Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]nechápem BAN // ASDF, Megaplayer

Příspěvekod Mombus » 18 úno 2017, 14:50

Zdravím,

Chcel som podať žiadosť o unban, ktorí sa namna usmial, keď som sa pripojil na server a dôvod bol WH by Megaplayer od admina asdf.... rozmýšlam, čo to sakra má byť a pozerám, že ban bol daný na servere "website"....tak som išiel pozrieť fórum, kde som niekde nahlásený za cheaty ale hľadal som hodnú chvíľu a nič sa na mna neusmialo, kde by som figuroval :).... preto poprosím o nejaké fórum, kde som bol nahlásený nech sa pozriem na to moje "wh" a zasmejem sa :) alebo o unban ak to vzniklo nedopatrením, čo asi vzniknúť nemohlo :)

Prajem pekny zvyšok dňa :)

odkaz na ban: http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... p?bid=1783
Mombus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]nechápem BAN // ASDF, Megaplayer

od Rumcajz » 18 úno 2017, 14:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

unban / asdf, megaplayer

Příspěvekod Izmael » 18 úno 2017, 16:54 VIP

Zdravím,

admin Megaplayer či asdf ti sem doloží demo na základě kterého jsi byl zabanován, díky za strpení. ;)

Název tématu poupraven.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: nechápem BANU

Příspěvekod asdfJB » 18 úno 2017, 17:02 VIP

Banoval som ťa na základe príspevku v topicu, ktorý slúži pre CHH.

Megaplayer píše:Nick: Mombu$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
SteamID: STEAM_0:0:20646599 https://ctrlv.cz/Ip08
Důvod: WH
Server: DM FFA
Délka: Trvalý
Dôkaz: moje demo - http://leteckaposta.cz/473120781 HLTV - http://hltv.fakaheda.eu/20529-170216170 ... in.dem.zip

Časy k môjmu demu:
začiatok dema až 31:28 - o tom spawnutom hráčovi na vlaku nemohol vedieť
35:03 - 35:05 - príde mi to akoby vedel že sa ten hráč spawnol na streche
36:45 - 37:15 už menej zaujímavá situácia

HLTV časy:
24:03 - 24:23 - 1. kill už predmieruje cez stenu, a vidí cez stenu aj toho hráča čo sa spawnol na skrini medzi vlakmi
25:19 - 26:08
27:18 - 27:30
27:50 - 28:09
a cca od 28:50 začína prvá situácia na mojom deme

PS: A zistil som, že má VAC http://steamcommunity.com/profiles/76561198001558926 aj je zabanovaný za WH v roznych klanoch a portáloch http://www.bannedplayers.com/de/user/STEAM_0:0:20646599

Myslím, že admin-akademik už nemusí dodávať demo, takže neostáva nič iné, ako počkať na verdikt CHH týmu.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: nechápem BAN // ASDF, Megaplayer

Příspěvekod Mombus » 18 úno 2017, 17:23

díky za príspevok, chcel som vidieť to demo za ktoré mám ban a tie príspevky o VAC steame :) unban som si zaplatil za 4 oči, pracujem a csko hrám len rekreačne občas :) ban VAC mám on RECORD (z nahrávky, steam kľúč si kúpiť za 4 eura je najmenej) ban som dostal na základe dema od FFP a chlapíka, čo robil pre Valve český support :), riešiť unbany nemá zmysel s nimi resp. v tej dobe sa mi tak znechutilo CS, že som ho na rok,dva prestal hrať :) ban na publicoch má skoro každý na nejakom a vieme kvalitu adminov :) pozrel som demo, odporúčam chalanovi kúpiť slúchadka a nech sa pozrie ako na tom deme vidno, že mierim dopredu ale keď si dá zvuk tak bude počuť respawnu :) hltv sa mi pozerať nechce, demo mi stačilo :D pekný deň :)
Mombus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Megaplayer » 19 úno 2017, 17:05

Nazdar,
je to na mňa, ja som ťa nahlasoval. Moje demo som si pozrel znova - áno niektoré časy sa dajú vysvetliť zvukom alebo niečím iným čo som si vtedy nevšimol. Podľa môjho skúmania žiadne zvuky spawnu na DM FFA nie sú (opravte ma ak sa mýlim), taktiež som si pozeral demo a žiadne zvuky spawnu v tej prvej sitúacií ani iných som tam nepočul.

