• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Nová Jailbreak Mapa
Namapoval jsem 2 mapy pro Palírnu, Kozelnu, říkej si tomu jak chceš. Nebudu dělat reklamu a tam jsem se prosadil, chci to zkusit i tu, neházej všechny mappery do jednoho pytle 

- Speedhacker
- Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Speedhacker píše:Namapoval jsem 2 mapy pro Palírnu, Kozelnu, říkej si tomu jak chceš. Nebudu dělat reklamu a tam jsem se prosadil, chci to zkusit i tu, neházej všechny mappery do jednoho pytle
To není mapperama

Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
Tortoise píše:Speedhacker píše:Namapoval jsem 2 mapy pro Palírnu, Kozelnu, říkej si tomu jak chceš. Nebudu dělat reklamu a tam jsem se prosadil, chci to zkusit i tu, neházej všechny mappery do jednoho pytle
To není mapperamaTo je tím, že pokud nebude více dobrých, užitečných map pro JB, tak, jak někde psal sám Dwandy, tak nemá ani smysl je nahazovat, myslím, že zmínil i počet, 3 mapy minimálně ? Někde na forku by ten příspěvek měl být, mam takový pocit, že někde u JB server sekce.
jail-concrete-widow-t177640-15.html Tady je odkaz na ten topic, co jsem tu zmiňoval.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
Stále mě zajímá co je survivor 

- Speedhacker
- Kolemjdoucí
Tak jak jsi pokročil s tou mapou? 

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
CoderPro píše:Speedhacker píše:Namapoval jsem 2 mapy pro Palírnu, Kozelnu, říkej si tomu jak chceš. Nebudu dělat reklamu a tam jsem se prosadil, chci to zkusit i tu, neházej všechny mappery do jednoho pytle
To není mapperamaTo je tím, že pokud nebude více dobrých, užitečných map pro JB, tak, jak někde psal sám Dwandy, tak nemá ani smysl je nahazovat, myslím, že zmínil i počet, 3 mapy minimálně ? Někde na forku by ten příspěvek měl být, mam takový pocit, že někde u JB server sekce.
Prosím ťa. V JB sekcií je návrh na asi 8 máp a nikto sa k tomu ani nevyjadril. Proste sa na JB mapy serie (veď aj tak je to na simonovi

あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Skus tam dať speedhack budú sa ľahšie robiť vzbury
-
VoLdEmOrD - Sponzor
• Stránka 2 z 2 • 1, 2