• Stránka 1 z 1
[Přijat] Přihláška na akademika / TomiCola
Ahoj! Tohle je moje třetí přihláška na akademika. Po asi 5 měsících bych se chtěl vrátit zpátky. Důvod proč jsem nebyl aktivní je napsáno dole.
• Nick ve hře: .:Ericcson:.
• Nick na fóru: TomiCola
• Odkaz na profil: tomicola-u54894.html
• Věk: 14
• Steam ID: STEAM_0:0:190115102
• Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
• Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2403
•Něco málo o mně: Čau já jsem Tomáš a.k.a TomiCola a.k.a Ericcson. Možná si mě někteří pamatujete jako akademika který si chtěl splnit svůj cíl (dosáhnout na admin práva) ale bohužel mu v cestě stáli 2 věci. Ted už ale ke mně. Jak už jsem říkal, jsem Tomáš a je mi 14 let (v době mé první a druhé žádosti na akademika mi bylo 13) Žiju ve městě Brno se svými rodiči a dvěma sourozenci. A ještě s mým psem
Chodím jako normální člověk na základku. Moje záliby jsou: hraní CS 1.6 a CS:GO (to už ale moc nehraju) potom koukání na televizi a sportování. Když mám nějákej ten volnej čas tak většinou hraju 1.6 a nebo jdu jen tak ven sám a nebo s kámošema.
• Proč chci akademika: Jak už jsem psal v první přihlášce tak chci pomáhat portálu gamesites a nahlašovat hráče co porušují pravidla a také od cheaterů kteří prostě neumějí hrát normálně.
• Moje prohřešky na GS nebo jinde:Je to už je dlouhá doba co jsem ban nedostal ale dostal sem ban za to že sem neuměl simonovat a že jsem si hrál s ctčkem. A další už si bohužel nepamatuju :/
• Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, akademika sem měl tuším před 4/5 měsíci. Potom sem byl odebraný za neaktivitu. Důvodem bylo to že sem neměl na to čas (škola. a to není výmluva
) a ještě k tomu se mi rozbil počítač. A myslím si že právě teď je ta chvíle kdy bych to mohl zvládnout. PS: když jsem byl akademik tak sem přešel po nějáké době na mod furien. Ten mě ale bohužel přestal bavit a já nevěděl co mám dělat. Potom sem po dlouhé době zašel na jailbreak a už sem si jistý že mod nezměním. Na JB už zůstanu.
Tak tohle byla moje přihláška na akademika. Budu rád když mě vezmete
Když mě nevezmete tak se nedá nic dělat. Kdyžtak to zkusím zase znova
PS: sorry za pravopis
• Nick ve hře: .:Ericcson:.
• Nick na fóru: TomiCola
• Odkaz na profil: tomicola-u54894.html
• Věk: 14
• Steam ID: STEAM_0:0:190115102
• Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
• Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2403
•Něco málo o mně: Čau já jsem Tomáš a.k.a TomiCola a.k.a Ericcson. Možná si mě někteří pamatujete jako akademika který si chtěl splnit svůj cíl (dosáhnout na admin práva) ale bohužel mu v cestě stáli 2 věci. Ted už ale ke mně. Jak už jsem říkal, jsem Tomáš a je mi 14 let (v době mé první a druhé žádosti na akademika mi bylo 13) Žiju ve městě Brno se svými rodiči a dvěma sourozenci. A ještě s mým psem

• Proč chci akademika: Jak už jsem psal v první přihlášce tak chci pomáhat portálu gamesites a nahlašovat hráče co porušují pravidla a také od cheaterů kteří prostě neumějí hrát normálně.
• Moje prohřešky na GS nebo jinde:Je to už je dlouhá doba co jsem ban nedostal ale dostal sem ban za to že sem neuměl simonovat a že jsem si hrál s ctčkem. A další už si bohužel nepamatuju :/
• Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, akademika sem měl tuším před 4/5 měsíci. Potom sem byl odebraný za neaktivitu. Důvodem bylo to že sem neměl na to čas (škola. a to není výmluva

Tak tohle byla moje přihláška na akademika. Budu rád když mě vezmete

PS: sorry za pravopis

Genialita se rodi hlouposti a hloupost se rodi z geniality.
-
TomiCola - Pokročilý
[Přijat] Přihláška na akademika / TomiCola
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přihláška na akademika / TomiCola
Také bych chtěl gamesites posílit. A aby nebyly žádné hádky,cheateři atd. No prostě aby se hrálo normálně. Ale to se asi nestane i kdyby tam bylo 100000 adminů. 

Genialita se rodi hlouposti a hloupost se rodi z geniality.
-
TomiCola - Pokročilý
Re: Přihláška na akademika / TomiCola
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1