• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]nechápem BAN // ASDF, Megaplayer
Zdravím,
Chcel som podať žiadosť o unban, ktorí sa namna usmial, keď som sa pripojil na server a dôvod bol WH by Megaplayer od admina asdf.... rozmýšlam, čo to sakra má byť a pozerám, že ban bol daný na servere "website"....tak som išiel pozrieť fórum, kde som niekde nahlásený za cheaty ale hľadal som hodnú chvíľu a nič sa na mna neusmialo, kde by som figuroval
.... preto poprosím o nejaké fórum, kde som bol nahlásený nech sa pozriem na to moje "wh" a zasmejem sa
alebo o unban ak to vzniklo nedopatrením, čo asi vzniknúť nemohlo 
Prajem pekny zvyšok dňa
odkaz na ban: http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... p?bid=1783
Chcel som podať žiadosť o unban, ktorí sa namna usmial, keď som sa pripojil na server a dôvod bol WH by Megaplayer od admina asdf.... rozmýšlam, čo to sakra má byť a pozerám, že ban bol daný na servere "website"....tak som išiel pozrieť fórum, kde som niekde nahlásený za cheaty ale hľadal som hodnú chvíľu a nič sa na mna neusmialo, kde by som figuroval

Prajem pekny zvyšok dňa

odkaz na ban: http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... p?bid=1783
- Mombus
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]nechápem BAN // ASDF, Megaplayer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
unban / asdf, megaplayer
Zdravím,
admin Megaplayer či asdf ti sem doloží demo na základě kterého jsi byl zabanován, díky za strpení.
Název tématu poupraven.
admin Megaplayer či asdf ti sem doloží demo na základě kterého jsi byl zabanován, díky za strpení.

Název tématu poupraven.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: nechápem BANU
Banoval som ťa na základe príspevku v topicu, ktorý slúži pre CHH.
Myslím, že admin-akademik už nemusí dodávať demo, takže neostáva nič iné, ako počkať na verdikt CHH týmu.
Megaplayer píše:Nick: Mombu$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
SteamID: STEAM_0:0:20646599 https://ctrlv.cz/Ip08
Důvod: WH
Server: DM FFA
Délka: Trvalý
Dôkaz: moje demo - http://leteckaposta.cz/473120781 HLTV - http://hltv.fakaheda.eu/20529-170216170 ... in.dem.zip
Časy k môjmu demu:
začiatok dema až 31:28 - o tom spawnutom hráčovi na vlaku nemohol vedieť
35:03 - 35:05 - príde mi to akoby vedel že sa ten hráč spawnol na streche
36:45 - 37:15 už menej zaujímavá situácia
HLTV časy:
24:03 - 24:23 - 1. kill už predmieruje cez stenu, a vidí cez stenu aj toho hráča čo sa spawnol na skrini medzi vlakmi
25:19 - 26:08
27:18 - 27:30
27:50 - 28:09
a cca od 28:50 začína prvá situácia na mojom deme
PS: A zistil som, že má VAC http://steamcommunity.com/profiles/76561198001558926 aj je zabanovaný za WH v roznych klanoch a portáloch http://www.bannedplayers.com/de/user/STEAM_0:0:20646599
Myslím, že admin-akademik už nemusí dodávať demo, takže neostáva nič iné, ako počkať na verdikt CHH týmu.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: nechápem BAN // ASDF, Megaplayer
díky za príspevok, chcel som vidieť to demo za ktoré mám ban a tie príspevky o VAC steame
unban som si zaplatil za 4 oči, pracujem a csko hrám len rekreačne občas
ban VAC mám on RECORD (z nahrávky, steam kľúč si kúpiť za 4 eura je najmenej) ban som dostal na základe dema od FFP a chlapíka, čo robil pre Valve český support
, riešiť unbany nemá zmysel s nimi resp. v tej dobe sa mi tak znechutilo CS, že som ho na rok,dva prestal hrať
ban na publicoch má skoro každý na nejakom a vieme kvalitu adminov
pozrel som demo, odporúčam chalanovi kúpiť slúchadka a nech sa pozrie ako na tom deme vidno, že mierim dopredu ale keď si dá zvuk tak bude počuť respawnu
hltv sa mi pozerať nechce, demo mi stačilo
pekný deň 

- Mombus
- Kolemjdoucí
Nazdar,
je to na mňa, ja som ťa nahlasoval. Moje demo som si pozrel znova - áno niektoré časy sa dajú vysvetliť zvukom alebo niečím iným čo som si vtedy nevšimol. Podľa môjho skúmania žiadne zvuky spawnu na DM FFA nie sú (opravte ma ak sa mýlim), taktiež som si pozeral demo a žiadne zvuky spawnu v tej prvej sitúacií ani iných som tam nepočul.
Takže upravené časy v mojom deme sú tieto:
31:30 - 31:20
32:36 - 33:13
35:05 - 35:35
K VACu - Pokiaľ dobre viem tak VAC dáva bany len automaticky. Ban on record by som povedal že je ban v zázname (nie na deme alebo také čosi). 2 VAC bans on record - 2 VAC bany na účte - napr 1 na hry na goldsrc. engine a 2. na hry na source engine.
Keďže si si už kúpil UB tak rozhodnutie bude mať len morálny charakter. Ak sa dokáže, že si nič nemal tak nemám problém sa ti ospravedlniť. Toto je odomňa zatiaľ všetko prajem pekný deň.
je to na mňa, ja som ťa nahlasoval. Moje demo som si pozrel znova - áno niektoré časy sa dajú vysvetliť zvukom alebo niečím iným čo som si vtedy nevšimol. Podľa môjho skúmania žiadne zvuky spawnu na DM FFA nie sú (opravte ma ak sa mýlim), taktiež som si pozeral demo a žiadne zvuky spawnu v tej prvej sitúacií ani iných som tam nepočul.
K VACu - Pokiaľ dobre viem tak VAC dáva bany len automaticky. Ban on record by som povedal že je ban v zázname (nie na deme alebo také čosi). 2 VAC bans on record - 2 VAC bany na účte - napr 1 na hry na goldsrc. engine a 2. na hry na source engine.
Keďže si si už kúpil UB tak rozhodnutie bude mať len morálny charakter. Ak sa dokáže, že si nič nemal tak nemám problém sa ti ospravedlniť. Toto je odomňa zatiaľ všetko prajem pekný deň.
- Megaplayer
- Pokročilý
Megaplayer píše:Nazdar,
Prepáč za zlé vyjadrovanie, nebol som doma ale CSko hrávam už len rekreačne, občas si idem zastrielať na public alebo na aime som dlho hrával

- Mombus
- Kolemjdoucí
čakám na vyjadrenie cheathuntera
som naozaj zvedavý na verdikt, ktorí bude na základe 2 minútového dema a akcii, ktoré sú bežné na počkanie bez prefire
to, že som si kúpil unban neznamená, že nečakám na vyjadrenie! 

- Mombus
- Kolemjdoucí
na demu WH, ban oprávněný.
tvoje možnosti:
chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
tvoje možnosti:
chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL