• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[VYRIEŠENE]Pád hry při demu
Zdravím,dema natáčím již hodně dlouho a nikdy se mi nedělo to co ted.Demo normálně začnu natáčet a normálně se mi uloží do složky se hrou.Když ale chci demo spustit tak mi spadne hra.Demo nejde ani,když ho pošlu někomu jinému aby to zkusil.Co jsem se tak dozvěděl od několika lidí,tak nejsem jediný s tímto problémem.
Děkuji za každou možnou radu
Děkuji za každou možnou radu

„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
[VYRIEŠENE]Pád hry při demu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pád hry při demu
Ověř integritu hry, a pošli mi prosím do PM nějaké takhle vadný demo. 

Steam: goo.gl/pFQJkd
"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

Taygete píše:bac bac zlý wajx au au
-
Wajx - Drbna
Řeším stejný problém.
Dema od jiných hráčů bez problémů přehraji.
Dema se mi natáčí a ukládají. Pokud se pokouším přehrát své demo, hra mi spadne bez jakékoliv chybové hlášky.
Dema od jiných hráčů bez problémů přehraji.
Dema se mi natáčí a ukládají. Pokud se pokouším přehrát své demo, hra mi spadne bez jakékoliv chybové hlášky.
-
SnowTastesGreat - Mistr
Po ověření integrity se nepovedl ověřit jeden soubor, který byl stažen.
Problém nevyřešen. Během dne budu reinstalovat CS, na internetu není o tomto ani zmínka.
Dodal bych, že problém začal u nás obou ve stejnou chvíli a to po updatu CSGO na novou verzi, kdy nefungovaly gamesites servery nějakou dobu.
Problém nevyřešen. Během dne budu reinstalovat CS, na internetu není o tomto ani zmínka.
Dodal bych, že problém začal u nás obou ve stejnou chvíli a to po updatu CSGO na novou verzi, kdy nefungovaly gamesites servery nějakou dobu.
-
SnowTastesGreat - Mistr
Nahraj to demo niekam a hoď sem link, prosím. Celkom ma to zaujíma.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Toto je jedno z těch dem : http://leteckaposta.cz/994991444
„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
Taaakže, nové info.
Jak jistě víte, začně-li nová mapa, pokračuje se v natáčení dema s stejným jménem ale příponou _2 , další mapu _3 atd atd.
Taaak a teď se držte
Pokud se to demo začne natáčet takto samo, je plně funkční 
Jak jistě víte, začně-li nová mapa, pokračuje se v natáčení dema s stejným jménem ale příponou _2 , další mapu _3 atd atd.
Taaak a teď se držte

-
SnowTastesGreat - Mistr
Reinstal CSGO mi nepomohl!
-
SnowTastesGreat - Mistr
Tento problém nemám jen s jailbreak servery, zkoušel sem to na deathmatchi a je to to samé..

