takhle . Udělejme TOPIC ná navrhy a uvydíme

-
bajgar - Mistr
bajgar píše:EVIP je od toho aby si to človek měl užita ne čekat na nejakho priblblou nakazu.
...Jo a kté posíleni ZM strany říkám ne je to blbost [podle mě]
Ale EVIP nemáš jen na to, aby jsi hral za lidskou stranu.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Nebyl bych proti tomu aby se hannibal odstranil, Každý běhá po mapě s hannem/termem a když už se podaří někoho frostnout tak mu ostatní spoluhráči pokryjou záda. Odstranením hannibala by se ta hra nejspíš o něco vyvážila, ale jde tu hlavně o týmovou spolupráci a jak už psal Luther si tu hru užít, Přijít po škole a oddychnout si u nějaké hry která tě baví.
Uporňuji že tu nepodávám návrh na odstranění hannibala, Jen říkám svůj názor že by při jeho odstranění byla hra vyrovnanější, Jako to bylo kdysi.
Uporňuji že tu nepodávám návrh na odstranění hannibala, Jen říkám svůj názor že by při jeho odstranění byla hra vyrovnanější, Jako to bylo kdysi.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Mexxis píše:Nebyl bych proti tomu aby se hannibal odstranil, Každý běhá po mapě s hannem/termem a když už se podaří někoho frostnout tak mu ostatní spoluhráči pokryjou záda. Odstranením hannibala by se ta hra nejspíš o něco vyvážila, ale jde tu hlavně o týmovou spolupráci a jak už psal Luther si tu hru užít, Přijít po škole a oddychnout si u nějaké hry která tě baví.
Mexxis, mozno by som to skusil najprv so zakazanim prepinania hannibala a terma. Ked raz niekto ma umriet, tak nech umrie. Ak sa chce zachranit, tak nech pouzije nesmrtelnost. Aj ludia by mali mat dostatocne vela moznosti, ktore mozu vyuzivat. Lebo niekedy cloveka omrzi hrat za terminatora a potom sa na serveri nudi. Cim viac moznosti tym lepsie.
A keby sa nejakym tym algoritmom prepinal damage za nemrtvych, tak by ludia padali ako hrusky. To si myslim.

-
keron - Zkušený
***Hannibala bych nerušil, jen bych mu zrušil to přičítání AP za kill. To by mělo stačit.
***A zmínil tady Terence tu "odhazovací zbraň" - dřív M79, neměla moc vysoký dmg, měla jen 10 nábojů (pak se musela koupit znovu) a víceméně jen odhazovala ZM. Mám za to, že byla nahrazena spearem. Nicméně M79 bych zpět uvítal, ten spear na nesmrtelnost nefunguje a neodhazuje. Na druhou stranu je to možná výmysl už přes čáru. Nechám na vás
***bajgare prosím nevyjadřuj se (alespoň k mým příspěvkům - nepíšu své názory pro individua jako jsi ty, ale pro lidi, co s tím něco zmůžou).. A když už se musíš vyjadřovat, vyjadřuj se aspoň trochu rozumně, ne s pravopisnou chybou v každém druhém slově. Děkuji ti.
***A zmínil tady Terence tu "odhazovací zbraň" - dřív M79, neměla moc vysoký dmg, měla jen 10 nábojů (pak se musela koupit znovu) a víceméně jen odhazovala ZM. Mám za to, že byla nahrazena spearem. Nicméně M79 bych zpět uvítal, ten spear na nesmrtelnost nefunguje a neodhazuje. Na druhou stranu je to možná výmysl už přes čáru. Nechám na vás
***bajgare prosím nevyjadřuj se (alespoň k mým příspěvkům - nepíšu své názory pro individua jako jsi ty, ale pro lidi, co s tím něco zmůžou).. A když už se musíš vyjadřovat, vyjadřuj se aspoň trochu rozumně, ne s pravopisnou chybou v každém druhém slově. Děkuji ti.

*32
-
Eco - Pokročilý
Zrovna vcera mi na ts nekdo psal ze se to neda za ct hrat ze maji zm strasne moc navrch a chtelo by to udelat humany vic nesmrtelny
)

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:Zrovna vcera mi na ts nekdo psal ze se to neda za ct hrat ze maji zm strasne moc navrch a chtelo by to udelat humany vic nesmrtelny)

Teď vám můžu popsat jak to funguje na blood 2 serveru například. EVIP hráči hrají 80% - 90% mapy za CT a jenom boti a fakt nějací nováčci na serveru hrají za zombie. A to je problém. Kdyby byl plný server, což na bloodech již asi nehrozí, tak by se většina hned oživila a hrála by opět za CT a zm by bylo jen 6 či kolik je to omezení a většina z nich no-vip.
Když už to tu máme, tak bych se zamyslel nad zrušením blood 3 serveru a přesunu výhod z toho serveru na blood 2. Server by se konečně naplnil a vy byste ušetřili. Mrkni na statistiky a uvidíš, jestli to má cenu, ale přijde mi lepší, kdyby se hráči nacpali na blood 1 a 2 než, aby na blood 1 bylo téměř plno a na blood 2 a 3 cca třetina servera, když jsou prázdniny atp. tak třeba i 50% serveru jsme schopni naplnit, ale více asi ne.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:Dwandy píše:Zrovna vcera mi na ts nekdo psal ze se to neda za ct hrat ze maji zm strasne moc navrch a chtelo by to udelat humany vic nesmrtelny)
No to určitě. Prostě já nechápu dnešní hráče. V tomto módu by se naopak mělo hrát více za zombie než za ct nebo, alespoň stejně dlouho za obě strany. Rozhodně jsou CT ve výhodě, ale kdyby zde byli hráči, kteří jsou doopravdy skill, tak CT nemají moc velkou šanci a pak bychom zase mohli přidávat nějaké ty věcičky / atributy pro CT hráče. Jenže to se asi nepoštěstí a tak musíme posilnit zombie.
Teď vám můžu popsat jak to funguje na blood 2 serveru například. EVIP hráči hrají 80% - 90% mapy za CT a jenom boti a fakt nějací nováčci na serveru hrají za zombie. A to je problém. Kdyby byl plný server, což na bloodech již asi nehrozí, tak by se většina hned oživila a hrála by opět za CT a zm by bylo jen 6 či kolik je to omezení a většina z nich no-vip.
Když už to tu máme, tak bych se zamyslel nad zrušením blood 3 serveru a přesunu výhod z toho serveru na blood 2. Server by se konečně naplnil a vy byste ušetřili. Mrkni na statistiky a uvidíš, jestli to má cenu, ale přijde mi lepší, kdyby se hráči nacpali na blood 1 a 2 než, aby na blood 1 bylo téměř plno a na blood 2 a 3 cca třetina servera, když jsou prázdniny atp. tak třeba i 50% serveru jsme schopni naplnit, ale více asi ne.
Určitě CT jsou ve výhodě, ale jak píšeš záleží na hráči jakej je skiller

