Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

jb_oasis_prefinal2 Může tam VD ? Ano/NE

Příspěvekod skinnywliggler » 23 dub 2017, 00:22

Zdravím nerad píšu tento topic, ale chci vědět jestli je to povolené nebo nikoli. Samozřéjmně můžete tu psát, ale beru to jen od HLSA JB bo už nevím komu věřit.

O co jde? : mapa: jb_oasis_prefinal2, CT Zona: https://postimg.cc/image/5f32sdcoj/full/

mám namysli ten žebřík s tou vestou. Může to VD použít jako atrakci? Může vyjít až na horu?

Jasně pokud zebere vestu tak kill, ale když tu vestu nezebere, tak kill by dostat neměl ne ?

Toto se hodně používá na té mapě jako atrakce, tak kdyby tam nikdo nemohl, tak jak se to mají naučit?

Já měl VD šel jsem si to vyzkoušet, i když to umím. Vylezl jsem na horu, ale vestu jsem nezebral admin mě zabil. Důvod?: Ct zona.

Když se podívám na CT zony není to tam označený, a podle mě by se to jako atrakce počítat mělo, pokud nezebere tu vestu.

2 admini Kosso , Chicken na serveru tvrdí že to je CT zona a fk jsem nedostal. Admin na steamu zas že se to může a fk jsem dostal.

Proto bych chtěl vědět jestli se to může, nebo nemůže.

Demo mám, a pokud to FK byl, tak doufám že si to admini zapamatují. :D a pokud to Fk nebyl, tak si to zapamatuji já ;)

Díky za vysvětlení Skinny ;)
skinnywliggler
Drbna
Drbna

jb_oasis_prefinal2 Může tam VD ? Ano/NE

od Rumcajz » 23 dub 2017, 00:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: jb_oasis_prefinal2 Může tam VD ? Ano/NE

Příspěvekod chickEZ » 23 dub 2017, 00:59

pravidla-jb-serveru-t63876.html

- CT zóny jsou prostory se zbraněmi, tlačítka, šachty, zbrojnice, plošiny, odkud CT hlídají T, hradby, věže, klece atp

Cela s poličkou(jb_rush), na ktorej je zbraň - vkročíš na tú poličku, nevezmeš gun - kill. Prečo? CT zóna.
Cela s posteľou(jb_oasis_prefinal2), na ktorej je zbraň - si na tej posteli, nevezmeš gun - kill. Prečo? CT zóna.

- sú tieto dve situácie označené v CT zónach? Nie sú.

Keďže tu spomína mňa, tak ja sa k tomu rád vyjadrím. Ak sa mýlim, tak sa ospravedlním a zoberiem si ponaučenie do budúcna.

Všetko odo mňa,
s pozdravom kuřátko ;)
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod skinnywliggler » 23 dub 2017, 01:25

pohoda .. ale chci to od HLSA, víš proč ? Ptal jsem se i admina Smookeyho odpověděl to, co jsem si myslel i já.

Lucius Malfoy: muže VD toto použít při atrakci ?? samozřejmně bez toho aniž by zebral vestu .. pokud sebere kill .. ale jde o to jestli to může VD brát jako atrakci jestli má dostat hned kill jak je na hore
Smokeyy-D: no, v CT zónách to jako CT zona není, takže tam asi může vlézt
Smokeyy-D: akorát musí dát bacha na tu vestu noo

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Avšak, jsou vyjímky, kdy je atrakce spojená s CT zonou. např. JB_snow u cel máš žebřík a nad žebříkem je plošina a je tam vesta. Taky to vězeň ( VD ) může použít jako atrakci, pokud nezebere vestu, pokud ji zebere kill,
Vězni ( VD ) v těchto případech musí být opatrní, pokud zeberou vestu, zbraň, atd. tak dostanou kill.

Nechme to na HLSA, a po verdiktu zjistíme, kdo má pravdu a potom si to zapamatujeme ;)
skinnywliggler
Drbna
Drbna

Příspěvekod asdfJB » 23 dub 2017, 07:16 VIP

Aj plošina na jb_snow aj na oasis pri trampolíne sú CT zóny. Jediné, čo sa netrestá spojené s tou plošinou pri trampolíne na oasis je to, že ak s gravitáciou preletíš ponad.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 dub 2017, 14:15

-rep

Tolik se oháníš tím že se známe a když máš dotaz, založíš topic místo PMky :D

Ne žebřík můžeš, jakmile vlezeš nahoru, dostaneš kill.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod skinnywliggler » 23 dub 2017, 14:21

Dobré Awee. Promiň, ale nechtěl jsem tě otravovat a vím, že je to blbý topic, ale chtěl jsem vědět jak to je.
Už to vím a beru si z toho ponaučení.
Kdyby něco, tak ti napíšu Pm :)

Omlouvám se i adminům, Kosso a Chicken. Promiňte chlapy ;) Už se to nebude opakovat :!:
skinnywliggler
Drbna
Drbna

Zpět na JailBreak Servery