• Stránka 1 z 1
jb_oasis_prefinal2 Může tam VD ? Ano/NE
Zdravím nerad píšu tento topic, ale chci vědět jestli je to povolené nebo nikoli. Samozřéjmně můžete tu psát, ale beru to jen od HLSA JB bo už nevím komu věřit.
O co jde? : mapa: jb_oasis_prefinal2, CT Zona: https://postimg.cc/image/5f32sdcoj/full/
mám namysli ten žebřík s tou vestou. Může to VD použít jako atrakci? Může vyjít až na horu?
Jasně pokud zebere vestu tak kill, ale když tu vestu nezebere, tak kill by dostat neměl ne ?
Toto se hodně používá na té mapě jako atrakce, tak kdyby tam nikdo nemohl, tak jak se to mají naučit?
Já měl VD šel jsem si to vyzkoušet, i když to umím. Vylezl jsem na horu, ale vestu jsem nezebral admin mě zabil. Důvod?: Ct zona.
Když se podívám na CT zony není to tam označený, a podle mě by se to jako atrakce počítat mělo, pokud nezebere tu vestu.
2 admini Kosso , Chicken na serveru tvrdí že to je CT zona a fk jsem nedostal. Admin na steamu zas že se to může a fk jsem dostal.
Proto bych chtěl vědět jestli se to může, nebo nemůže.
Demo mám, a pokud to FK byl, tak doufám že si to admini zapamatují.
a pokud to Fk nebyl, tak si to zapamatuji já
Díky za vysvětlení Skinny
O co jde? : mapa: jb_oasis_prefinal2, CT Zona: https://postimg.cc/image/5f32sdcoj/full/
mám namysli ten žebřík s tou vestou. Může to VD použít jako atrakci? Může vyjít až na horu?
Jasně pokud zebere vestu tak kill, ale když tu vestu nezebere, tak kill by dostat neměl ne ?
Toto se hodně používá na té mapě jako atrakce, tak kdyby tam nikdo nemohl, tak jak se to mají naučit?
Já měl VD šel jsem si to vyzkoušet, i když to umím. Vylezl jsem na horu, ale vestu jsem nezebral admin mě zabil. Důvod?: Ct zona.
Když se podívám na CT zony není to tam označený, a podle mě by se to jako atrakce počítat mělo, pokud nezebere tu vestu.
2 admini Kosso , Chicken na serveru tvrdí že to je CT zona a fk jsem nedostal. Admin na steamu zas že se to může a fk jsem dostal.
Proto bych chtěl vědět jestli se to může, nebo nemůže.
Demo mám, a pokud to FK byl, tak doufám že si to admini zapamatují.

Díky za vysvětlení Skinny

-
skinnywliggler - Drbna
jb_oasis_prefinal2 Může tam VD ? Ano/NE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb_oasis_prefinal2 Může tam VD ? Ano/NE
pravidla-jb-serveru-t63876.html
- CT zóny jsou prostory se zbraněmi, tlačítka, šachty, zbrojnice, plošiny, odkud CT hlídají T, hradby, věže, klece atp
Cela s poličkou(jb_rush), na ktorej je zbraň - vkročíš na tú poličku, nevezmeš gun - kill. Prečo? CT zóna.
Cela s posteľou(jb_oasis_prefinal2), na ktorej je zbraň - si na tej posteli, nevezmeš gun - kill. Prečo? CT zóna.
- sú tieto dve situácie označené v CT zónach? Nie sú.
Keďže tu spomína mňa, tak ja sa k tomu rád vyjadrím. Ak sa mýlim, tak sa ospravedlním a zoberiem si ponaučenie do budúcna.
Všetko odo mňa,
s pozdravom kuřátko
- CT zóny jsou prostory se zbraněmi, tlačítka, šachty, zbrojnice, plošiny, odkud CT hlídají T, hradby, věže, klece atp
Cela s poličkou(jb_rush), na ktorej je zbraň - vkročíš na tú poličku, nevezmeš gun - kill. Prečo? CT zóna.
Cela s posteľou(jb_oasis_prefinal2), na ktorej je zbraň - si na tej posteli, nevezmeš gun - kill. Prečo? CT zóna.
- sú tieto dve situácie označené v CT zónach? Nie sú.
Keďže tu spomína mňa, tak ja sa k tomu rád vyjadrím. Ak sa mýlim, tak sa ospravedlním a zoberiem si ponaučenie do budúcna.
Všetko odo mňa,
s pozdravom kuřátko

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
pohoda .. ale chci to od HLSA, víš proč ? Ptal jsem se i admina Smookeyho odpověděl to, co jsem si myslel i já.
Lucius Malfoy: muže VD toto použít při atrakci ?? samozřejmně bez toho aniž by zebral vestu .. pokud sebere kill .. ale jde o to jestli to může VD brát jako atrakci jestli má dostat hned kill jak je na hore
Smokeyy-D: no, v CT zónách to jako CT zona není, takže tam asi může vlézt
Smokeyy-D: akorát musí dát bacha na tu vestu noo
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Avšak, jsou vyjímky, kdy je atrakce spojená s CT zonou. např. JB_snow u cel máš žebřík a nad žebříkem je plošina a je tam vesta. Taky to vězeň ( VD ) může použít jako atrakci, pokud nezebere vestu, pokud ji zebere kill,
Vězni ( VD ) v těchto případech musí být opatrní, pokud zeberou vestu, zbraň, atd. tak dostanou kill.
Nechme to na HLSA, a po verdiktu zjistíme, kdo má pravdu a potom si to zapamatujeme
Lucius Malfoy: muže VD toto použít při atrakci ?? samozřejmně bez toho aniž by zebral vestu .. pokud sebere kill .. ale jde o to jestli to může VD brát jako atrakci jestli má dostat hned kill jak je na hore
Smokeyy-D: no, v CT zónách to jako CT zona není, takže tam asi může vlézt
Smokeyy-D: akorát musí dát bacha na tu vestu noo
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Avšak, jsou vyjímky, kdy je atrakce spojená s CT zonou. např. JB_snow u cel máš žebřík a nad žebříkem je plošina a je tam vesta. Taky to vězeň ( VD ) může použít jako atrakci, pokud nezebere vestu, pokud ji zebere kill,
Vězni ( VD ) v těchto případech musí být opatrní, pokud zeberou vestu, zbraň, atd. tak dostanou kill.
Nechme to na HLSA, a po verdiktu zjistíme, kdo má pravdu a potom si to zapamatujeme

-
skinnywliggler - Drbna
Aj plošina na jb_snow aj na oasis pri trampolíne sú CT zóny. Jediné, čo sa netrestá spojené s tou plošinou pri trampolíne na oasis je to, že ak s gravitáciou preletíš ponad.
-
asdfJB - Spamerův sluha
-rep
Tolik se oháníš tím že se známe a když máš dotaz, založíš topic místo PMky
Ne žebřík můžeš, jakmile vlezeš nahoru, dostaneš kill.
Tolik se oháníš tím že se známe a když máš dotaz, založíš topic místo PMky

Ne žebřík můžeš, jakmile vlezeš nahoru, dostaneš kill.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Dobré Awee. Promiň, ale nechtěl jsem tě otravovat a vím, že je to blbý topic, ale chtěl jsem vědět jak to je.
Už to vím a beru si z toho ponaučení.
Kdyby něco, tak ti napíšu Pm
Omlouvám se i adminům, Kosso a Chicken. Promiňte chlapy
Už se to nebude opakovat 
Už to vím a beru si z toho ponaučení.
Kdyby něco, tak ti napíšu Pm

Omlouvám se i adminům, Kosso a Chicken. Promiňte chlapy

-
skinnywliggler - Drbna
• Stránka 1 z 1