• Stránka 1 z 1
[Z] Gert / Jailbreak
Nick na serveru: Gert
SID: STEAM_0:0:187927289
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 13 let
Mé HlStats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=31755
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem 6x ban za spamování a jednou za mfk co už bylo dávno,další za Neschopnost CT/ Simona, a další za neznalost pravidel, úmyselné kazenie hry 1x, tyhle bany co jsem dostal už jse nebudou opakovat a byly už dávno.
Něco o mně: Jmenuji se Ondra, je mi 13 let sedim často u pc a hraju jailbreak každej den.
Proč právě já. Jsem spolehlivý člověk umim pravidla na jailbreak serveru, pokaždý když jdu na jailbreak vidim lidi co neumí pravidla a kazí mi hru a nemůžu stim nic dělat protože nejsem admin davají mě do bloku, pořebujou pomoc aby se na servech hrálo dobře a ne aby nám nikdo kazil jailbreak.
Zkušenosti s CS:GO: mám odehráno 930 hodin a z toho 500 hodin jailbreaku co jsi myslim že je slušne, hru jsem dostal k narozeninám.
Já už jsem se změnil a přísahám že už nedostanu ban, stejně to podle mě neprospěje asi kvůli věku ale za pokus to stojí.
SID: STEAM_0:0:187927289
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 13 let
Mé HlStats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=31755
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem 6x ban za spamování a jednou za mfk co už bylo dávno,další za Neschopnost CT/ Simona, a další za neznalost pravidel, úmyselné kazenie hry 1x, tyhle bany co jsem dostal už jse nebudou opakovat a byly už dávno.
Něco o mně: Jmenuji se Ondra, je mi 13 let sedim často u pc a hraju jailbreak každej den.
Proč právě já. Jsem spolehlivý člověk umim pravidla na jailbreak serveru, pokaždý když jdu na jailbreak vidim lidi co neumí pravidla a kazí mi hru a nemůžu stim nic dělat protože nejsem admin davají mě do bloku, pořebujou pomoc aby se na servech hrálo dobře a ne aby nám nikdo kazil jailbreak.
Zkušenosti s CS:GO: mám odehráno 930 hodin a z toho 500 hodin jailbreaku co jsi myslim že je slušne, hru jsem dostal k narozeninám.
Já už jsem se změnil a přísahám že už nedostanu ban, stejně to podle mě neprospěje asi kvůli věku ale za pokus to stojí.

-
Gerticek - Drbna
[Z] Gert / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gert / Jailbreak
Poprosím hráče o reference
Líbí se mi tvoje motivace, moc tě neznám, ale nějak po Vánocích si spolu zahrajeme, splnil si akademii a i tak dále nahlašuješ, máš snahu nám dokázat, že o ty práva stojíš, čili uvidíme jak to s tebou bude vypadat
Líbí se mi tvoje motivace, moc tě neznám, ale nějak po Vánocích si spolu zahrajeme, splnil si akademii a i tak dále nahlašuješ, máš snahu nám dokázat, že o ty práva stojíš, čili uvidíme jak to s tebou bude vypadat
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [Reference] Gert / Jailbreak
Někdě si tě potom odchytneme na serveru, buď já nebo Brookly a podle toho se rozhodneme
-
Hrávám s ním často, vždycky je u T. Nepamatuji si že by někdy byl u CT nebo tvořil hru jako Simon.
Takže má ještě co zlepšovat..
Takže má ještě co zlepšovat..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Gerte, snažíš se pěkně, ale na tom serveru stále žádná sláva, prozatím tě zamítnu, zkus si udělat trošku respekt a ber více simona, prosazuj se atp.
-
• Stránka 1 z 1