I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Minik/JB1

Příspěvekod MaximusSteamak » 23 dub 2017, 08:47

Včera, tj. 22.4. kolem 23:40 dal admin Miník FK (asi)... Minulé kolo dostal FK PatoPique, jelikož CT spustilo hudbu a on jediný plnil znova atrakci.. bohužel to byla demence CT a VD by nedostal, naneštěstí jsem to nestihl doříct, jelikož mi Miník dal kill za to, že mám mluvit pouze o svém FK.. Naštěstí skončila mapa a hráč ani tak nedostal VD, ale všichni to uznali, že to byl FK.. Myslím si, že dal FK, pokud ne, tak admin má již předem moji omluvu..

Důkaz: http://leteckaposta.cz/439727348

Díky za přečtení slohovky a přeji hezkou neděli
MaximusSteamak
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Minik/JB1

od Rumcajz » 23 dub 2017, 08:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Minik/JB1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 dub 2017, 10:15

Nepochopil jsem to. Napiš srozumitelně popis kola a kdy a komu byl udělen FK a zda ten FK admin uznal, popř. nenahlásil VD a proč. Taky napiš čas ve kterém se ta situace odehrává.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod MaximusSteamak » 23 dub 2017, 10:35

Doobře, takže, FK dostal PatoPique minulé kolo. O tom jsem mluvil já a oni uznali, že dostal FK ale bez nároku na VD, jelikož to byla demence CT.. A jak jsem domluvil, tak jsem já dostal kill od Miníka za to, že mám mluvit pouze o svém FK (popisoval to po tom v chatu a ve voicu, když padl simon a on ho vzal) FK jsem dostal v čase 42:26 po tom, co jsem domluvil
MaximusSteamak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MaximusSteamak » 23 dub 2017, 10:37

Ten Patův FK uznali, to tam řekl asdf, ale ten můj ne a Miník tam furt říkal, že mám mluvit pouze o svém FK
MaximusSteamak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 dub 2017, 10:54

Máš mluvit o FK, který padl v ten čas ve hře. A je jedno, zda si ho dostal ty, nebo jen upozorňuješ CT že dali FK někomu jinému a zařizuješ mu VD.
Pokud si mluvil o FK, který dali hráči minulé kolo, kill si dostat neměl (samozřejmě kdyby si mluvil o FK který již byl vyřešen nebo říkal blbosti, umřel by si)

Počkáme na vyjádření admina.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod minik » 23 dub 2017, 16:46

Ahoj, jak píšeš ohledně killu hráči PatoPique, nějaké CT si tam hrálo s tlačítky a zapínalo hudbu. No nebyl jsem si přesně jistý a nechtěl sem někomu dát zbytečný FK, a proto jsem se raději ptal i ostatních Ctček. Natož se potom ozvalo jedíné CTčko, říkal sem mu ať ho zabije jen v případě pokud si je jistý ale že bych ho osobně nezabíjel. Ohledně dalšího kola, kdy jsi si požádal o mikrofon, bych se ti chtěl tady veřejně omluvit, že jsem ti dal FK, neuvědomil jsem si to a zmýlil se. Beru si z toho dobré ponaučení a z mé strany se to už nebude opakovat ;)
„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein

Obrázek - HC SPARTA PRAHA
minik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 dub 2017, 17:16

Admin se omluvil a příště si dá pozor :)
Vyřešeno.
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Minik/JB1

Příspěvekod MaximusSteamak » 23 dub 2017, 17:44

Ty jsi se zmýlil? A proto jsi vytáhl pravidlo, které platilo před 4 nebo kolika lety? Ale tak fajn, no.. Divím se, že tohle pravidlo ti neobjasnili na pohovoru, teda, pokud jsi nějaký dělal.. Díky za rychlou odezvu, Awee
MaximusSteamak
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy