Porušuje nekdo pravidla na Furien serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené] Palfy | MULTIHACK | Furien 1

Příspěvekod F3N0M3N » 02 srp 2017, 12:12 VIP

Nick: HZR Palfy
SID: STEAM_0:0:48232251
Důkazy + ss sid: http://leteckaposta.cz/202038336
Je tam demo palfyagajdyn (toje z hltv) + moje dema, které jsem dělal na stejné mapě, když jsem byl mrtvý am ohl jsem spectovat.
HLTV demo: Předem se chci omluvit, že je to bez diakritiky a možná to způsobí horší čtení, ale všechno si zapisuju do mobilu při sledování dema a z něj jsem to sem pak nakopíroval...

8:30 - (ještě než se na to podíváte a přečtete si to, tak Palfy v tuhle dobu hrál s Gajdynem (kterého jsem sem už nahlásil ze stejné mapy a dostal permu, je zcela jansé, že spolu nějak komunikovlai, ať už osobně nebo přes teamspeak, skype nebo něco a jak je již známo, používají spolu i stejné cheaty tzn. ESP, WH, AB, Silenth AB a KB - pokud se podíváte na můj příspěvek, kde dostal GAJDYN permu, tak v úplné stejný čas měl i gajdyn prokazatelné AB jako tady Palfy - hzr-gajdyn-multihack-aimbot-furien-1-t164517.html ) nastavuje cheaty, jasna ruka z mysi a pouzivani sipek - nasledny kill primo do hlavy na jeden naboj zakempeneho furiena (zadne derovani nebo tak neco, proste na jistotu mrd)
Potom skace ve vode ale sledujte dal potom zastavi a dalsi kill novipka je jasne AB uplne mu to trha, snazi se strilet jako gajdyn jen tak po jednom naboji aby to neslo videt, pak muzete videt, zeto pravdepodobne opet vypina nebo spis predelava na silenth aimbot + chybi kus kola
10:00 pravdepodobne knifebot
10:40 od toho cele kolo si myslim, zd jes knifebotem, ale to necham na posouzeni nekoho vyssiho
33:43 doskace do dveri, kde jde jasne videt vip furien do ktereho zacne strilet, jakmile ho dostrili porad strili tim smerem dal a zabije novip furien, ackoliv to vypada, ze je ve stejne trajektorii, a tak ho mohl trefit a tim se dozvedet, tak tomu tak neni, dejte si ve viewdemo slowmotion na pulku nebo i ctvrtku a jasne uvidite, ze to nezapricina nahoda, aby ho objevil strelou, ale proste je to ESP nebo WH

Moje dema: (minule to pomohlo, tak třeba dnes zase)
palfy5 wh zacatek kola
Palfy6 mozna kb
Palfy7 je ta jasna situace aimbotu jakmile prestane skakat ve vode a potom na konci kola knifebot
Palfy8 dle meho nazoru taky KB
Palfy9 textura :D a mozna kb, nevim tohle musi posoudit spis nejaky cheathunter, ale v tom, ze je to nejspis kb vsexhno se mnou souhlasi i nekteri nejmenovani admini
Palfy10 nic jasneho az na texturu a zajimavosti je jak opet dela BGS dle neho nazoru je to taky nejaky cheat, prptoze to ani tak uplne to bgs co dela kazdy, proste to vypada jak neco automatickeho

V případě, že budou dema nedostatečné, co doufám, že budou stačit. Tak mi prosím topic nezamykejte a budu se tomu věnovat dál. On už teď hraje méně po prvním banu, kdy jsem ho sem nahlásil, ale pořád hraje a s cheaty, takže si na něj když tak ještě posvítím. Bohužel důkazů je méně než při jeho minulé permě, protože se teď prostě snaží a chce to víc času...

Na závěr bych vás chtěl poprosit o jeho zařazení do blacklistu na GSlize - už jsem o to žádal u Gajdyna, nevím, jestli se tak stalo, ale tihle hráči, takhle nenápadně pravidelně cheatují i tam a díky tomu vyhrávají ty furien turnaje. Přijde mi torchu nefér, aby teď už dostal několikátou permu (díky mně snad teď i tu druhou) a pořád měl možnost tam hrát, protože si kupuje UB. Celkově bych vyřadil celý ten jejich trapný klan nejradši, protože všichni z nich obdrželi ty stejné cheaty od jednoho z nich a ten se jmenuje Flyberg, ten má z těchto hráčů nejvíc perma banů.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

[Vyriešené] Palfy | MULTIHACK | Furien 1

od Rumcajz » 02 srp 2017, 12:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Palfy | MULTIHACK | Furien 1

Příspěvekod NZNk1 » 03 srp 2017, 13:24 VIP

Ahoj.

Časy si zoberieme pekne po jednom.

8:30... nič..
10:00- nič zaujímavé, proste jeden k nemu príde, zabije ho s knife, rozbehne sa k ďalšiemu, toho tiež zabije.. čiže blbosť.
10:40- Je mi jasné, že nevieš čo je knifebot, pretože toto je naspeedovany, a tak si myslíš, že keď ich rýchlo zabija trošičku dalej ako by mal, tak ma KB.. blbosť.. Jasne tam vidíš, že sa blízko priblížil k CT a nemohol ho seknuť.. takže toto je určite nedostačujuce na Knifebot..
33:43- Dával som si Slow.. ale nič, ja tam proste nič nevidím.. videl jedného furiena a začal po ňom strieľať, tak mu to potom posledný náboj vystrelil aj do toho no vip a už videl, že tam je.. takže toto beriem tiež ako nedostačujúce.
Tvoje dema-->
palfy5- blbosť, dobre vieš, že si na neho naklikal až potom keď niekde utekal, ja tiež nemôžem vedieť všetko, možno to je to, že ho pred tým než si ho začal spectovať videl a videl kde sa aj schoval, tak za ním dobehol a zabil ho.
palfy6- takéto kb mám asi aj ja :D toho prvého furiena mu vyslo zabiť len so štastím.. a ako vidíš, kb by toho druheho furiena seklo tiež ako prvého.
palfy7- toto si myslím, že nebude aimbot, nedávno sa také riešilo a nebol to aimbot, a toto je aj tak len jedna taká situácia.. potreboval by som takýchto viac.. a ten "knifebot" som ti už napísal v čase 10:00.
palfy8- tiež sme to riešili... čas 10:40... blbosť.
Demo "palfy9" demo chýba :D
palfy10- nič zaujímavé ako píšeš, a z textúry sa iba odrazil..

Každopádne díky za snahu. A ak teda nesúhlasíš s mojím verdiktom, máš právo sa stažovať. Ak súhlasíš, ale neveríš palfymu, skús ho ešte nejak odchytiť na serveru, možno sa ti podarí lepšie demo, kde je všetko vidieť čo používa.

Nedostačujúce..
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Vyriešené] Palfy | MULTIHACK | Furien 1

Příspěvekod F3N0M3N » 03 srp 2017, 13:49 VIP

tak to balím, ať si hraje dál. Užijte si ho tam. PS: 8:30 je aimbot.

e.NZ- teraz som prišiel na to, že asi nevieš čo je aimbot..
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Zpět na Furien Servery