Takže upravené časy v mojom deme sú tieto:
31:30 - 31:20
32:36 - 33:13
35:05 - 35:35

K VACu - Pokiaľ dobre viem tak VAC dáva bany len automaticky. Ban on record by som povedal že je ban v zázname (nie na deme alebo také čosi). 2 VAC bans on record - 2 VAC bany na účte - napr 1 na hry na goldsrc. engine a 2. na hry na source engine.

Keďže si si už kúpil UB tak rozhodnutie bude mať len morálny charakter. Ak sa dokáže, že si nič nemal tak nemám problém sa ti ospravedlniť. Toto je odomňa zatiaľ všetko prajem pekný deň.
Megaplayer
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Mombus » 20 úno 2017, 19:46

Megaplayer píše:Nazdar,
je to na mňa, ja som ťa nahlasoval. Moje demo som si pozrel znova - áno niektoré časy sa dajú vysvetliť zvukom alebo niečím iným čo som si vtedy nevšimol. Podľa môjho skúmania žiadne zvuky spawnu na DM FFA nie sú (opravte ma ak sa mýlim), taktiež som si pozeral demo a žiadne zvuky spawnu v tej prvej sitúacií ani iných som tam nepočul.

Takže upravené časy v mojom deme sú tieto:
31:30 - 31:20
32:36 - 33:13
35:05 - 35:35

K VACu - Pokiaľ dobre viem tak VAC dáva bany len automaticky. Ban on record by som povedal že je ban v zázname (nie na deme alebo také čosi). 2 VAC bans on record - 2 VAC bany na účte - napr 1 na hry na goldsrc. engine a 2. na hry na source engine.

Keďže si si už kúpil UB tak rozhodnutie bude mať len morálny charakter. Ak sa dokáže, že si nič nemal tak nemám problém sa ti ospravedlniť. Toto je odomňa zatiaľ všetko prajem pekný deň.

Prepáč za zlé vyjadrovanie, nebol som doma ale CSko hrávam už len rekreačne, občas si idem zastrielať na public alebo na aime som dlho hrával :) teraz som sa pripojil asi prvýkrát na DM FF a hneď som dostal ban, nikde inde som ho nemal ani nahlásený nebol, nemám zapotreby si zapínať, kým som nešiel pracovne do zahraničia som bol 1 v top 15 aim... spawn zvuky niesu, to máš pravdu ale narážal som na ten cross ako hneď mieril, pozri sa na ten vagón, mierol som tam to je pravda ale keby som chcel dám prefire a až keď som ho zbadal som začal strielať, ostatok tvojho dema taktiež, díval som a nehýbal crossom až keď som niekoho zbadal ale mal som namierené na tie isté miesta väčšinou :) ... VAC automaticky dáva možno teraz, kedysi nedával lebo ten ban je neviem koľko rokov starý, dostal som ho hneď nato ako som dostal ban na U2 :) taktiež viacej banov nemôžem mať na source engine a goldsrc. pretože hrávam na steame len CS a FM15, kde ban sa veru dať nedá dať inač ak sa pozrieš iné hry ani nemám rozohraté :) ... :) v poriadku, ja to neberiem nejako vážne tie 4 koruny europske ma nezabijú ale nejdem to rozoberať :) oné však nech sa vyjadria ja si to rad prečítam :) pekný večer :)
Mombus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Mombus » 23 úno 2017, 18:48

čakám na vyjadrenie cheathuntera :) som naozaj zvedavý na verdikt, ktorí bude na základe 2 minútového dema a akcii, ktoré sú bežné na počkanie bez prefire :) to, že som si kúpil unban neznamená, že nečakám na vyjadrenie! :)
Mombus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ANGEEL » 23 úno 2017, 21:04 VIP

na demu WH, ban oprávněný.

tvoje možnosti:
chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH