I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Smoke/Furien 1

Příspěvekod pver111 » 09 lis 2017, 21:20

:D pride mi to dost vtipne ale dostal som neopravneny Kick nasledne Ban uz to je 2x za posledne 2 dni od toho isteho admina
myslim si ze som neprekročil pravidla a to že sa reconnectnem na server pokial viem nieje na BAN neviem ako mam dodať dôkaz
prosim o vyjadrenie daneho admina. Dakujem :)
Život je na to, aby človek stúpal, a nie klesal.

Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý.
ALBERT EINSTEIN
pver111
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno]Smoke/Furien 1

od Rumcajz » 09 lis 2017, 21:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Smoke/Furien 1

Příspěvekod ChemiKaL » 09 lis 2017, 21:32

Zaregistroval som to už aj ja!Myslím si že mu ide len o rank a hlavne od vtedy čo už neni 1...A neviem či sa bere aj správanie mimo servera..Myslím tým nadávanie hráčom a podobné..
ChemiKaL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Erdek » 09 lis 2017, 21:37

Veľa krat som na F1 zaregistroval smokeove správanie aj ja. Hrávam tam dlho, a čo sa poznam s chalanmi tak mi velakrat hovorili o smokeovi ako o nejakom fakt namyslenom človeku, ktorý si s prepacenim honka práva na ľuďoch zo serveru na ktorých si skratka zasadne. Týmto ho nechcem uraziť, to nie, ale mal by si vstúpiť do svedomia a správať sa ku každému tak ako sa má. A o jeho správaní sa v súkromných správach na steame ani nehovorím. Počul som už veľa sťažnosti na smoka a myslim že ľudia majú fakt pravdu.
Obrázek
DayZ Survivor! "Killing armed people, helping unarmed people"
Erdek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod akafukaelaluka » 09 lis 2017, 21:41 VIP

Zdarec, omlouvám se že se sem vyjadřuji ale jde o danou situaci v přítomnosti Admina smoke

čiže kluci vy jste porušili hodně krát pravidla admin vás přitom napomenul a vy? nic ignor tak proto jsi dostal kick tak co na tom chceš, admin se zachoval tak jak měl.

Eště jednou se omluvám

Jinak co udělali? nadávky/kemp
akafukaelaluka
Mistr
Mistr

Příspěvekod Dreamek » 09 lis 2017, 21:42

Taktiež sa pridávam :) poslednou dobou nadáva na steame a ponižuje... Na servery sa správa ako keby bol najväčší šéf.... A pritom je kúsok ničoho :) Predtým bol dobrý admin, priam nepoznal som lepšíeho (okrem nasledujucého BarBara <3 ) Takéto správanie admina... :) To môže mať len gamesites ako fakt... Tí admini by mali byť o niečo mysľovo lepší ako my hráči :) ... odomňa všetko...

Inak Smoke :) ZMRDE.. ako to máš na steame :)
Secret Supporter. PM ME
Dreamek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod F3Smoke » 09 lis 2017, 21:49

čAU pver1, vůbec netuším o čem to mluvíš, bylo by fajn dodat nějaký důkaz nebo něco ať vím k čemu se přesněji vyjádřit.

Ano chemikal Ovšem, že mi jde jen o rank. :D :D A jak se chovám na svém steamu je všem asi jedno. ;) a abych ti tedy odpověděl proč sem si tě vlastně odebral, protože se chováš jak nevím co, viz komenty pod mým profilem.
Btw. tady máš důkazy o tvém dnešním banu kdyby sis náhodou chtěl stěžovat. - http://leteckaposta.cz/737237206

Erdek: to jak se ja bavím s x lidma na steamu může být všem uplně jedno. tvůj názor ti nikdo nebere, ale občas by to chtělo dohodit nějaký důkaz když mě chceš nejak "potrestat" nemyslíš? :lol: Co se týče honkaní "ega" jak ty tomu říkáš, nemám to zapotřebí, určití lidi se mají chovat na serveru normlane a nepsat hlouposti typu : hhh smoke ty nejsi první, snad tě to nějak nevzalo a podobný provokativní věci Bla bla. a věř nebo ne, ale nějaký rank jestli jsem 1. nebo 2. mi je celkem u šajny:D :D

Dreamek: jak se já jmenuju a nejmenuju na steamu, ti může být tuplem ukradený :D ale jinak dík, že mě takhle sleduješ ;)

Sm. :twisted:
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod akafukaelaluka » 09 lis 2017, 21:53 VIP

Dreame, Admin smoke dělá jen svou práci/povinnost jenže vy to nedokážete pochopit, Admin smoke jasně steam píše si s někým jsou tam nadávky neřeším ale že by se zrovna ponižoval na serveru a byl tam jako největší šéf si tedy nemyslím, smoka už taky poznám z NS.

Takže hlavě si uvědom te jak se chováte vy na serveru a jak se pak zachová admin.

A mě řešit nemusíš sem akademik který má taky nějaké povinnosti které musí splňovat.
akafukaelaluka
Mistr
Mistr

Příspěvekod Dreamek » 09 lis 2017, 21:53

Ale Smoke to že tu pošleš dôkazy a my nie... Ty si admin ty to musiš mať screenute.. My nie :D A to že plačeš za kažým RR a že niekto dostane permu stále.. tak... Hoňkanie Ega ako napísal neviem kto vyššie :)

Zmrde :)
Secret Supporter. PM ME
Dreamek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod pver111 » 09 lis 2017, 21:55

Smoke :DD uz davno vies kto som viac ludi mi pisalo na steam :D ak chces dodam tu okopirovane konverzacie od typkov :D tak preco robis ze nevies ? Smokee #Zmrde: tak mu vyrid at zhebne sam pičusek
Smokee #Zmrde: se chova jak piča dava si RR jak maly vyjebany decko
Smokee #Zmrde: a pak pise proc sis me odebral kvuli ranku ?
Smokee #Zmrde: aaaaaaaaaaaa
Smokee #Zmrde: ty kokot
Smokee #Zmrde: :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Barbar ja to chapek ak nadava niekto alebo nejako inak porusuje pravidla tak je to v pohode ten ban prijmem
ale teraz som neurobil nic proti pravidlam a zase som dostal ban :D prvykrat som si to s nim vyriesil v konv. na steame 2x uz ma to nebavi ...
Život je na to, aby človek stúpal, a nie klesal.

Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý.
ALBERT EINSTEIN
pver111
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ANGEEL » 09 lis 2017, 21:57 VIP

Už tady nespamujte, pište jsem jen racionální komentáře. (např. důkazy o provinění admina), nebo to zamknu.

Počkejte, až se sem nějaká kompetentní osoba vyjádří a vyřeší to.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dreamek » 09 lis 2017, 22:00

Nebudu se vyjadřovat, kam nemám, pokud mám problém s adminem, založím si vlastní stížnost podle vzoru.
Secret Supporter. PM ME
Dreamek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod F3Smoke » 09 lis 2017, 22:01

:D :D pod jménem pver1 opravdu nevím kdo jsi ;) mimochodem, vy si tu stěžujete na admina / na mně vy byste měli dodat důkazy :) a po třetí ti sem píšu, že tu nikoho nezájíma co si já píšu na steamu :D neudělal si nic? tamhle máš dukazy mrkni se na ně prosímtě :!:
Naposledy upravil F3Smoke dne 09 lis 2017, 22:02, celkově upraveno 1
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod Erdek » 09 lis 2017, 22:02

Obrázek
Erdek
Zkušený
Zkušený

Re: [v řešení]Smoke/Furien 1

Příspěvekod Izmael » 09 lis 2017, 22:38 VIP

Zdravím,

nevidím tu žádný důkaz o provinění admina a pokud vím, přehazování do jiného týmu je zakázáno, takže smůla.
Přesto se mi admin ozve co nejrychleji na steamu/ts!! ;)

Stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy