I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: [Vyresene]Sťažnosť na admina/duch vianočných banov

Příspěvekod jero666 » 15 úno 2018, 15:55

Jasne chápem.. Každý čo nestráži simona a človek ho na to upozorní, tak dostane ban na chat a skončí za idiota.. Chápem nič k tomu iné mi netreba. Konkrétne ešte bude vedieť, čop robil.. Skákal na trampolíne a snažil sa čo najďalej skočiť ;)
jero666
Pokročilý
Pokročilý

od Rumcajz » 15 úno 2018, 15:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 úno 2018, 16:02

Chtel jsem vyslechnout tvou verzi a dobrat se pokojneho konce. Jak vsak mohu verit cloveku, ktery pise opakovane picoviny i pote, co napise "toto sou me posledni slova"??
Kdyz ti nemuzu verit v takove banalite, jak bych mol uverit tve verzi pribehu?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod jero666 » 15 úno 2018, 16:04

Ja už som skončil, len tu prišiel pekný screen, kde som bol krivo obvinený, tak som sa nejak chcel obhájiť.
jero666
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 úno 2018, 16:23

Pokud myslis screen od noblemara, nikde neni psano ze na nem jsi ty.. pouze pise ze ti da permu protoze se chovas jako "toxic kokutek", coz lze vycist z toho co pises v teto stiznosti. Dale ti poskytl navod k unbanu a klidnemu pristupu na server.
Nevim proto, proc si mel potrebu se obhajovat, kdyz na tebe nikdo neutocil.
Pusobi to na me snahou stale vice a vice prezentovat vlastni hloupe nazory, bez spetky zajmu o nejake reseni.
Skoda, ale kdo chce kam, ...
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Faster212 » 15 úno 2018, 22:49

Garlin píše:jto je fuk :) tak si to odneses i za neho hahahahaha. btw dalsi clen vedeni ta ma v pici :D

Jsem hloupý, už toho nechám.
Faster212
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Faster212 » 15 úno 2018, 23:33

Faster212 píše:
Garlin píše:jto je fuk :) tak si to odneses i za neho hahahahaha. btw dalsi clen vedeni ta ma v pici :D

Jsem hloupý, už toho nechám.

prostacek hlupak velmi hloupi clovek to je vsetko?? :D :D ale nie ja ani neviem preco som tie picoviny vsade pisal ale prislo my to velmi smiesne v tej chvili (neviem preco) hlavne ma mrzelo co som napisal tomu typkovi o tu pomoc pri VIP kedze prisiel z dobrym umyslom... Ale ostatne nelutujem hlavne co som napisal v tomto prispevku lebo ked som pozeral kolko je na tohto dementa staznosti tak by sa uz vazne mohol nad sebou zamysliet... on chce banovat? sak tu snad ziadny hrac nema horsi slovnik nez on a on si ide banovat 1 2 nadavky (nehovorom priamo v tomto threade). Povedal som co chcel za tie prispevky sa ospravadlnujem aj ked my to vtedy prislo velmi zabavne :)

PS: zrejme mi tento "VEDUCI" aj tak zmaze alebo zmeni moj prispevok takze Dobru noc :)
Faster212
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 16 úno 2018, 00:22

ja nadavky nebanuju :D len ked ma nekto moc nahneva, a ja som ti prispevok needitoval ;)
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Faster212 » 16 úno 2018, 00:40

Garlin píše:ja nadavky nebanuju :D len ked ma nekto moc nahneva, a ja som ti prispevok needitoval ;)

Z mojho uhla pohladu: Takze banujes na zaklade toho ci toho hraca mas/nemas rad alebo ci ta sere/nesere, vobec nebanujes objektivne ako by mal spravny admin banovat? ale zrejme si tu uz nejaky ten piatok a to co pisem ja aj tak nikoho nezaujima ;)
Faster212
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 16 úno 2018, 00:44

plus minus je to tak.
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod MalinaSK » 16 úno 2018, 13:05

vysmech admina.jpg
to isté sa stalo dnes mne :)

Obsah topicu bude rozdělen do bodů:

1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Po upozornení hráča na to, že nestráži simona na mape som dostal ban na chat v trvaní 6hodín z dôvôdu "NEOTRAVUJ".. Vôbec mi to žily netrhá ten ban, len chcem upozorniť na demenciu, ktorá prevláda pri niektorých adminoch.. Je to smiešne, ak si niekto dovolí takto banovať a takto znepríjemňovať hru VIP hráčom, korí živia tento beh servera.. Keby som sa aj nejak mohol k tomu vyjadriť na tom servery, tak sa stavím, že dotyčný admin sa mi bude vyhrážať permou, ako to bolo v minulom príbehu. Pekne, ale určite vám ten server pomaly topí :) V zápätí ešte upozorním na jeho všemocný slovník, ktorý tak prirovnám k 12 ročnému decku. Tak 5 minút pred udelením banu na chat mal pekný slovník na hráča JAY.. To, že mu ten hráč nadával si nemyslím, že ho muselo viesť k tomu, aby mu opätoval nadávky. Nesie pekný vzor ostatným hráčom, ako sa majú správať v neprítomnosti nejakého admina na servery.. PEACE
2. Důkazy - screenshot / demo: Ak bude potrebné, tak priložím z HLTV[/quote]
MalinaSK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MalinaSK » 16 úno 2018, 15:03

jero666 píše:- Název topicu - DUCH VIANOČNÝCH BANOV/JB1

Obsah topicu bude rozdělen do bodů:

1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Po upozornení hráča na to, že nestráži simona na mape som dostal ban na chat v trvaní 6hodín z dôvôdu "NEOTRAVUJ".. Vôbec mi to žily netrhá ten ban, len chcem upozorniť na demenciu, ktorá prevláda pri niektorých adminoch.. Je to smiešne, ak si niekto dovolí takto banovať a takto znepríjemňovať hru VIP hráčom, korí živia tento beh servera.. Keby som sa aj nejak mohol k tomu vyjadriť na tom servery, tak sa stavím, že dotyčný admin sa mi bude vyhrážať permou, ako to bolo v minulom príbehu. Pekne, ale určite vám ten server pomaly topí :) V zápätí ešte upozorním na jeho všemocný slovník, ktorý tak prirovnám k 12 ročnému decku. Tak 5 minút pred udelením banu na chat mal pekný slovník na hráča JAY.. To, že mu ten hráč nadával si nemyslím, že ho muselo viesť k tomu, aby mu opätoval nadávky. Nesie pekný vzor ostatným hráčom, ako sa majú správať v neprítomnosti nejakého admina na servery.. PEACE
2. Důkazy - screenshot / demo: Ak bude potrebné, tak priložím z HLTV
Přílohy
vysmech admina.jpg
neviem ci toto je normalne , ak vas admin zabanuje na chatbane za nic a potom sa vam vysmieva ... podotykam predtym sa mi aj vyhrazal :)
MalinaSK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 16 úno 2018, 15:16

Vsak ja som sa ti nevysmieval a zaloz si svoju staznost :D
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod StopStalin » 18 úno 2018, 21:00

Je to slovák. Co od něj můžete čekat bratři češi. Podčlověk slovenský
Heil Zeman!!!
StopStalin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Předchozí