I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Demo / JB2

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 01 čer 2018, 13:55

Dobrý den, kolem cca 13:00 jsem přišel na server a zrovna tam admin Demo řešil nějaký problém (netuším o co šlo.. ani to není podstatné). Admin měl toho "hříšníka" v grabu a posouval si ho tam a zpět.. bez toho aby od něj dostal odpověď.. Simon mezitím dal příkaz "pojďte za mnou" a všichni krom admina šli (pochopitelně, protože řešil toho hráče). Simon admina nějak neřešil a asi po 8s jde admin za tím simonem a ptá se ho proč hraje, když něco řeší s hráčem (který mu neodpovídal a jen si ho posouval v grabu). Každopádně jak na něj ten admin mluvil (a ten Simon byl vykulený.. 12letý hráč na kterého promluví admin..).. tak ho u toho zboxoval?O.o :DD Ve zkratce jde o to, že admin mluví na hráče.. a místo aby mu vysvětlil, že příště má počkat až to dořeší.. tak ho zboxuje.. což teda nechápu.. a přijde mi to pěkně dementní přístup ze strany toho admina.. protože ten simon očekával nějaký rozhovor a né, že ho z ničeho nic u vysvětlování situace zboxuje..;)

Demo.. čekal jsem až přibude na web, ale ještě tam není.. asi ani není důležité :) jen kdyby se admin cítil, že jsem to popsal tak, jak to v žádném případě nebylo.. tak to můžeme dodat až to tam bude ;)

Pěkný zbytek dne, PusinQa :**
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Demo / JB2

od Rumcajz » 01 čer 2018, 13:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Demo / JB2

Příspěvekod Demo24 » 02 čer 2018, 09:14

Dodaj demo prosím.
Demo24
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 čer 2018, 09:57

Admin se vyjádří ke stížnosti.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Demo24 » 02 čer 2018, 10:22

Toto nehlásenie nechápem pretože si sám napísal že nevieš o čo šlo.Grabovany hráč dal 2x nesplniteľny príkaz a každe kolo posielal hráčov do boxu ale vd mu 4x po sebe zabilo hráčov v boxe tak som ho na to začal upozorňovať a on to argumentoval tým že admini si o sebe myslia veľa že ho admini nezaujímajú a všeobecné bol drzý.Pri čom sa ku nemu pridalo aj druhé CT(Simon) a pár tečok prítomný bol aj Nightmare a Karel a Simona som neupozroňoval ja ale niekto iný a tým že sa do mňa pustil aj Simon tak som ho jednoducho zboxoval po tom čo ho upozornil nevidím na tom nič dementné.
Demo24
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 02 čer 2018, 22:13

Demo klidně dodám.. a nešlo mi o to jestli trestáš nebo netrestáš správně toho grabovaného hráče (jak jsem psal.. nevím o co šlo). Ale přišel jsem na server a tam si už třeba 20s graboval a posouval si (potom už bez tvého komentáře) toho provinivšího se hráče. -To bylo asi vše v pořádku.. ale ty jsi potom přišel k simonovi (který dal mezitím příkaz pojďte za mnou).. a cestou jak si k němu šel, tak jsi na něj mluvil a potom jsi ho skutečně "jen tak" zboxoval.. o tohle mi šlo.. protože ten hráč (cca 12roků) má k adminům totální respect (jak by měl mít asi každý..) a jak jsi na něj mluvil tak nevěděl ani že má mluvit.. prostě šlo poznat, že neví co udělal špatně a bla bla bla.. a ty si ho z ničeho nic zboxoval.. nepřišlo mi to jako ideální řešení problémů.. i když to byl "malý kid".. Takže ještě jednou.. takhle stížnost se týká toho jednání a řešení situace se simonem.. a né grabovaného hráče..:) demo dodám níže.. musím ho na webu najít ;) popř.: nevím zda-li máte přístup k demům se zvukem.. bylo by to tamasi lépe patrné..nevím jestli jde na těch z webu něco slyšet (ale třeba vám to postačí).. ale stalo se to úplně na konci mapy.. protože jak admin simona zboxoval.. byla změna mapy :)
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 02 čer 2018, 22:23

Jak se tak dívám.. tak vám tam došlo k nějakému výpadku..

http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
-mezi 1.6. 9:06 (jail_bailonX) a 1.6. 23:52 (jail_finishim_b1) je z neznámých důvodů výpadek záznamů..:o takže pokud nemáte někde jinde uložené dema.. konkrétně jak jsem již myslím psal.. jb2 cca kolem 13:00 jail_andaman.. úplně před koncem mapy (zabití adminem=konec mapy)

Pokud vy nemáte nějak zálohované dema.. tak jsme asi bez důkazů.. potom je jen na adminovi, jak si to přebere.. a jestli mu to přijde v pořádku :) Chtěl jsem na toto chování jen poukázat.. a taky jsem se s ním setkal poprvé ;)

Pěkný zbytek večeru, PusinQa :*
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 čer 2018, 07:36

Demo bohužel není, proto musím reagovat na vaše vyjádření.
Adminovi s okamžitou platností uděluji povinnost točit demo pokaždé když se napojí na server. Demo bude uchovávat po dobu 7 dní, během kterých si jej může jeho HLSA kdykoliv vyžádat a prošetřit jeho postup na serveru. V případě že admin tuto povinnost respektovat nebude a demo na požádání nedodá, bude zrušen.

Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Demo / JB2

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 03 čer 2018, 21:20

Klobouk dolů, jak k tomu přistupujete. Pěkný zbytek večera, PusinQa :*
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy