• Stránka 1 z 1
[ZAMÍTNUTO]Žádost o práva/ War3FT+SaveXP #1
Příjemný večer přeji, touto zprávou by jsem Vás rád požádal o práva na War3FT+SaveXP #1.
Na serveru se jmenuji Skoda Fabia 2004 RS.
Zde na fóru už jen Fabie.
Dále zde mám uvést odkaz na můj profil zde na fóru, ovšem nevím, jak jej zjistím. Našel jsem pouze toto: ucp.php
Můj věk již přesáhl 18 let, nevím jak to doložit.
Steam jméno je "japanekautocze"
Stem ID: STEAM_0:0:190433736
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=115115
Bany rozhodně mám, přesně 3. Jsou zde na GS. První byl za kempení na Zombie serveru, druhý za neplnění cíle mapy na CTF a třetí za sprostý nick. Tyto všechny bany nebyli na STEAM ID, pouze jsem se dělil o PC s mladším sourozencem, kterého jsem nechal hrát. Hrozně ho to baví!
Za bany se omlouvám, jistě, má chyba, ale již se opakovat nebude. 
No a konečně já. Jmenuji se Lukáš, jsem starší 18-ti let. Jsem pořád veselý s pozitivní náladou. Mám smysl pro cit a dbám na pravidla, až se mi zdají sebehloupé. Nyní už nestuduji. Vystudoval jsem strojní průmyslovou školu v Liberci, mám maturitu. Již pracuji, ale na hru si udělám čas každý den. Na serveru War3FT+SaveXP #1 trávím více než dost času.
Rád by jsem se stal adminem na War3FT+SaveXP #1, protože už tam žádný velmi dlouho nebyl. Nikdo to nehlídá a neustále tam jsou alespoň 4 hráči, kteří hrubě porušují pravidla. Podmínky splňuji, jsem ochoten věnovat Vám maximální úsilí to dokázat. Se vší úctou k Vám, rozhodně si nepřeji být opět zařazen do akademie. Je to pouhá ztráta času, bezvýsledná..! Na serveru War3FT+SaveXP #1 je spousta nových hráčů, ochotně pomáhám s bindováním, příkazy, vysvětluji jim smysl WarCraft módu a snažím se vytvořit příjemnou komunitu férových lidí. Všichni mě znají a vědí, že jsem spravedlivý, čestný a hlavně velmi příjemný.
Velmi Vám děkuji za přečtení a vyřízení. Omlouvám se za obsáhlost (ano, kdo by to chtěl celé číst?).
Přeji příjemný zbytek večera.
Lukáš.
Na serveru se jmenuji Skoda Fabia 2004 RS.
Zde na fóru už jen Fabie.
Dále zde mám uvést odkaz na můj profil zde na fóru, ovšem nevím, jak jej zjistím. Našel jsem pouze toto: ucp.php
Můj věk již přesáhl 18 let, nevím jak to doložit.
Steam jméno je "japanekautocze"
Stem ID: STEAM_0:0:190433736
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=115115
Bany rozhodně mám, přesně 3. Jsou zde na GS. První byl za kempení na Zombie serveru, druhý za neplnění cíle mapy na CTF a třetí za sprostý nick. Tyto všechny bany nebyli na STEAM ID, pouze jsem se dělil o PC s mladším sourozencem, kterého jsem nechal hrát. Hrozně ho to baví!

