Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnute] JailBreak #1 / jks

Příspěvekod jks » 24 bře 2018, 17:27 VIP

Dobrý deň, som tu opäť s mojou žiadosťou o admina a ako sa vraví, za skúšku nič nedám...

Nick v hre : jks

Nick na fóre : jks

Profil na fóre : jks-u46447.html

Vek : 17

Steam nick : jks

Steam ID : STEAM_0:1:4339514

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=4634

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Momentálne nič, STEAM čistý. Ale nedávno som dostal na JailBreaku BAN za FK, ktorý som ani nevedel že som dal... Zbehla sa myslím nejaká vzbura, a každému sa stane, že sa šmykne myš, keď je väzňov veľa... Nuž dal som FK, nenahlásil VD a dostal BAN na 4 hodiny. Ale z toho som sa poučil, že už nabudúce budem dávať väčší pozor, aj keď to nie je také hrozne, no ale stane sa :? Na iných portáloch nehrajem, som aktívny hráč iba tu a rád by som sa už posunul konečne ďalej...

Niečo o sebe : Volám sa Miroslav, pochádzam z Košíc, rád hrajem futbal a aktívne cvičím. Nuž omnoho času trávim hrania CS, konkrétne Gamesites/JB1. Tam som myslím že určite známy a každý ma dobre pozná. Moja aktivita je veľká, musím si to priznať aj sám, aj keď mi z toho niekedy šibe, no JailBreak ma nikdy neomrzel a ani neomrzí. Taktiež priznávam, že som niekedy svoje emócie žiaľ nevedel dobre ovládať, ale momentálne to mám už pod kontrolou a tak to aj ostane...

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Pretože moja aktivita ma premohla a taktiež si myslím, že mám dosť skúsenosti na to, aby som bol adminom na JailBreaku. JailBreak hrajem už dosť dlho a osobne si myslím, že mám na to, cítim sa na to, ovládam to a túžim po tom. A taktiež si aj myslím že je najväčší čas, aby som to opäť aspoň skúsil a mal aspoň maličké šťastie. Neviem čo viac k tomu dodať, rozhodol som sa tak a som zmierený s tým prijať aj negatívne veci. Samozrejme poriadok na serveri je pre mňa prioritou. V minulosti som bol zamietnutý pretože som nemal žiadne nahlásenia, nuž nemám ani teraz. Musím sa priznať, že nahlásenia mi nejdú, ale radšej vyriešim veci urýchlene, a to tak, že prelistujem Steam friend a nájdem nejakého prvého Online hráča/tzv. Admina a napíšem mu. V poslednej dobe mám šťastie na to, že keď hrajem, tak je dosť veľká pravdepodobnosť, že sa tam stretnem s nejakým adminom, ktorého veľmi dobre poznám a vtedy netreba riešiť veci nahlásením. Takže často sa mi stane, že na serveri hrajem s adminmi ktorých poznám, možno že poznajú aj oni mňa (neviem), väčšinu mám totiž na Steame. Čiže čo sa týka tých nahlásení, nejak s tým nevynikám, a nemám na to ani šťastie a ani čas. To je moje jediné - a ostatné veci spĺňam a mali by byť v poriadku. Rád by som riešil veci konečne priamo a to robením poriadkov na serveri, kontroly apod... A zaručujem, že toto mi pôjde oveľa lepšie.

Takže ďakujem vám za váš čas a dúfam, že už tentokrát budem mať konečne nejaké to šťastie na práva. NESKLAMEM, STAČÍ MI IBA VERIŤ!
Pekný deň praje jks
;)
[VIP] ▬► WEB
[VIP] + [EVIP] ▬► JailBreak #1
[VIP] + [EVIP] ▬► Dust2 Only #1
[VIP] + [EVIP] ▬► Zombie Blood #1
jks
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Zamietnute] JailBreak #1 / jks

od Rumcajz » 24 bře 2018, 17:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak #1 / jks

Příspěvekod Habs » 25 bře 2018, 12:09 VIP

Zamietnem ti žiadosť s odporúčaním, čo robiť lepšie a čomu sa stranit. Ty sa na to vyprdnes a o par mesiacov si požiadaš znovu. S týmto prístupom neuspeješ.

post759947.html#p759947
Z tvojej strany sa nezmenilo nič, verdikt zostáva nezmeny tiež.

Zamietnuté
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Zamietnute] JailBreak #1 / jks

Příspěvekod jks » 25 bře 2018, 12:35 VIP

No dobre Habs, tak mi teda poraď čo robiť lepšie... Lebo ja okrem tých nahlásení v sebe chybu nevidím. Na čo sa vyprdnem? No zmenilo sa, akurát pár viet som si zanechal...
jks
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod jks » 25 bře 2018, 12:39 VIP

A budem rád, keď ma na zopár veci upozorníš práve ty... Len neviem čo robím zle. Takže keď budem nahlasovať, mám u teba aspoň nejakú šancu?
jks
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Habs » 25 bře 2018, 14:07 VIP

Takže keď budem nahlasovať, mám u teba aspoň nejakú šancu?

To sa dozvieš, keď začneš nahlasovať. Nemám rád a myslím si, že nie je správne, aby si to robil len za cenu práv.
No dobre Habs, tak mi teda poraď čo robiť lepšie.

Zo servera ťa nevnímam nejak extra pozitívne, oklam alebo zmeň tento môj aktuálny dojem. Odporúčam častú hru u CT a do určitej miery sa správať ako admin a to najma pri poučovaní hráčov o jednotlivých situáciach, zabezpečovaní plynulejšieho chodu hry atď..
Lebo ja okrem tých nahlásení v sebe chybu nevidím.

Možno aj to je chyba.

Kód: Vybrat vše
2018-03-22 21:18:31   ale co tu kempis ty zasran :D.
2018-03-21 16:36:32   (Team) arnius boha ty si neskutocne decko....
2018-03-21 15:33:18   lamka s wh mi napise, ze som lamka..
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod jks » 25 bře 2018, 15:42 VIP

Dobre, rozumiem ti. Častá hra u CT tu je a aj tu celý čas bola, väčšinou som dozorca.
jks
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod jks » 25 bře 2018, 15:54 VIP

A s tými nahláseniami sa skúsim nejak potrápiť, aby som mal aspoň v tomto nejaké +...
jks
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Nábory Adminů