Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: Nová Jailbreak Mapa

Příspěvekod Speedhacker » 16 srp 2018, 21:17

Namapoval jsem 2 mapy pro Palírnu, Kozelnu, říkej si tomu jak chceš. Nebudu dělat reklamu a tam jsem se prosadil, chci to zkusit i tu, neházej všechny mappery do jednoho pytle :)
Speedhacker
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 16 srp 2018, 21:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod CoderPro » 17 srp 2018, 00:03 VIP

Speedhacker píše:Namapoval jsem 2 mapy pro Palírnu, Kozelnu, říkej si tomu jak chceš. Nebudu dělat reklamu a tam jsem se prosadil, chci to zkusit i tu, neházej všechny mappery do jednoho pytle :)

To není mapperama :D To je tím, že pokud nebude více dobrých, užitečných map pro JB, tak, jak někde psal sám Dwandy, tak nemá ani smysl je nahazovat, myslím, že zmínil i počet, 3 mapy minimálně ? Někde na forku by ten příspěvek měl být, mam takový pocit, že někde u JB server sekce.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod CoderPro » 17 srp 2018, 00:18 VIP

Tortoise píše:
Speedhacker píše:Namapoval jsem 2 mapy pro Palírnu, Kozelnu, říkej si tomu jak chceš. Nebudu dělat reklamu a tam jsem se prosadil, chci to zkusit i tu, neházej všechny mappery do jednoho pytle :)

To není mapperama :D To je tím, že pokud nebude více dobrých, užitečných map pro JB, tak, jak někde psal sám Dwandy, tak nemá ani smysl je nahazovat, myslím, že zmínil i počet, 3 mapy minimálně ? Někde na forku by ten příspěvek měl být, mam takový pocit, že někde u JB server sekce.

jail-concrete-widow-t177640-15.html Tady je odkaz na ten topic, co jsem tu zmiňoval.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Speedhacker » 17 srp 2018, 14:26

Stále mě zajímá co je survivor :D
Speedhacker
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Derakh12 » 28 říj 2018, 07:52 VIP

Tak jak jsi pokročil s tou mapou? :D
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod JimCarry » 29 říj 2018, 22:18 VIP

CoderPro píše:

Prosím ťa. V JB sekcií je návrh na asi 8 máp a nikto sa k tomu ani nevyjadril. Proste sa na JB mapy serie (veď aj tak je to na simonovi :roll: )
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod VoLdEmOrD » 05 lis 2018, 06:45 VIP

Skus tam dať speedhack budú sa ľahšie robiť vzbury
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Předchozí

Zpět na Volná debata