• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Demo / JB2
Dobrý den, kolem cca 13:00 jsem přišel na server a zrovna tam admin Demo řešil nějaký problém (netuším o co šlo.. ani to není podstatné). Admin měl toho "hříšníka" v grabu a posouval si ho tam a zpět.. bez toho aby od něj dostal odpověď.. Simon mezitím dal příkaz "pojďte za mnou" a všichni krom admina šli (pochopitelně, protože řešil toho hráče). Simon admina nějak neřešil a asi po 8s jde admin za tím simonem a ptá se ho proč hraje, když něco řeší s hráčem (který mu neodpovídal a jen si ho posouval v grabu). Každopádně jak na něj ten admin mluvil (a ten Simon byl vykulený.. 12letý hráč na kterého promluví admin..).. tak ho u toho zboxoval?O.o
D Ve zkratce jde o to, že admin mluví na hráče.. a místo aby mu vysvětlil, že příště má počkat až to dořeší.. tak ho zboxuje.. což teda nechápu.. a přijde mi to pěkně dementní přístup ze strany toho admina.. protože ten simon očekával nějaký rozhovor a né, že ho z ničeho nic u vysvětlování situace zboxuje..
Demo.. čekal jsem až přibude na web, ale ještě tam není.. asi ani není důležité
jen kdyby se admin cítil, že jsem to popsal tak, jak to v žádném případě nebylo.. tak to můžeme dodat až to tam bude 
Pěkný zbytek dne, PusinQa :**

Demo.. čekal jsem až přibude na web, ale ještě tam není.. asi ani není důležité

Pěkný zbytek dne, PusinQa :**
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
[Vyřešeno] Demo / JB2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Demo / JB2
Admin se vyjádří ke stížnosti.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Toto nehlásenie nechápem pretože si sám napísal že nevieš o čo šlo.Grabovany hráč dal 2x nesplniteľny príkaz a každe kolo posielal hráčov do boxu ale vd mu 4x po sebe zabilo hráčov v boxe tak som ho na to začal upozorňovať a on to argumentoval tým že admini si o sebe myslia veľa že ho admini nezaujímajú a všeobecné bol drzý.Pri čom sa ku nemu pridalo aj druhé CT(Simon) a pár tečok prítomný bol aj Nightmare a Karel a Simona som neupozroňoval ja ale niekto iný a tým že sa do mňa pustil aj Simon tak som ho jednoducho zboxoval po tom čo ho upozornil nevidím na tom nič dementné.
-
Demo24 - Kolemjdoucí
Demo klidně dodám.. a nešlo mi o to jestli trestáš nebo netrestáš správně toho grabovaného hráče (jak jsem psal.. nevím o co šlo). Ale přišel jsem na server a tam si už třeba 20s graboval a posouval si (potom už bez tvého komentáře) toho provinivšího se hráče. -To bylo asi vše v pořádku.. ale ty jsi potom přišel k simonovi (který dal mezitím příkaz pojďte za mnou).. a cestou jak si k němu šel, tak jsi na něj mluvil a potom jsi ho skutečně "jen tak" zboxoval.. o tohle mi šlo.. protože ten hráč (cca 12roků) má k adminům totální respect (jak by měl mít asi každý..) a jak jsi na něj mluvil tak nevěděl ani že má mluvit.. prostě šlo poznat, že neví co udělal špatně a bla bla bla.. a ty si ho z ničeho nic zboxoval.. nepřišlo mi to jako ideální řešení problémů.. i když to byl "malý kid".. Takže ještě jednou.. takhle stížnost se týká toho jednání a řešení situace se simonem.. a né grabovaného hráče..
demo dodám níže.. musím ho na webu najít
popř.: nevím zda-li máte přístup k demům se zvukem.. bylo by to tamasi lépe patrné..nevím jestli jde na těch z webu něco slyšet (ale třeba vám to postačí).. ale stalo se to úplně na konci mapy.. protože jak admin simona zboxoval.. byla změna mapy 

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
Jak se tak dívám.. tak vám tam došlo k nějakému výpadku..
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
-mezi 1.6. 9:06 (jail_bailonX) a 1.6. 23:52 (jail_finishim_b1) je z neznámých důvodů výpadek záznamů..
takže pokud nemáte někde jinde uložené dema.. konkrétně jak jsem již myslím psal.. jb2 cca kolem 13:00 jail_andaman.. úplně před koncem mapy (zabití adminem=konec mapy)
Pokud vy nemáte nějak zálohované dema.. tak jsme asi bez důkazů.. potom je jen na adminovi, jak si to přebere.. a jestli mu to přijde v pořádku
Chtěl jsem na toto chování jen poukázat.. a taky jsem se s ním setkal poprvé 
Pěkný zbytek večeru, PusinQa :*
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
-mezi 1.6. 9:06 (jail_bailonX) a 1.6. 23:52 (jail_finishim_b1) je z neznámých důvodů výpadek záznamů..

Pokud vy nemáte nějak zálohované dema.. tak jsme asi bez důkazů.. potom je jen na adminovi, jak si to přebere.. a jestli mu to přijde v pořádku

Pěkný zbytek večeru, PusinQa :*
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
Demo bohužel není, proto musím reagovat na vaše vyjádření.
Adminovi s okamžitou platností uděluji povinnost točit demo pokaždé když se napojí na server. Demo bude uchovávat po dobu 7 dní, během kterých si jej může jeho HLSA kdykoliv vyžádat a prošetřit jeho postup na serveru. V případě že admin tuto povinnost respektovat nebude a demo na požádání nedodá, bude zrušen.
Vyřešeno.
Adminovi s okamžitou platností uděluji povinnost točit demo pokaždé když se napojí na server. Demo bude uchovávat po dobu 7 dní, během kterých si jej může jeho HLSA kdykoliv vyžádat a prošetřit jeho postup na serveru. V případě že admin tuto povinnost respektovat nebude a demo na požádání nedodá, bude zrušen.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Demo / JB2
Klobouk dolů, jak k tomu přistupujete. Pěkný zbytek večera, PusinQa :*
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
• Stránka 1 z 1