-
SnowTastesGreat - Mistr
Poslední dobu se mi děje naprosto totéž. Téměř 90% dem, která natočím, mi po jejich spuštění způsobí pád hry. Tento problém mě dost omezuje v natáčení do PP. Také jsem zkoušel reinstalovat CS, což mi taktéž nepomohlo. Podle mě je tento problém způsoben novým updatem CS:GO a doufám, že se to opraví. Budu rád, za každé nové informace o tomto problému a děkuji Snowovi za radu s funkčností dema, pokud je natáčena i následující mapa.
CS:GO Admin 7.3.2018 - 7.3.2020
-
Krakin - Mistr
Neboť nejspíš zrovna nemají supporti moc času (svátky, škola atp.) , tak jsem přestal čekat a dal se do akce s řešením tohoto bugu ještě jednou na vlastní pěst.
V následujícím komentáři popíšu, jak se problému s nefungujícím commandem do konzole "record" vypořádat, prosím někoho s právy, aby z následujícího komentáře udělal tutorial.
Děkuji, Snow
V následujícím komentáři popíšu, jak se problému s nefungujícím commandem do konzole "record" vypořádat, prosím někoho s právy, aby z následujícího komentáře udělal tutorial.
Děkuji, Snow
-
SnowTastesGreat - Mistr
Problém: Při přehrávání CS:GO dema se mi vypne hra
Řešení:
1. odinstalujte hru přes Steam
https://ctrlv.cz/bgWD
2. Před následujícím krokem se ujistěte, že v složce se soubory hry nemáte něco, co potřebujete zálohovat! (pro mě to byly např. screenshoty a dema ze hry)
Klikněte na vlastnosti
https://ctrlv.cz/AyNw
V MÍSTNÍ SOUBORY klikněte na PROCHÁZET MÍSTNÍ SOUBORY
https://ctrlv.cz/yVdl
Smažte všechno co jde vidět v složce která se vám otevře
3. Stáhněte si program Driver booster (k dnešnímu datu 9.12. je verze 5.1)
https://www.slunecnice.cz/sw/driver-booster/ - odkaz na stažení Free verze (verzi PRO nemusíte kupovat pro opravu tohoto bugu)
Program je v češtině a aktualizuje vám zastaralé ovladače PC
4. Restartujte počítač
5. Nainstalujte hru CS:GO obvyklým způsobem
6. Nepřipojujte se na Jailbreak servery Gamesites(zatím nevím jestli je to i v ostatních módech), v souborech serveru je chyba, která po stažení znemožní používat příkaz record.
Nyní byste neměli mít problém natáčet demo z deathmatche, competetive a jiných oficiálních Valve serverů.
Řešení:
1. odinstalujte hru přes Steam
https://ctrlv.cz/bgWD
2. Před následujícím krokem se ujistěte, že v složce se soubory hry nemáte něco, co potřebujete zálohovat! (pro mě to byly např. screenshoty a dema ze hry)
Klikněte na vlastnosti
https://ctrlv.cz/AyNw
V MÍSTNÍ SOUBORY klikněte na PROCHÁZET MÍSTNÍ SOUBORY
https://ctrlv.cz/yVdl
Smažte všechno co jde vidět v složce která se vám otevře
3. Stáhněte si program Driver booster (k dnešnímu datu 9.12. je verze 5.1)
https://www.slunecnice.cz/sw/driver-booster/ - odkaz na stažení Free verze (verzi PRO nemusíte kupovat pro opravu tohoto bugu)
Program je v češtině a aktualizuje vám zastaralé ovladače PC
4. Restartujte počítač
5. Nainstalujte hru CS:GO obvyklým způsobem
6. Nepřipojujte se na Jailbreak servery Gamesites(zatím nevím jestli je to i v ostatních módech), v souborech serveru je chyba, která po stažení znemožní používat příkaz record.
Nyní byste neměli mít problém natáčet demo z deathmatche, competetive a jiných oficiálních Valve serverů.
-
SnowTastesGreat - Mistr
+ teď mi psal Wajx, že problém vyřešil vypnutím ochran antiviru.
Pokusím se během dne i o toto, mnohem pohodlnější
řešení
Pokusím se během dne i o toto, mnohem pohodlnější

-
SnowTastesGreat - Mistr
Zdar,
ono celkově CS:GO koliduje skoro se vším v PC
Základ pro dobrou hratelnost a spuštění dema u CS:GO -
Žádný Antivirus
Žádné externí podpůrné programy
Žádný wooden PC - RAM minimálně 8gb a procesor minimálně 4 jádro i5
Pokud tohle nemáš, tak ti nikdy CS:GO nepůjde tak jak chceš. Chystají se další updaty pro tuto hru, které mají vyřadit slabé počítače ze hry.
ono celkově CS:GO koliduje skoro se vším v PC

Základ pro dobrou hratelnost a spuštění dema u CS:GO -
Žádný Antivirus
Žádné externí podpůrné programy
Žádný wooden PC - RAM minimálně 8gb a procesor minimálně 4 jádro i5
Pokud tohle nemáš, tak ti nikdy CS:GO nepůjde tak jak chceš. Chystají se další updaty pro tuto hru, které mají vyřadit slabé počítače ze hry.
LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
• Stránka 1 z 2 • 1, 2