I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] TheRohlikar / JB 2

Příspěvekod ViceroYwp » 11 srp 2017, 23:04 VIP

Takže jak bych začal, tento admin se připojil na server. Byl jsem u CT a byla mapa jb_osasis_prefinal2. Simon měl v boxu Tčka a jedno Tčko co bylo mimo box spustilo náhodu a další takové ty atrakce nebo nevím jak to mám nazvat. Všichni utekli ale jedno Tčko bylo uvnitř v boxu a s CTčkama jsme zabili to Tčko které mačkalo ty tlačítka. Hned jsem běžel k tlačítkům a ty tlačítka jsem chtěl nějak vypnout nebo tak, JENŽE JSEM BLBEC zmáčkl tlačítko k další té atrakci a bohužel to Tčko v boxu zemřelo. Admin Rohlikar mě vzal do grabu a grabnul mě o zem bez nějakého toho upozornění nebo aby to se mnou nějak rozumně vyřešil. Ano udělal jsem chybu a za to jsem se i dokonce hráčovi omluvil a hned jsem další kolo hlásil VD Simonovi. Jenže asi tak po cca 30 sekundách jsem dostal zákaz k CT. Wut? Trošku jsem se pak s adminem chytl a za to se mu chci omluvit. Ale prostě nechápu za co jsem dostal ten zákaz k CT když jsem se za prvé hráči omluvil a za druhé jsem mu nahlásil VD. :oops:
GAMESITES

EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

Obrázek
ViceroYwp
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] TheRohlikar / JB 2

od Rumcajz » 11 srp 2017, 23:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TheRohlikar / JB 2

Příspěvekod Danielbar007 » 11 srp 2017, 23:09

Byl jsem přítomen v situaci a chtěl bych se vyjádřit...ano každej dělá chyby ale prostě Viceroy se omluvil a nahlašoval VD a prostě přijde mi to padlé na hlavu že prostě se omluvil a hned nahlašoval :( jako nevím nechci nic psát vím je to podle toho jak to na admina působí ale i tak si myslím že admin mohl varovat spíše děkuji : Kofola. :roll:
Danielbar007
Amatér
Amatér

Příspěvekod Mae » 11 srp 2017, 23:10

Aj ja som bol CT. A videl som to. Hráč mi nahlásil všetky VDČka čo mal..
Mae
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheRohlikar » 11 srp 2017, 23:33

Zdravím,

omlouvám se za ban. Byl zbytečný, nicméně se neomlouvám za to, jak jsem v tu chvíli reagoval - tedy grab -> kill. V boxu běhalo jedno T ("zase ten Tafi"). Neřešil bych, kdyby jsi zapl jen ty barvy, ale zmatkovitě jsi začal stiskat tlačítka. Zmatkovitě to však vypadalo jen ze tvé strany, z mé to vypadalo tak, že ho prostě "free-killuješ".

To, co přišlo potom, mě však spíše pobavilo, i když mi to přišlo zbytečné... tak jako později ten ban.

Co se týče banu, omlouvám se.
Co se týče grabu, nemyslím si, že mám za co...

edit: Dodám, že omluvu jsem neslyšel/nečetl, to, že dostal VD jsem pak jistě zaznamenal. :)
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod ViceroYwp » 11 srp 2017, 23:38 VIP

V pohodě, grab bych ještě pobral ale ten zákaz k CT když jsem se mu omluvil a nahlásil mu VD. No nic, stává se. Každopádně za tu "menší hádku" se ti chci omluvit, neměl jsem reagovat tak blbě no. :lol:
GAMESITES

EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

Obrázek
ViceroYwp
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 13 srp 2017, 09:16

Oba jste se omluvili a příště budete oba dávat větší pozor.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy