I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] JB1/slightly disabled/Prokovace admina

Příspěvekod Marcus » 16 srp 2018, 10:32

Takže CT tadeas vodehnal ptal se simona jestli měl pustit klávesnici ovšem simon slyšel dítě, tak asi chtěl ukázat kdo je starší a řekl provokativně ticho. No CT ho zabilo možná padl FK možná ne, to už nevím. Další kolo Admin slightly se zachoval stejně jako simon z minulého kola a provokativně řekl "blbečku" promiň teda tadeaši on se hýbal myší, že? CT řeklo jo admin nato zareaguje v pohodě stane se a přehodí ho od CT a řekne dej si zvuk.

Tak zkrátka děcko je u CT a všichni do něj musí najíždět, ale opravdu nechápu proč admin se musí do toho angažovat. A neřešit situací tak jak má.

http://leteckaposta.cz/374484476 čas: 19:30
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Vyřešeno] JB1/slightly disabled/Prokovace admina

od Rumcajz » 16 srp 2018, 10:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/slightly disabled/Prokovace admina

Příspěvekod TheRohlikar » 16 srp 2018, 10:39

mne vubec nevadi, ze je to mladsi hrac (ty "decko")... kdyby mi neco take vadilo, tak na serveru nikdo nehraje, ne?

ct nemelo funkcni mikrofon - jedna vec
ct dalo fk za neco, za co proste fk davat nemuze, protoze tato situace je tu denne a jestli tu denne nekoho zabiji, je to smutne - druha vec
ct neni zkusene (od pohledu to bylo poznat) a tudiz u ct nemuze byt, protoze zbytecne nahaze FK - treti vec

"tak jak ma"

btw. situaci jsi nevidel, soudis tu z niceho a byl to blbecek.

edit. na demo se divat nemusite, je to presne tak, jak on rekl - az na par presne popsanych slov, ale to je malickost
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin

Příspěvekod Marcus » 16 srp 2018, 10:48

FK dal. Až po demu jsem se díval!
A vůbec nevím co řešíš FK. Já tu řeším chování k tomu hráči. Jako nevím jestli admin má postupovat, že první ztrapní hráče namísto toho, že normálně se zeptá na důvod killu. Tolik lidi dává FK a nikdy jsme neslyšel, že by někdo řekl blbečku teda sorry Marcusi.
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod TheRohlikar » 16 srp 2018, 10:50

Marcus píše:FK dal. Až po demu jsem se díval!
A vůbec nevím co řešíš FK. Já tu řeším chování k tomu hráči. Jako nevím jestli admin má postupovat, že první ztrapní hráče namísto toho, že normálně se zeptá na důvod killu. Tolik lidi dává FK a nikdy jsme neslyšel, že by někdo řekl blbečku teda sorry Marcusi.

Opravdu me mrzi, ze jsi prisel o tak skvelou vec... nicmene to ted nechame na tech hore, ok? Diky. diky. diky.
#cementovanálmatter
TheRohlikar

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 16 srp 2018, 10:59

Admini přestanou Marcusovi říkat že je děcko, Marcus se tak přestane chovat.

Vyřešeno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy