[Přijat] Přihláška na akademika / TomiCola

Příspěvekod TomiCola » 12 lis 2017, 07:29 VIP

Ahoj! Tohle je moje třetí přihláška na akademika. Po asi 5 měsících bych se chtěl vrátit zpátky. Důvod proč jsem nebyl aktivní je napsáno dole.
Nick ve hře: .:Ericcson:.
• Nick na fóru: TomiCola

• Odkaz na profil: tomicola-u54894.html

• Věk: 14

• Steam ID: STEAM_0:0:190115102

• Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

• Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2403

•Něco málo o mně: Čau já jsem Tomáš a.k.a TomiCola a.k.a Ericcson. Možná si mě někteří pamatujete jako akademika který si chtěl splnit svůj cíl (dosáhnout na admin práva) ale bohužel mu v cestě stáli 2 věci. Ted už ale ke mně. Jak už jsem říkal, jsem Tomáš a je mi 14 let (v době mé první a druhé žádosti na akademika mi bylo 13) Žiju ve městě Brno se svými rodiči a dvěma sourozenci. A ještě s mým psem :D Chodím jako normální člověk na základku. Moje záliby jsou: hraní CS 1.6 a CS:GO (to už ale moc nehraju) potom koukání na televizi a sportování. Když mám nějákej ten volnej čas tak většinou hraju 1.6 a nebo jdu jen tak ven sám a nebo s kámošema.

• Proč chci akademika: Jak už jsem psal v první přihlášce tak chci pomáhat portálu gamesites a nahlašovat hráče co porušují pravidla a také od cheaterů kteří prostě neumějí hrát normálně.

• Moje prohřešky na GS nebo jinde:Je to už je dlouhá doba co jsem ban nedostal ale dostal sem ban za to že sem neuměl simonovat a že jsem si hrál s ctčkem. A další už si bohužel nepamatuju :/

• Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, akademika sem měl tuším před 4/5 měsíci. Potom sem byl odebraný za neaktivitu. Důvodem bylo to že sem neměl na to čas (škola. a to není výmluva :D) a ještě k tomu se mi rozbil počítač. A myslím si že právě teď je ta chvíle kdy bych to mohl zvládnout. PS: když jsem byl akademik tak sem přešel po nějáké době na mod furien. Ten mě ale bohužel přestal bavit a já nevěděl co mám dělat. Potom sem po dlouhé době zašel na jailbreak a už sem si jistý že mod nezměním. Na JB už zůstanu.

Tak tohle byla moje přihláška na akademika. Budu rád když mě vezmete :) Když mě nevezmete tak se nedá nic dělat. Kdyžtak to zkusím zase znova :)
PS: sorry za pravopis :D
Genialita se rodi hlouposti a hloupost se rodi z geniality.
TomiCola
Pokročilý
Pokročilý

[Přijat] Přihláška na akademika / TomiCola

od Rumcajz » 12 lis 2017, 07:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Přihláška na akademika / TomiCola

Příspěvekod TomiCola » 12 lis 2017, 07:35 VIP

Také bych chtěl gamesites posílit. A aby nebyly žádné hádky,cheateři atd. No prostě aby se hrálo normálně. Ale to se asi nestane i kdyby tam bylo 100000 adminů. :D
Genialita se rodi hlouposti a hloupost se rodi z geniality.
TomiCola
Pokročilý
Pokročilý

Re: Přihláška na akademika / TomiCola

Příspěvekod Tommy58 » 12 lis 2017, 19:56 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky