• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]brovist / jb1
1. Popis situace - jb_anka, Hraci boli na vezicke a simon dal poslednu reakciu s tym zeby urcit poradie kto pojde prvy na atrakciu, punko siel prvy atrackiu dal ale nejake CT mu dalo FK. Potom Brovist riesil nieco s tym ze uz nema davat reakcie lebo povedal simon ze pojdu vsetci. Alu punko skapal tam musel dat dalsiu reakciu zeby urcet poradie inac by nadrziaval, Brovist ho za to ale hodil o zem / neopravneny grab..
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/196849514 25:00
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/196849514 25:00

-
L0GiC1337 - Sponzor
[Vyriešené]brovist / jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: brovist / jb1
Že Punko zomrel som nevedel a sam som sa simona pytal či to už jeden dal a povedal mi ano- takže to zrejme nevedel ani on, potom som sa ho spytal či pojde každy tak mi povedal ano, tak som mu povedal aby nepokračoval s reakciami lebo bude nadržovať pri tom poslednom. Hrač nadalej odmietal moju radu, tak som ho hodil o zem - neskôr napisal knedlikovi a napisal mi do chatu že je to tak ako som vravel a "podali sme si ruky".
-
Br0visT - Zkušený
to ide ale o to, ze ty si ho grabol o zem az po tym co punko zomrel, takze simon bol v prave davat reakciu zeby urcil poradie.

-
L0GiC1337 - Sponzor
Sme ľudia nie stroje, ja som to nevedel, on tiež. A s tym vedomim dalej tvoril hru preto som ho slayol (pri ct som ho nechal). Až keď sám Punko napísal, že on zomrel, tak vyšla pravda. A keď si to Danqo zistil ako to s poradím je tak mi napísal "pohoda, nabuduce budem vedieť".
-
Br0visT - Zkušený
Br0visT píše:A s tym vedomim dalej tvoril hru preto som ho slayol. Až keď sám Punko napísal, že on zomrel, tak vyšla pravda
Ja neviem co na tym nechapes ze mas sledovat hru, a to ze si o tom "nevedel" a ze to napisal punko sam az zomrel to je tvoja chyba ze nedavas pozor ze ho zabilo CT..
Ako pravdu mas v to ze ked simon povie ze "pojdu vsetci" tak nema zmysel davat reakcie POKIAL 1 hrac to uz presiel. Ale punko zomrel a simon musel urcit ZNOVU niekoho kto pojde prvy reakciou, nemohol si to on vybrat sam nahodne lebo by mohol nadrziavat.
Teraz by som len rad pockal na hlsa nech to doriesia.

-
L0GiC1337 - Sponzor
Ja zas neviem ci mas komplexy z toho ze si dostal minus a teraz sa snazis zhadzovat slusnych adminov. Nikto sa na jb nesustredi na 100%, jasne ze prezriet si hodinove demo a hladat tam chyby je uz o niecom inom..Ked mi hrac sam povie ze uz to jeden dal tak mu asi budem verit (ct nic nehlasilo). A aj ked sme sa na zaver udobrili tak samozrejme tebe to vadi a musis mat posledne slovo 

-
Br0visT - Zkušený
Dankovi som situácie s poradím vysvetlil. Uňho bol trochu iný problém ako ten, ktorý sa rieši tu.
Toto je pravda.
Ak by Admin poriadne sledoval hru, vedel by, že PuNko je po smrti a reakcia, ktorú chcel Simon dať, bola na mieste.
Ja tiež nekonám na základe toho, čo mi povie nejaké CT alebo Simon. Nemôžem prísť na server, a keď niekto napíše: "Hej, Knedlo! Maxipes má vehačko!", dať rovno Maxipsovi permu. Ako Admin konám stále na základe toho, čo vidím, a čoho som si vedomý.
A posledná vec. Nech už je L0GiC akokoľvek veľký dement, tak v pravidlách a JB myslení je na popredných priečkach. Nechcem vidieť, aby jeho, alebo kohokoľvek iného nejaký Admin znevýhodňoval oproti ostatným, alebo bezdôvodne prísnejšie trestal len kvôli tomu, že s ním má osobný problém. Všetci sa celý život učíme a k tomu, aby pochopili JB, by sa ho niektorí museli učiť ešte aj po smrti. Nie je hanba prijať radu. Aj keby mala prísť od normálneho hráča. Naopak, je hlúposť radu odmietnuť a neskôr na úkor toho spraviť hovadinu a pykať za ňu.
V tejto situácii (po PuNkovej smrti) mala prísť ďalšia reakcia, ktorá by určila poradie. Alebo hod kockou. To je jedno.
Grab bol teda neoprávnený. Akonáhle sa vrátim do BA, s Adminom hodíme reč na TS.
L0GiC1337 píše:Ako pravdu mas v to ze ked simon povie ze "pojdu vsetci" tak nema zmysel davat reakcie POKIAL 1 hrac to uz presiel. Ale punko zomrel a simon musel urcit ZNOVU niekoho kto pojde prvy reakciou, nemohol si to on vybrat sam nahodne lebo by mohol nadrziavat.
Toto je pravda.
Ak by Admin poriadne sledoval hru, vedel by, že PuNko je po smrti a reakcia, ktorú chcel Simon dať, bola na mieste.
Ja tiež nekonám na základe toho, čo mi povie nejaké CT alebo Simon. Nemôžem prísť na server, a keď niekto napíše: "Hej, Knedlo! Maxipes má vehačko!", dať rovno Maxipsovi permu. Ako Admin konám stále na základe toho, čo vidím, a čoho som si vedomý.
A posledná vec. Nech už je L0GiC akokoľvek veľký dement, tak v pravidlách a JB myslení je na popredných priečkach. Nechcem vidieť, aby jeho, alebo kohokoľvek iného nejaký Admin znevýhodňoval oproti ostatným, alebo bezdôvodne prísnejšie trestal len kvôli tomu, že s ním má osobný problém. Všetci sa celý život učíme a k tomu, aby pochopili JB, by sa ho niektorí museli učiť ešte aj po smrti. Nie je hanba prijať radu. Aj keby mala prísť od normálneho hráča. Naopak, je hlúposť radu odmietnuť a neskôr na úkor toho spraviť hovadinu a pykať za ňu.
V tejto situácii (po PuNkovej smrti) mala prísť ďalšia reakcia, ktorá by určila poradie. Alebo hod kockou. To je jedno.
Grab bol teda neoprávnený. Akonáhle sa vrátim do BA, s Adminom hodíme reč na TS.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1