e. Maxwell : Nápodobně.

-
YamaL - CS 1.6 Admin
YamaL píše:MaxwellCZE píše:Dwandy píše:Zrovna vcera mi na ts nekdo psal ze se to neda za ct hrat ze maji zm strasne moc navrch a chtelo by to udelat humany vic nesmrtelny)
No to určitě. Prostě já nechápu dnešní hráče. V tomto módu by se naopak mělo hrát více za zombie než za ct nebo, alespoň stejně dlouho za obě strany. Rozhodně jsou CT ve výhodě, ale kdyby zde byli hráči, kteří jsou doopravdy skill, tak CT nemají moc velkou šanci a pak bychom zase mohli přidávat nějaké ty věcičky / atributy pro CT hráče. Jenže to se asi nepoštěstí a tak musíme posilnit zombie.
Určitě CT jsou ve výhodě, ale jak píšeš záleží na hráči jakej je skillertřeba já tu nákazu dokážu udělat
e. Maxwell : Nápodobně.Spíše jde o to, že hra za zombie téměř nikoho nebaví a to by právě chtělo nějak napravit. Chtělo by to něco, co ty hráče donutí hrát za zombie nebo, něco díky čemu budou chtít hrát za zm dobrovolně.
Spirity je například nelákají, když je poměrně lehké je dostat, klíč mám většinou první kolo a jak píšu většinu mapy hrají stejně za CT, takže nechtějí ani něco jako jsou spirity, když jsou i tak dostatečně silní.
A co kdybychom udělali TOPIC na nějaké návrhy pro zombie a humany?

-
bajgar - Mistr
alebo by mohol byt ghost uplne neviditelny.
bigovi by sa posilnili este hity.
resist by nebol spomalovany v kempe.
a vampire by sa healoval o nieco viac a pri kazdom kusnuti by spomaloval hraca.
smoker keby chytil cloveka, tak by clovek 3 sekundy nemohol strielat
a ludia si ani nepipnu.
a ludia si ani nepipnu.

-
keron - Zkušený
keron píše:alebo by mohol byt ghost uplne neviditelny.
a ludia si ani nepipnu.
1.) Bigger uberá už dosť...
2.) Nestačí ´ti že mu ubereš s normálnou zbraňou iba 50hp a ty chceš ešte aby ho nespomaľovalo...
3.) Bol by to ďalší heale zombie

4.) Nato je Frost Zombie
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
A co kdybychom udělali TOPIC na nějaké návrhy pro zombie a humany?
To máš již zde, v podstatě.

Máš nějaký problém? Neváhej a napiš mi, rád poradím.
-
Jitrocelnik - Zkušený
KubH01 píše:keron píše:alebo by mohol byt ghost uplne neviditelny.
a ludia si ani nepipnu.
1.) Bigger uberá už dosť...
2.) Nestačí ´ti že mu ubereš s normálnou zbraňou iba 50hp a ty chceš ešte aby ho nespomaľovalo...
3.) Bol by to ďalší heale zombie![]()
![]()
4.) Nato je Frost Zombie
Ved sa v topicu riesi posilnenie zombie strany. Ako ju chces posilnit, ked sa nic neposilni?

S big tuckom skoro nikto nehra. V kempoch je tazko pouzitelny, lebo sa tam stale zasekne

Nebol by to dalsi heal zombie. Uz teraz sa healuje a nie je to healer. Musis kusnut cloveka, musis sa k nemu dostat. Ved som nenapisal, ze jednym kusnutim sa mu ma pridat 1 000 HP.

Resist je v tomto momente nepouzitelny pacient. V kempoch je strelbou spomalovany, hodis k tomu ohnivy granat a je po nom skor, ako stihne vliezt do kempy. Keby ho to nespomalovalo alebo aspon vyrazne obmedzilo spomalenie, zvysila by sa jeho hratelnost.
Ok, s tym smokerom to asi nebol najlepsi napad.
-
keron - Zkušený
Keron, ja som to myslel tak, že by sa zo Zombie stranov nič nerobilo...
Napísal som to tak preto lebo som tým chcel povedať že už sú Zombie dobrý
Skôr keby sa urobilo niečo s humanmi
Nemyslel som tým že si mal zlý nápad
Napísal som to tak preto lebo som tým chcel povedať že už sú Zombie dobrý
Skôr keby sa urobilo niečo s humanmi

Nemyslel som tým že si mal zlý nápad

CS 1.6 Admin od 2016
-
Kubeyy - Mistr Yoda