• Stránka 1 z 1
Neprávem jsem dostal ban
Dobrý den, teď jsem na JB2 dostal neprávem ban k CT a později i na chat
Vysvětlení: hráči byli na wipeoutu, a simon řekl že mají jit dolu, potom rekl skočte a myslel z toho wipeoutu, ale oni byli už dole a skočil pouze jeden, tak jsem řekl ze ty ostatní mají nevýhodu pač neskočili, tak všechno dobrý, pak si ten co ho zabili začal stěžovat a vymýšlet že řekl seskočte, přitom ostatní CT moc dobře slyšeli že řekl skočte, poté jsem dostal ban na hodinu k CT. Tak jsem psal tomu adminovi ať mi to vysvětlí, a on odepsal hnusně "špatne radíš" tak jsem napsal že on je admin, že by to měl sledovat ze všech nejvíc a že mu tleskám. A on mě dal ban na chat za "nadávky" jako pardon, ale je v tomhle nejaka nadávka nebo špatné radění?....
Admin: hnojnik
Prosím o vysvětlení co je toto za admina...
Děkuji
Vysvětlení: hráči byli na wipeoutu, a simon řekl že mají jit dolu, potom rekl skočte a myslel z toho wipeoutu, ale oni byli už dole a skočil pouze jeden, tak jsem řekl ze ty ostatní mají nevýhodu pač neskočili, tak všechno dobrý, pak si ten co ho zabili začal stěžovat a vymýšlet že řekl seskočte, přitom ostatní CT moc dobře slyšeli že řekl skočte, poté jsem dostal ban na hodinu k CT. Tak jsem psal tomu adminovi ať mi to vysvětlí, a on odepsal hnusně "špatne radíš" tak jsem napsal že on je admin, že by to měl sledovat ze všech nejvíc a že mu tleskám. A on mě dal ban na chat za "nadávky" jako pardon, ale je v tomhle nejaka nadávka nebo špatné radění?....
Admin: hnojnik
Prosím o vysvětlení co je toto za admina...
Děkuji
- xCuseLP
- Kolemjdoucí

Neprávem jsem dostal ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Neprávem jsem dostal ban
Záměrně sis měnil příkazy Simona a šířil je dále takovým stylem že platí co říkáš a ostatní ať mlčí. Nedal sis říct ani po upozornění, tak si dostal zákaz k CT. Reagoval si nevhodně a dostal mute ban.
Budu dělat že věřím v nedopatření, že máš jen špínu v uších a proto si pořádně neslyšel co Simon říká. Máš hodinu na hygienu a pak můžeš k CT, ale raději i potom pořádně poslouchej..
Budu dělat že věřím v nedopatření, že máš jen špínu v uších a proto si pořádně neslyšel co Simon říká. Máš hodinu na hygienu a pak můžeš k CT, ale raději i potom pořádně poslouchej..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-

Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin

Re: Neprávem jsem dostal ban
Muzu poprosit o demo?
- xCuseLP
- Kolemjdoucí

• Stránka 1 z 1