Re: Update 21.3.2017
http://www.csplugin.com/2012/08/cs-1-6- ... odels.html
http://gamebanana.com/skins/125846
http://www.csplugin.com/2012/10/cs-1-6- ... lleri.html
jedny z mála
http://gamebanana.com/skins/125846
http://www.csplugin.com/2012/10/cs-1-6- ... lleri.html
jedny z mála
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ahojte ak by som este mohol dopisat k mojmu prispevku zo vcera tak teleportovaci granat by som nechal iba pre E Vip tak ako je laser mina a tym si myslim ze zvysite dopyt po E VIP lebo dost hracov ma VIP a je to celkom sranda ten granat tak mozno ludia budu chciet E VIP lebo teraz hraci skusaju hadzat do TXT granaty....
Ďakujem
Ďakujem
- mato1908
- Pokročilý
To bude banu za TXT
Mohli bychom to zvednout z 30 minut na hodinu 

ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.
podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě

-
Obetniovce - Spamer
Může mi tohle prosím někdo vysvětlit? (hráč ani není ne VIP listině) Rlly? Nejedná se o dobrej BUG?
Zde démo
Zde démo
-
SiGiii - Spamerův sluha
Dwandy je potřeba stále opravit smoke aby nešel používat když nesu vlajku Teď to jeden můj spoluhráč použil na mapě magma

podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě

-
Obetniovce - Spamer
Obetniovce píše:Dwandy je potřeba stále opravit smoke aby nešel používat když nesu vlajku Teď to jeden můj spoluhráč použil na mapě magma
ono to šlo jen když jsi držel granát a přeběhl přes vlajku, už jsem opravil
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
skiny sa ti páčia?
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Stále mě ty věže příjdou moc. Na dust4ever2 když to T dá kousek na cestu od CT vlajky není možné vlajku získat zpět a přitom CT už nejsou na spawnu.

-
Obetniovce - Spamer
Obetniovce píše:Stále mě ty věže příjdou moc. Na dust4ever2 když to T dá kousek na cestu od CT vlajky není možné vlajku získat zpět a přitom CT už nejsou na spawnu.
no to už je ale taktický umístění, který ničemu nevadí. Tu věž prostě stačí zničit, zas tak chytrá není.
-
Když hodíš granát a vezmeš vlajku dřív než tě to teleportuje tak tě to teleprotuje i s vlajkou.
STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198155518025/
-
SlashSenpai - Zkušený
Dwandy, když se vrátím k tomu teleportovacímu gránatu, tak se chci zeptat na jednu věc... Spousta hráčů ho háže do textury a zachvíli by byl plný banlist od (Textury), tak jestli by šla udělat jedna věc: kdyby hráč hodil teleportovací granát do textury tak by ho to zabilo.

-
FreDie - Kazatelův učeň
FreDs píše:Dwandy, když se vrátím k tomu teleportovacímu gránatu, tak se chci zeptat na jednu věc... Spousta hráčů ho háže do textury a zachvíli by byl plný banlist od (Textury), tak jestli by šla udělat jedna věc: kdyby hráč hodil teleportovací granát do textury tak by ho to zabilo.
šlo, ale já jsem dneska hrál celej den a lidi tam lezli do textur a zjistil jsem že to vlastně vůbec ničemu nevadí ? Vlastně nevidím důvod proč to trestat. Co jsem tak vypozoroval tak ty lidi tam beztak šli jen párkrát a pak zjistili že to žádná extra výhoda není. Já bych to třeba vůbec netrestal

