• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Minik/JB1
Včera, tj. 22.4. kolem 23:40 dal admin Miník FK (asi)... Minulé kolo dostal FK PatoPique, jelikož CT spustilo hudbu a on jediný plnil znova atrakci.. bohužel to byla demence CT a VD by nedostal, naneštěstí jsem to nestihl doříct, jelikož mi Miník dal kill za to, že mám mluvit pouze o svém FK.. Naštěstí skončila mapa a hráč ani tak nedostal VD, ale všichni to uznali, že to byl FK.. Myslím si, že dal FK, pokud ne, tak admin má již předem moji omluvu..
Důkaz: http://leteckaposta.cz/439727348
Díky za přečtení slohovky a přeji hezkou neděli
Důkaz: http://leteckaposta.cz/439727348
Díky za přečtení slohovky a přeji hezkou neděli
-
MaximusSteamak - Zkušený
[Vyřešeno] Minik/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Minik/JB1
Nepochopil jsem to. Napiš srozumitelně popis kola a kdy a komu byl udělen FK a zda ten FK admin uznal, popř. nenahlásil VD a proč. Taky napiš čas ve kterém se ta situace odehrává.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Doobře, takže, FK dostal PatoPique minulé kolo. O tom jsem mluvil já a oni uznali, že dostal FK ale bez nároku na VD, jelikož to byla demence CT.. A jak jsem domluvil, tak jsem já dostal kill od Miníka za to, že mám mluvit pouze o svém FK (popisoval to po tom v chatu a ve voicu, když padl simon a on ho vzal) FK jsem dostal v čase 42:26 po tom, co jsem domluvil
-
MaximusSteamak - Zkušený
Ten Patův FK uznali, to tam řekl asdf, ale ten můj ne a Miník tam furt říkal, že mám mluvit pouze o svém FK
-
MaximusSteamak - Zkušený
Máš mluvit o FK, který padl v ten čas ve hře. A je jedno, zda si ho dostal ty, nebo jen upozorňuješ CT že dali FK někomu jinému a zařizuješ mu VD.
Pokud si mluvil o FK, který dali hráči minulé kolo, kill si dostat neměl (samozřejmě kdyby si mluvil o FK který již byl vyřešen nebo říkal blbosti, umřel by si)
Počkáme na vyjádření admina.
Pokud si mluvil o FK, který dali hráči minulé kolo, kill si dostat neměl (samozřejmě kdyby si mluvil o FK který již byl vyřešen nebo říkal blbosti, umřel by si)
Počkáme na vyjádření admina.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Ahoj, jak píšeš ohledně killu hráči PatoPique, nějaké CT si tam hrálo s tlačítky a zapínalo hudbu. No nebyl jsem si přesně jistý a nechtěl sem někomu dát zbytečný FK, a proto jsem se raději ptal i ostatních Ctček. Natož se potom ozvalo jedíné CTčko, říkal sem mu ať ho zabije jen v případě pokud si je jistý ale že bych ho osobně nezabíjel. Ohledně dalšího kola, kdy jsi si požádal o mikrofon, bych se ti chtěl tady veřejně omluvit, že jsem ti dal FK, neuvědomil jsem si to a zmýlil se. Beru si z toho dobré ponaučení a z mé strany se to už nebude opakovat 

„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein
- HC SPARTA PRAHA
– Albert Einstein

-
minik - Pokročilý
Admin se omluvil a příště si dá pozor 
Vyřešeno.

Vyřešeno.
-
Re: [Vyřešeno] Minik/JB1
Ty jsi se zmýlil? A proto jsi vytáhl pravidlo, které platilo před 4 nebo kolika lety? Ale tak fajn, no.. Divím se, že tohle pravidlo ti neobjasnili na pohovoru, teda, pokud jsi nějaký dělal.. Díky za rychlou odezvu, Awee
-
MaximusSteamak - Zkušený
• Stránka 1 z 1