• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Největší trapas ve vaším životě
skillerko4 píše:RoCinKo píše:d0unt píše::o![]()
![]()
![]()
hh
Nějaký trapas, a ne smajlíky

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
whiter píše:Roztrhlý tričko celý den ve škole, nikdo doma.
To co si dělal?

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
RoCinKo píše:whiter píše:Roztrhlý tričko celý den ve škole, nikdo doma.
To co si dělal?![]()
![]()
Kamarád mě zatáhl a já se přichytil za nějaký držák na ručníky no a dopadlo to takhle

9
-
whiter - Mistr Yoda
whiter píše:RoCinKo píše:whiter píše:Roztrhlý tričko celý den ve škole, nikdo doma.
To co si dělal?![]()
![]()
Kamarád mě zatáhl a já se přichytil za nějaký držák na ručníky no a dopadlo to takhle

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
RoCinKo píše:whiter píše:RoCinKo píše:whiter píše:Roztrhlý tričko celý den ve škole, nikdo doma.
To co si dělal?![]()
![]()
![]()
![]()
Uviděl jsem Rociho
†2018 - 20XX
-
Happyend - Sponzor
skillerko4 píše:RoCinKo píše:whiter píše:RoCinKo píše:whiter píše:Roztrhlý tričko celý den ve škole, nikdo doma.
To co si dělal?![]()
![]()
![]()
![]()
Uviděl jsem Rociho
Ty si mě někdy viděl?
Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
Mám jeden z minulého týždňa z takého menšieho festivalu , bol som "troška" opitý s kamošom a tak sme našli nejaké babenky a tak sme sa bavili začali chytať za ritky a proste divočiny , a na druhý deň mi píše nejaká 40 ročná mamina (ale sexi) že prečo som chytal jej dcéru pri nej za zadok
a že aj ju
.... skoro som sa prepadol pod zem 

15.6 2018 - Adminstrátor
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať ❤
Rita Osjanina ❤
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
Emotny píše:Mám jeden z minulého týždňa z takého menšieho festivalu , bol som "troška" opitý s kamošom a tak sme našli nejaké babenky a tak sme sa bavili začali chytať za ritky a proste divočiny , a na druhý deň mi píše nejaká 40 ročná mamina (ale sexi) že prečo som chytal jej dcéru pri nej za zadoka že aj ju
.... skoro som sa prepadol pod zem

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
NONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONN
9
-
whiter - Mistr Yoda
whiter píše:NONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONNNONONONONONONONONONONONN
wtf
Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
RoCinKo píše:Tak já začnu![]()
Jdu do obchodu s kamoškama, a koupím si nějaké to pití, atd.. tak jdu na pokladnu a ona řekla tu cenu, tak já hledám peněženku, a nakonec jsem zjistil že jsem si jí zapomněl u kámošky doma, tak mi to musela zaplatit jedna kámoška
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
RoCinKo píše:Tak já začnu![]()
Jdu do obchodu s kamoškama, a koupím si nějaké to pití, atd.. tak jdu na pokladnu a ona řekla tu cenu, tak já hledám peněženku, a nakonec jsem zjistil že jsem si jí zapomněl u kámošky doma, tak mi to musela zaplatit jedna kámoška
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
toznam278 píše:RoCinKo píše:Tak já začnu![]()
wtf

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
Maximálně to, že jsem spadl v trenkách do sněhu, když jsem byl mladý. 

MC EventMaster
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
-
iMilan - Minecraft admin
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3