I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] verunqa - urážení serveru bez povšimnutí

Příspěvekod Parrot21 » 18 úno 2017, 19:33

Server: Jailbreak 5
Popis situácie/ prehrešky admina: Hráč se jménem "vedení gejsajts" spamuje "dej ban gejsajts aby už ten koko.tskej server už neexistoval" a verunqa mu napsala pouze nespamuj a hráč se odpojil bez banu.
Dôkazy: https://ctrlv.cz/Ekjz
hlstats hráče aby se dalo ověřit že ban opravdu nedostal: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=12958

Je to už poněkolikáté, co jsem zažil že něco takového udělala, ale vždycky jsem si řekl že to asi mělo svůj důvod, ale tohle jsem opravdu nepochopil.
Jméno mé jest Parrot21 a můj titul zní Nejvýše postavený Papoušek.
Parrot21
Pokročilý
Pokročilý

[V] verunqa - urážení serveru bez povšimnutí

od Rumcajz » 18 úno 2017, 19:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: verunqa - urážení serveru bez povšimnutí

Příspěvekod Bonfi » 18 úno 2017, 20:07

Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
Bonfi
Amatér
Amatér

Příspěvekod verunQa1 » 18 úno 2017, 20:19

1. Jak tady bonfi napsal nemáš demo a to už je mimo vzor stížnosti . Já to demo mám a po upozornění daného hráče na spam už nadále nespamoval .
2. ty si taky spamoval ale víc ,než on a dostal si kick .Tak si tady nestěžuj že nic neřeším.
3. pokud sis nevšiml tak sem tam musela řešit více věcí než jen ten tvůj problém.
verunQa1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Parrot21 » 18 úno 2017, 20:44

1. To že nemam demo vadí? Je tam všechno co potřebuješ a další věc je to jak tam nadává na server nikomu nevadí? A když je admin online, tak by to asi měl řešit ne? Mimochodem on to tam napsal asi 20x i ti to tam ty Tčka psali at mu dáš kick nebo ban nebo něco a ty nic, ale to že jsem napsal do chatu "chcanko" 1x tak za to mam ban?
2. O tom, že já jsem dostal kick jsem nenapsal nic, protože to bylo oprávněný.
3. Myslim si, že když píšeš nespamuj do chatu člověku co má takovýhle jméno a píše takový věci, tak neni zas tak velkej rozdíl mu dát ban.
Parrot21
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod verunQa1 » 18 úno 2017, 21:04

Když říkáš že to tam spamoval asi 20x proč si tam nedal celý spam. Na tvém důkazu i na mém demu je vidět stejný počet spamu což nepřesahuje 6x , tak nevím kde si vzal tohle číslo. A jak už sem řekla po upozornění se uklidnil. Víš vůbec kolik lidí má nevhodné a urážející jména? To by admini neměli nic jiného na práci než řešit změny jmen a přejmenovávání hráčů. A navíc každý admin si řeší svoje situace podle sebe , ne podle toho jak si to přejí hráči. Já si řeším nejdřív nejhorší prohřešky a potom ty ostatní.
verunQa1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Parrot21 » 18 úno 2017, 21:22

Takže, pokud máš demo tak si rozklikni v konzoli a uvidíš jak to tam spamoval i předtim(mimo jiné i nacistické znaky a pokřiky) a pokud vim, tak nejhorší ban co tam padl byl za MFK na 2 dny a ban za úražky na admina je týden.
A pokud si najedeš na hlstats jména a dáš si tam urážející jména pro server, tak vyjede pouze on tak já zas nevím kde si ty vzala, že to má spoustu lidí.
Parrot21
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod verunQa1 » 18 úno 2017, 21:31

Já se s tebou nemíním hádat. Vysvětlení si už dostal.
verunQa1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod byLife » 19 úno 2017, 09:26 VIP

Bonfi píše:Nebudu se vyjadřovat kam nemám.

Ty se tady nebudeš vyjadřovat, to že jsi přijat k pohovoru neznamená, že máš nějaké zvláštní pravomoce rozhodovat o tom, co se bude lockovat a co ne, nehledě na to, že si napsal úplnou hloupost

verunQa1 píše:1. Jak tady bonfi napsal nemáš demo a to už je mimo vzor stížnosti . Já to demo mám a po upozornění daného hráče na spam už nadále nespamoval .

Kdyby hráč měl jiný nick a spamoval úplně jiné věci okej.. Ale hráč úmyslně napadal portál... nick + ten spam, zde nebylo třeba ho upozorňovat a měl následovat ihned ban a nějaké demo nikoho nezajímá, když se jedná o nadávky, které jsou v chatu.

verunQa1 píše:Víš vůbec kolik lidí má nevhodné a urážející jména? To by admini neměli nic jiného na práci než řešit změny jmen a přejmenovávání hráčů. A navíc každý admin si řeší svoje situace podle sebe.

Admin má řešit všechna porušování pravidel, ne jen něktěrá.

Stížnost oprávněná.
Admin potrestán.

Stížnost bude odemčena po dobu 48 hodin, pokud ale budete spamovat, zamknu ji ihned
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: [V] verunqa - urážení serveru bez povšimnutí

Příspěvekod Parrot21 » 19 úno 2017, 19:41

Díky za pochopení :)
Parrot21
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Garlin » 20 úno 2017, 09:25

nevidim dovod trestat hraca za nick vedeni gejstajts, navic ked po upozorneni prestal to psat tak duplom nechapem tento topik.

Rad by som este aby mi nekto vysvetlil to napadani portalu.

PS admin nemusi resit kazdu nadavku a urazku co padne na serveru, zakrocit staci ked sa situacia zvrtne, ked jeden debil spamuje alebo pise blbosti nevidim dovod aby to admin hned resil, ak tak upozornenim zo zacatku ak je spam alebo urazky/nadavky neunosne

Prestante to zas hrotit jak dementi :)

Dik

Kazdopadne tomuto retardovi konkretne dajte permicu tam hajloval predtym do chatu :D Jako nic proti hajlovaniu nemam ale vraj to pan štát zakázal.

Admini na serveroch su hlavne na dodrziavanie hernych pravidiel... vy ste si z toho spravili honbu za picovinami. Ak by ignorovala MFK tak nepovim.
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod DarkMouse » 20 úno 2017, 10:32 VIP

Banned, vyřešeno, verunqa nedokázala přiznat ani sebemenší chybičku z její strany a podle toho s ní bylo naloženo. Zamykám
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy