• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zombie mini 2,VIP výhody návrh
Zdravím hrávam na Zombie Mini 2 zhruba 2 týždne max po tom ako som prestal hrať Zombie Mini 3 mám tam evip a všimol som si ako tam detičky zneužívaju to EVIP a INF.
Problém je ten že ho kupujú každé kolo a hádžu ho hlavne novip hráčom alebo EVIP hráčom ako provokáciu.Myslím si že by bolo dobré keby to bolo obmedzené na nejaký čas..príklad EVIP hráč bude môcť použiť INF raz za 10 minút.Ale netýka sa to len INF bolo by dobré keby ten limit bol skoro vo všetkom.. príklad EVIP hráč má 200 bodov tak sa dá na hannibala .. hráči čo nemaju VIP,EVIP sa snažia silou mocou ho zabiť no a ked už EVIP hráč ma málo HP tak hned si kúpi Terma.. a takto dokola.. je nemožné ho zabiť.. keby je tam limit že to môže použiť každú minutu tak sa hned hrá lepšie hráčom čo nemajú vip,evip.Hráči sa odpájaju kvoli tomu jak to deti zneužívaju.Aj ked som ja EVIP tak sa to skoro hrať nedá pretože sa tam nájde pár ludí ktorí ho hodia naschval a je jedno kedy.Takže by bolo fakt fajn keby sa to dá upraviť na nejaký limit alebo to zakázať uplne alebo ešte že sa to bude môcť dať kúpiť za 300 bodov..čiže max.Hráčov hlavne čo nemajú vip,evip by to viac bavilo keby im tam nejaké deculko nehodí inf ked je napríklad minutka do konca kola a ten človek je LAST.
Dopredu dakujem za odpovede a snád vyhoviete.
Problém je ten že ho kupujú každé kolo a hádžu ho hlavne novip hráčom alebo EVIP hráčom ako provokáciu.Myslím si že by bolo dobré keby to bolo obmedzené na nejaký čas..príklad EVIP hráč bude môcť použiť INF raz za 10 minút.Ale netýka sa to len INF bolo by dobré keby ten limit bol skoro vo všetkom.. príklad EVIP hráč má 200 bodov tak sa dá na hannibala .. hráči čo nemaju VIP,EVIP sa snažia silou mocou ho zabiť no a ked už EVIP hráč ma málo HP tak hned si kúpi Terma.. a takto dokola.. je nemožné ho zabiť.. keby je tam limit že to môže použiť každú minutu tak sa hned hrá lepšie hráčom čo nemajú vip,evip.Hráči sa odpájaju kvoli tomu jak to deti zneužívaju.Aj ked som ja EVIP tak sa to skoro hrať nedá pretože sa tam nájde pár ludí ktorí ho hodia naschval a je jedno kedy.Takže by bolo fakt fajn keby sa to dá upraviť na nejaký limit alebo to zakázať uplne alebo ešte že sa to bude môcť dať kúpiť za 300 bodov..čiže max.Hráčov hlavne čo nemajú vip,evip by to viac bavilo keby im tam nejaké deculko nehodí inf ked je napríklad minutka do konca kola a ten človek je LAST.
Dopredu dakujem za odpovede a snád vyhoviete.
-
WithoutRespeCt - Amatér
Zombie mini 2,VIP výhody návrh
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie mini 2,VIP výhody návrh
úprimne tu infu by to chcelo nejak obmedziť, možno aj na počet hráčov, lebo si zoberte že miničká sú menšie servery, čiže tam keď hodíš infu pomaly pokazíš celé kolo.. infy tam lietajú až moc na počet hráčov a to nehovorím že sa ľudia na tých infách aj dohadujú, aby nejaký ich kamoš ostal ako last... 

-
Misicu - Profesionál
Presne tak
zneužíva sa to.. som proti tomu aby niekto niekoho nehával.. mne hodí niekto inf kvoli tomu aby jeho kamoš ostal ako posledný.Neni to dobre vymyslené.. a hádky su tam na dennom poriadku 

-
WithoutRespeCt - Amatér
Pokial mám body tiež rád hádžem inf
čo sa týka toho prepínania medzi hannibalom a terminátorom, bude to obmedzené, ja som donedávna ani nevedel, že to ide stále dookola. Neviem kedy presne, ale upraví sa to.

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Proč všeci "plačete" Kvůli INF

-
bajgar - Mistr
No ja neplačem že sa používa INF.Len je dosť nespravodlivé ako sa používa.Stačí ked to bude obmedzené na nejaký čas..priklad 1 INF za 10 min.Hráč čo si ho kupi tak si aspoň lepšie premyslí ako ho využije.. a nie že si ho hocikedy niekto kúpi a hádže ho hned na začiatku kola jednemu hráčovi alebo dokonca aj štyrom.A takto je to každé kolo.
-
WithoutRespeCt - Amatér
WithoutRespeCt píše:No ja neplačem že sa používa INF.Len je dosť nespravodlivé ako sa používa.Stačí ked to bude obmedzené na nejaký čas..priklad 1 INF za 10 min.Hráč čo si ho kupi tak si aspoň lepšie premyslí ako ho využije.. a nie že si ho hocikedy niekto kúpi a hádže ho hned na začiatku kola jednemu hráčovi alebo dokonca aj štyrom.A takto je to každé kolo.
Říkáš že neplačeš? Tak se podívej co so napsal

-
bajgar - Mistr
To neni plakanie
keby chcem inf hádžem každé kolo.Ja tu riešim to aby sa lepšie hralo aj ludom čo nemajú vip,evip a tak sa zlepšila aj návštevnosť serveru
.Tak nabudúce skús ty čítať čo ja napíšem prosím ťa 

-
WithoutRespeCt - Amatér
WithoutRespeCt píše:To neni plakaniekeby chcem inf hádžem každé kolo.Ja tu riešim to aby sa lepšie hralo aj ludom čo nemajú vip,evip a tak sa zlepšila aj návštevnosť serveru
.Tak nabudúce skús ty čítať čo ja napíšem prosím ťa
Ach tady máš svá slova tak kukaj co píšeš.Každý se musí naučit hrát

-
bajgar - Mistr
Pokial si myslíš že človek čo hádže inf každé kolo a zneužíva terma a hannibala tak to vie hrať tak musíš byť poriadna lama
).Ja to nezneužívam a predsa som tretí v ranku a hrám tam zhruba 2 týždne aj pol.Za tú dobu som stihol nastrielať 2 000 killov a mám tam 517 smrtí .. a to bez tvojho uboheho INF.. nehovorím že sa to má zakázať .. len obmedziť
.
Btw na mini 3 som bol prvý ;P.

-
WithoutRespeCt - Amatér
WithoutRespeCt píše:Pokial si myslíš že človek čo hádže inf každé kolo a zneužíva terma a hannibala tak to vie hrať tak musíš byť poriadna lama).Ja to nezneužívam a predsa som tretí v ranku a hrám tam zhruba 2 týždne aj pol.Za tú dobu som stihol nastrielať 2 000 killov a mám tam 517 smrtí .. a to bez tvojho uboheho INF.. nehovorím že sa to má zakázať .. len obmedziť
.
To je pěkné že si bol na mini 3 kde nikdo skoro nehral 1.Já sem byl na bloode 1 a no a co. Term a hany ok chápu to by se mělo omezit.Ale s tou infou ???

-
bajgar - Mistr
Infa by mala byť tiež obmedzena .. hlavne infa.Pretože na mini vela ludí nehrá a je tam zopár ludí čo ju hádžu naschval.Stačí dať na to nejaký limit.Navštevnosť by sa zvýšila jednoznačne.. to je všetko:)
-
WithoutRespeCt - Amatér
WithoutRespeCt píše:Infa by mala byť tiež obmedzena .. hlavne infa.Pretože na mini vela ludí nehrá a je tam zopár ludí čo ju hádžu naschval.Stačí dať na to nejaký limit.Navštevnosť by sa zvýšila jednoznačne.. to je všetko:)
Ach další hlupý návrch
-
bajgar - Mistr
WithoutRespeCt píše:Infa by mala byť tiež obmedzena .. hlavne infa.Pretože na mini vela ludí nehrá a je tam zopár ludí čo ju hádžu naschval.Stačí dať na to nejaký limit.Navštevnosť by sa zvýšila jednoznačne.. to je všetko:)
Blbosť obmedzovať infu , bude 10 hanou na spawne a ty si hodil inf už predtým už niekto hodil ...
A teraz celé kolo ta budú zabíjať na spawne a nemôžeš nič bo hanovia sa budú ochraňovať
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
Pochybujem že na mini servery bude pobehovať 10 hannibalou 

-
WithoutRespeCt - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2