SlashSenpai píše:Když hodíš granát a vezmeš vlajku dřív než tě to teleportuje tak tě to teleprotuje i s vlajkou.
opraveno
-
Pokusím se přiložit ruku k dílu. Samozřejmě nemám nahráno spoustu hodin, jako někteří. Sice jsem CTF (i v UT) hrával dost, ale to už je nějaký ten pátek.
Tedy po dlouhé době, jako no VIP hráč a mám několik připomínek:
Nastavení
Nevím jestli jsem jediný, ale hudba mě neskutečně sere a vždy vypínám + dávám staré skiny. Kdyby aspoň ta hudba byla automaticky vypnutá. Mně přijde, že se k tomu vůbec nehodí. Naopak ženský hlas upozorňující na sebrání vlajky atd. je hodně cool. Nepamatuji si, jestli tam byl dříve, ale hlavně to dodává velkou atmosféru tomu všemu.
Boti
Psal jsi, že nejsou úplně to pravé ořechové, ale na rozehru to stačí. No teď jsem se připojil na de_eldorado a oba boti stáli na T spawnu ve stodole a čučeli do zadní stěny + pobíhali ze strany na stranu. Takže na ně nikdo ani nenarazí.
ctf_Magma
Dal jsi dvě nové mapy, tu druhou si už smazal a tuto nechal. Ovšem moc nechápu, proč? Zrovna včera jsem se připojil na onu mapu a server bys mohl v tu chvíli přejmenovat na Defend The Flag. Skončilo to 1:0, sám si tam byl, no hrůza. Nedalo se dostat nikam a hra po pravdě nikoho ani nemůže bavit. Naopak třeba následný Dust2 byl fakt super. Je na serveru i de_dust4ever?
Peníze
Moc nechápu pointu peněz, každé kolo (jako no VIP hráč) jsem měl na jakoukoliv zbraň. Proč se tedy zbraň nevybírá na stejném principu jako na DM (mohu si uložit výběr)? Ne každé kolo mačkat 1 4 4/3, jako není to nic hrozného, ale je to otravné. Peníze by pak byly pouze na extra itemy, případně vesty atp. Ale tu zbraň bych měl hned a můžu vyběhnout bránit/sebrat vlajku. Navíc by se předešlo alespoň trochu spawn killu, protože bych dostal hned zbraň.
Adrenalin
Přidat volbu no recoil?
Teleportovací granáty + textura
Skvělý nápad, dá se to dobře využít. A to, že to lidi hážou do textur, moc nechápu. Jdu na server, abych pak někde kempil na textuře a vlastně si vůbec nezahrál. Pecka
.
Tedy po dlouhé době, jako no VIP hráč a mám několik připomínek:
Nastavení
Nevím jestli jsem jediný, ale hudba mě neskutečně sere a vždy vypínám + dávám staré skiny. Kdyby aspoň ta hudba byla automaticky vypnutá. Mně přijde, že se k tomu vůbec nehodí. Naopak ženský hlas upozorňující na sebrání vlajky atd. je hodně cool. Nepamatuji si, jestli tam byl dříve, ale hlavně to dodává velkou atmosféru tomu všemu.

Boti
Psal jsi, že nejsou úplně to pravé ořechové, ale na rozehru to stačí. No teď jsem se připojil na de_eldorado a oba boti stáli na T spawnu ve stodole a čučeli do zadní stěny + pobíhali ze strany na stranu. Takže na ně nikdo ani nenarazí.
ctf_Magma
Dal jsi dvě nové mapy, tu druhou si už smazal a tuto nechal. Ovšem moc nechápu, proč? Zrovna včera jsem se připojil na onu mapu a server bys mohl v tu chvíli přejmenovat na Defend The Flag. Skončilo to 1:0, sám si tam byl, no hrůza. Nedalo se dostat nikam a hra po pravdě nikoho ani nemůže bavit. Naopak třeba následný Dust2 byl fakt super. Je na serveru i de_dust4ever?
Peníze
Moc nechápu pointu peněz, každé kolo (jako no VIP hráč) jsem měl na jakoukoliv zbraň. Proč se tedy zbraň nevybírá na stejném principu jako na DM (mohu si uložit výběr)? Ne každé kolo mačkat 1 4 4/3, jako není to nic hrozného, ale je to otravné. Peníze by pak byly pouze na extra itemy, případně vesty atp. Ale tu zbraň bych měl hned a můžu vyběhnout bránit/sebrat vlajku. Navíc by se předešlo alespoň trochu spawn killu, protože bych dostal hned zbraň.
Adrenalin
Přidat volbu no recoil?
Teleportovací granáty + textura
Skvělý nápad, dá se to dobře využít. A to, že to lidi hážou do textur, moc nechápu. Jdu na server, abych pak někde kempil na textuře a vlastně si vůbec nezahrál. Pecka

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
šlo, ale já jsem dneska hrál celej den a lidi tam lezli do textur a zjistil jsem že to vlastně vůbec ničemu nevadí ? Vlastně nevidím důvod proč to trestat. Co jsem tak vypozoroval tak ty lidi tam beztak šli jen párkrát a pak zjistili že to žádná extra výhoda není. Já bych to třeba vůbec netrestalat si každej lozí kde chce
No jasně, ale on to tam hodí do té textury (třeba na mapě dust4ever2) a zakempí se tam a pak si lidí stěžují co dělá na textuře, proč tam kempí atd... a na de_blue to ani nemluvím, u ct spawnu jak se to hodí za ten plot, tak tam se to portne a tam zůstane zaseklej v té textuře a kempí. Nevím kdyby si to upravil tak aby když to hodí do té textury tak ho to zabije, tak si myslím, že by to bylo mnohem lepší... a myslím že takový názor nemám jen já ale i spousta lidí co hrajou tenhle mod.

-
FreDie - Kazatelův učeň
Dwandy píše:šlo, ale já jsem dneska hrál celej den a lidi tam lezli do textur a zjistil jsem že to vlastně vůbec ničemu nevadí ? Vlastně nevidím důvod proč to trestat. Co jsem tak vypozoroval tak ty lidi tam beztak šli jen párkrát a pak zjistili že to žádná extra výhoda není. Já bych to třeba vůbec netrestalat si každej lozí kde chce
Dovolím si odporovat Dwandy vadí a to pravidlu číslo 7
7. Zákaz lezení do textur
Já klidně zahltím BL bany za TXT mě to nevadí, ale dokud to je proti pravidlům budu to banovat bez jakýchkoliv debat.

-
Obetniovce - Spamer