No a konečně já. Jmenuji se Lukáš, jsem starší 18-ti let. Jsem pořád veselý s pozitivní náladou. Mám smysl pro cit a dbám na pravidla, až se mi zdají sebehloupé. Nyní už nestuduji. Vystudoval jsem strojní průmyslovou školu v Liberci, mám maturitu. Již pracuji, ale na hru si udělám čas každý den. Na serveru War3FT+SaveXP #1 trávím více než dost času.
Rád by jsem se stal adminem na War3FT+SaveXP #1, protože už tam žádný velmi dlouho nebyl. Nikdo to nehlídá a neustále tam jsou alespoň 4 hráči, kteří hrubě porušují pravidla. Podmínky splňuji, jsem ochoten věnovat Vám maximální úsilí to dokázat. Se vší úctou k Vám, rozhodně si nepřeji být opět zařazen do akademie. Je to pouhá ztráta času, bezvýsledná..! Na serveru War3FT+SaveXP #1 je spousta nových hráčů, ochotně pomáhám s bindováním, příkazy, vysvětluji jim smysl WarCraft módu a snažím se vytvořit příjemnou komunitu férových lidí. Všichni mě znají a vědí, že jsem spravedlivý, čestný a hlavně velmi příjemný.
Velmi Vám děkuji za přečtení a vyřízení. Omlouvám se za obsáhlost (ano, kdo by to chtěl celé číst?).
Přeji příjemný zbytek večera.
Lukáš.
-
Fabie - Pokročilý
[ZAMÍTNUTO]Žádost o práva/ War3FT+SaveXP #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva/ War3FT+SaveXP #1
Ahoj, zde dodávám správné hlstas: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... ayer=42993
Hlstats je z Non-steamu, protože tvoji Steam ID mi to neiveduje a o shodu jmen nejde (jsi v hlstas jediný.)
e. Sendy: Stačí jen dobře hledat hlstats
Hlstats je z Non-steamu, protože tvoji Steam ID mi to neiveduje a o shodu jmen nejde (jsi v hlstas jediný.)
e. Sendy: Stačí jen dobře hledat hlstats
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Pardon tedy, hluboce se omlouvám za svou chybu.
Zde je oprava.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... ayer=50669
Zde je oprava.

-
Fabie - Pokročilý
Ahoj.
Tvé vyjadřování.
2017-09-08 22:04:37 Koko t. Gamesites.cz ^War3FT+SaveXP #1 de_dust2002
2017-09-09 11:10:59 Já deb il.
. Gamesites.cz ^War3FT+SaveXP #1 de_dust2 ( ok na nikoho mířené, ale je to nadávka )
Tvá snaha - Na serveru v chatu sem toho teda fakt moc neviděl co se týče snahy pomoci hráčům, a na webu už vůbec nic s nahlášením, když píšeš že jsou tam minimálně 4 co hrubě porušují pravidla proč je nenahlásíš do PP tedy?
Tvá historie - Minule jsi navíc byl zamítnut v akademii - post717038.html#p717038 navíc píšeš že jsi dostal bany a neměl jsi snahu s tím nic dělat.
Tvé možnosti - Akademie ve které jsi byl zamítnut, nebo nahlásíš 8 lidí do PP ( zabanovaných ) a za měsíc to zkusíš znovu
Zamítnotu.
Tvé vyjadřování.
2017-09-08 22:04:37 Koko t. Gamesites.cz ^War3FT+SaveXP #1 de_dust2002
2017-09-09 11:10:59 Já deb il.

Tvá snaha - Na serveru v chatu sem toho teda fakt moc neviděl co se týče snahy pomoci hráčům, a na webu už vůbec nic s nahlášením, když píšeš že jsou tam minimálně 4 co hrubě porušují pravidla proč je nenahlásíš do PP tedy?
Tvá historie - Minule jsi navíc byl zamítnut v akademii - post717038.html#p717038 navíc píšeš že jsi dostal bany a neměl jsi snahu s tím nic dělat.
Tvé možnosti - Akademie ve které jsi byl zamítnut, nebo nahlásíš 8 lidí do PP ( zabanovaných ) a za měsíc to zkusíš znovu
Zamítnotu.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Re: [ZAMÍTNUTO]Žádost o práva/ War3FT+SaveXP #1
Dobrá tedy, akademie. Jaké jsou Vaše následující instrukce? : -)
-
Fabie - Pokročilý
• Stránka 1 z 1