Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Gert / Jailbreak

Příspěvekod Gerticek » 17 pro 2017, 07:09 VIP

Nick na serveru: Gert
SID: STEAM_0:0:187927289
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 13 let
Mé HlStats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=31755
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem 6x ban za spamování a jednou za mfk co už bylo dávno,další za Neschopnost CT/ Simona, a další za neznalost pravidel, úmyselné kazenie hry 1x, tyhle bany co jsem dostal už jse nebudou opakovat a byly už dávno.
Něco o mně: Jmenuji se Ondra, je mi 13 let sedim často u pc a hraju jailbreak každej den.
Proč právě já. Jsem spolehlivý člověk umim pravidla na jailbreak serveru, pokaždý když jdu na jailbreak vidim lidi co neumí pravidla a kazí mi hru a nemůžu stim nic dělat protože nejsem admin davají mě do bloku, pořebujou pomoc aby se na servech hrálo dobře a ne aby nám nikdo kazil jailbreak.
Zkušenosti s CS:GO: mám odehráno 930 hodin a z toho 500 hodin jailbreaku co jsi myslim že je slušne, hru jsem dostal k narozeninám.
Já už jsem se změnil a přísahám že už nedostanu ban, stejně to podle mě neprospěje asi kvůli věku ale za pokus to stojí.
Obrázek
Gerticek
Drbna
Drbna

[Z] Gert / Jailbreak

od Rumcajz » 17 pro 2017, 07:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gert / Jailbreak

Příspěvekod byLife » 21 pro 2017, 03:21 VIP

Poprosím hráče o reference
Líbí se mi tvoje motivace, moc tě neznám, ale nějak po Vánocích si spolu zahrajeme, splnil si akademii a i tak dále nahlašuješ, máš snahu nám dokázat, že o ty práva stojíš, čili uvidíme jak to s tebou bude vypadat
byLife
CS:GO Admin

Re: [Reference] Gert / Jailbreak

Příspěvekod byLife » 26 pro 2017, 10:50 VIP

Někdě si tě potom odchytneme na serveru, buď já nebo Brookly a podle toho se rozhodneme
byLife

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 pro 2017, 15:37

Hrávám s ním často, vždycky je u T. Nepamatuji si že by někdy byl u CT nebo tvořil hru jako Simon.
Takže má ještě co zlepšovat..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod byLife » 27 pro 2017, 22:00 VIP

Gerte, snažíš se pěkně, ale na tom serveru stále žádná sláva, prozatím tě zamítnu, zkus si udělat trošku respekt a ber více simona, prosazuj se atp.
byLife

Zpět na Nábory Adminů