• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Vyriesenie situacie
Ešte podotknem toho Knedlajsa. Na túto situáciu mal inú odpoveď. Pýtal sa ho jeden nemenovaný hráč na steam, a ten hráč mi potom aj poslal. Odpoveď tak nebola správna. Takže ja by som mu až tak neveril
.
Dám tu ešte jednu situáciu. Nie je síce z JB, ale tak na JB sa používa snáď viac módov, čím si môžeš uľahčiť dostať sa k PP.
Na H'n'S je taký menší trick, ako zabrániť zabitia od CT. Je to tak, že ak ste CT a T na rebríku, CT je nad vami a snaží sa vám nejak znemožniť voľný priechod hore, jednoducho pôjdete k nemu, čupnete si pod neho, a zhodí ho to z toho rebríka. Nejedná sa o block.
Jednoducho, chce prežiť, tak spraví menší trick.

Dám tu ešte jednu situáciu. Nie je síce z JB, ale tak na JB sa používa snáď viac módov, čím si môžeš uľahčiť dostať sa k PP.
Na H'n'S je taký menší trick, ako zabrániť zabitia od CT. Je to tak, že ak ste CT a T na rebríku, CT je nad vami a snaží sa vám nejak znemožniť voľný priechod hore, jednoducho pôjdete k nemu, čupnete si pod neho, a zhodí ho to z toho rebríka. Nejedná sa o block.

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
No tak ti zle poradil. Ved vsetci sme ludia a vsetci sme sa niekedy pomylili, aj v JB situaciach. Dokonca si pamatam aj ked chybu spravil Awee o ktorom sa da povedat ze je taky pradedo celeho JB, ktory vymyslel aj vsetky pravidla. A ako byvaly mudry admin tiez vies ze aj ked situacie vyzeraju podobne, mozu sa riesit inak. Preto by som to uz vobec neprirovnaval k HNS a bugovaniu na rebriku. Proste sa zmier ze to tak je ako ked sa zalozili ine pravidla. JE nelogicke zabijat kvoli tomu ze nejaky hrac vyuziva bug v hre na to aby ostatnym pokazil kolo bez toho aby sa mohol branit, preto ked sa tak stane ma dostat cas sa vratit.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
chickeylolz píše:Fox, je to stále tá istá situácia ako aj s rebríkom. Bugovanie ako bugovanie. Keď to hráč vie, tak prečo by sa to malo zakazovať. Ten, kto vie Bunnyhop, tak dostane slay za to, že napr. pri futbale je rýchlejší pomocou bunnyhopu ako druhý hráč? Viem lepšie longjump, ďalej doskočím, druhý hráč sa nevie dostať na ten druhý block, lebo to nevie, tiež dostanem slay?
Motáš hrušky a jablka dohromady... a to, že je to za Slay je naprosto v pořádku, ty nemáš co bugovat hráče a je uplně jedno, jestli jsiu nebo nejsou zákazy.
-
Fooox - Kazatelův učeň
Tak takto. Nie je bugovanie ako bugovanie, ako píše chicken.
Ak sú väzni na rebríku počas HVD, je to ich boj a ak ich niekto bugne tak, že sa pádom zabijú, majú smolu. Nikto im tam nekázal byť.
Naopak pri situácii, kde väzňom Simon jasne určí miesto, kam sa majú postaviť a nejaký hráč bude bagripom alebo akokoľvek inak kaziť hru tým hráčom tým, že ich vybuguje na hlavy ostatným, dostane slay.
Situáciu som konzultoval s Maxipsom, takže sa láskavo prestaňte bugovať a hľadať v tej hre každú malú chybičku, kde by sa dalo vydrbať s pravidlami a začnite hrať normálne....
Kvôli SPAMu -> Lock.
Ak sú väzni na rebríku počas HVD, je to ich boj a ak ich niekto bugne tak, že sa pádom zabijú, majú smolu. Nikto im tam nekázal byť.
Naopak pri situácii, kde väzňom Simon jasne určí miesto, kam sa majú postaviť a nejaký hráč bude bagripom alebo akokoľvek inak kaziť hru tým hráčom tým, že ich vybuguje na hlavy ostatným, dostane slay.
Situáciu som konzultoval s Maxipsom, takže sa láskavo prestaňte bugovať a hľadať v tej hre každú malú chybičku, kde by sa dalo vydrbať s pravidlami a začnite hrať normálne....

Kvôli SPAMu -> Lock.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 2 z 2 • 1, 2