Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Neprávem jsem dostal ban

Příspěvekod xCuseLP » 08 dub 2017, 19:47

Dobrý den, teď jsem na JB2 dostal neprávem ban k CT a později i na chat
Vysvětlení: hráči byli na wipeoutu, a simon řekl že mají jit dolu, potom rekl skočte a myslel z toho wipeoutu, ale oni byli už dole a skočil pouze jeden, tak jsem řekl ze ty ostatní mají nevýhodu pač neskočili, tak všechno dobrý, pak si ten co ho zabili začal stěžovat a vymýšlet že řekl seskočte, přitom ostatní CT moc dobře slyšeli že řekl skočte, poté jsem dostal ban na hodinu k CT. Tak jsem psal tomu adminovi ať mi to vysvětlí, a on odepsal hnusně "špatne radíš" tak jsem napsal že on je admin, že by to měl sledovat ze všech nejvíc a že mu tleskám. A on mě dal ban na chat za "nadávky" jako pardon, ale je v tomhle nejaka nadávka nebo špatné radění?....
Admin: hnojnik
Prosím o vysvětlení co je toto za admina...
Děkuji
xCuseLP
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Neprávem jsem dostal ban

od Rumcajz » 08 dub 2017, 19:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neprávem jsem dostal ban

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 dub 2017, 20:10

Záměrně sis měnil příkazy Simona a šířil je dále takovým stylem že platí co říkáš a ostatní ať mlčí. Nedal sis říct ani po upozornění, tak si dostal zákaz k CT. Reagoval si nevhodně a dostal mute ban.

Budu dělat že věřím v nedopatření, že máš jen špínu v uších a proto si pořádně neslyšel co Simon říká. Máš hodinu na hygienu a pak můžeš k CT, ale raději i potom pořádně poslouchej..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Neprávem jsem dostal ban

Příspěvekod xCuseLP » 08 dub 2017, 20:45

Muzu poprosit o demo?
xCuseLP
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost